https://astroluna.rs/wp-content/uploads/2018/05/purple_top_divider.png

Astro Vremeplov – 18.01.2019.

https://astroluna.rs/wp-content/uploads/2019/01/cary-grant-392931_1280-1280x1006.jpg

Na današnji 18.01.1955.  rodjen je holivudski glumac, dvostruki Oskarovac, dobitnik mnogobrojnih nagrada, producent i režiser koji jako često snima svoje filmove – Kevin Costner. Costner je rodjen u ozbiljnom, kardinalnom znaku Jarca sa podznakom u vrlo analitičnom, jednostavnom, skromnom ženskom znaku Device, kao i Mesecu u znaku Strelca koji uz Veneru mu donosi izuzetnu veru, inspiraciju, smirenost, ali krajnju mentalnu slobodoljubivost i stalnu satisfakciju da radi nešto novo. Costner voli da spoji staro i novo. Izuzetno je nadaren i prosto rodjen za film. Privlače ga daljine, istorija, ali zbog opozicije Sunca i Urana je krajnje ekcentričan, nedodirljiv, svoj, buntovan u toj svojoj težnji ka perfekciji u svemu što radi. Mars u vodećem znaku Ovna mu posebno donosi hrabrost, odvažnost i da često igra zaštinika, ratnika i heroja. Ova godina je odlična da napravi neke mirnije planove za dalje, možda i da napravi mali mir u sebi, da bi pokrenuo velike transformacije posebno od jula 2020.

Na današnji 18.01.1904. rodjena je velika holivudska legenda, plesač, američki glumac engleskog porekla Cary Grant. Grant je rodjen u znaku Jarca sa vladaocem Saturnom u znaku Vodolije u 4 polju koji mu je doneo veoma teško detinjstvo od oca alkoholičara, do majke koja je obolela od psihičkih problema. Sa podznakom u Vagi pod Venerom u Strelcu prosto je bio rodjen za ples, muziku, akciju. Iza sebe je imao pet brakova, a za sebe je znao da kaže da je konstatno tražio sebe i da se nikad nije navikao na život u Usa. Mesec i Mars u Vodoliji su mu doneli stalne selidbe, promene, teže emotivno vezivanje i emocionalne nagle prekide. Imao je problema i sa narkoticima, prevarama, o čemu govori i dosta loša pozicija Neptuna iz emotivnog znaka Raka prema njegovom Uranu. Ipak, iza sebe je ostavio izuzetnu umetničku i filmsku vrednost, šarm i zavodljivost i primer jednog dzentlmena koji se borio konstatno sa demonima svoje prošlosti.

18.01.1892. rodjen je američki komičar Oliver Oli Hardy u znaku Jarca sa podznakom u znaku Vodolije i Mesecu u znaku Device.

18.01.1243. po julijanskom kalendaru  osnovan je Brno – drugi grad po veličinu u Češkoj Republici. Rodjen u znaku Vodolije sa podznakom u Blizancima i Mesecu u znaku Strelca koji mu daje posebnu crtu grada koji je poznat kao univerzitetski, ali i okrenut religiji, otvoren za strance, odiše prirodnim lepotama.

 

https://astroluna.rs/wp-content/uploads/2018/10/astro-luna-bez-pozadine-bela-slova.png

VAŠ PUT DO BALANSA SA ZVEZDAMA

Copyright © 2019 - 2024. All Right Reserved by Astroluna.rs.