https://astroluna.rs/wp-content/uploads/2018/05/purple_top_divider.png

Astro Vremeplov – 19.01.

https://astroluna.rs/wp-content/uploads/2019/01/janis-joplin-396743_1280.jpg

19.01.1943. rodjena je rock i bluz pevačica, tekstopisac, muzički aranžer  – Janis Joplin. Janis je rodjena u kardinalnom znaku Jarca sa podznakom u buntovnom, genijalnom i krajnje orginalnom znaku Vodolije sa senzitivnim Mesecom u znaku Raka. Izabrana je u 100 najvećih umetnika, a iako je njena karijera zbog veoma buntovnog karaktera, problema sa alkoholizmom i narkoticima dosta kratko trajala.Umrla je 1970. godine.

19.01.1960. rodjen je jugoslovenski filmski i pozorišni glumac Žarko Laušević, dobitnik Pulske nagrade, nagrade Car Konstantin u Nišu i mnogim drugim.Bio je član Jugoslovenskog dramskog pozorišta gde se proslavio. Rodjen u ozbiljnom, kardinalnom znaku Jarca i stelijumu planeta u Jarcu koje ukazuju na principijalnost, zatvorenost, istrajnost i upornost. Žarko nosi jaku harizmatičnost, a podznak Rak, posebno vladaoc Mesec u Vagi mu donosi nežnu i estetsku prirodu i veliku ljubav prema porodici, svojim korenima, tradiciji, majci . Kao Jarac može biti povremeno veoma melanholičan i nostalgičan. Iako je imao vrlo ” tragičnu” privatnu priču koja se završila i odlaskom u zatvor gde je napisao i nekoliko knjiga gde je opisao svoje stanje i samu situaciju u kojoj se našao, Žarko osim veoma osetljivog aspekta Marsa i Saturna, kao i Meseca i Marsa, ipak nosi i zaštitu u vidu konjukcije Venere i Jupitera u Strelcu koja mu je donela da posle nemilog dogadjaja i velike muke nastavi život u Usa. Pojavio se prošle godine u seriji ” Koreni” a 2019 mu nudi mogućnost da dosta snima na filmu, da se vrati pozorištu, kao i da ima mogućnost velikih projekata na području bivše Jugoslavije, ali i Usa. Žarko je otac troje dece.

19.01.1946 rodjena je Dolly Parton , američka glumica i kantri pevačica, producent, rodjena u znaku Jarca sa podznakom u i Mesecom u Devici koja joj donosi izuzetnu crtu perfekcije, detaljnosti i akcenta na lepoti i poslovnosti.

19.01.1992. rodjen je reper i producent Mac Miller, dobitnik najboljeg rep albuma, rodjen u znaku Jarca u vreme Punog Meseca u znaku Raka sa opozicijom Meseca i Neptuna koja mu je donela kreativnost i talenat, ali ozbiljnu nesigurnost i problem sa narkoticima. Umro je 7.09. ove godine od posledica predoziranja narkoticima.

 

https://astroluna.rs/wp-content/uploads/2018/10/astro-luna-bez-pozadine-bela-slova.png

VAŠ PUT DO BALANSA SA ZVEZDAMA

Copyright © 2019 - 2024. All Right Reserved by Astroluna.rs.