https://astroluna.rs/wp-content/uploads/2018/05/purple_top_divider.png

Devica podznak Vodolija

https://astroluna.rs/wp-content/uploads/2018/11/image011-1.jpg

Kada pogledamo realno Devica kao ženski zemljani znak-znak reda, kontrole, savršenstva u malom  u kombinaciji muške energije Vodolije, koji voli slobodu, buntovno ruši sistem i želi da bude drugačiji, na prvi pogled nailazimo na jednu kontradiktornu prirodu kojoj je teško da pronađe svoje mesto „pod suncem“.

Ali bez obzira na hladan temperament i drugačiju energiju ovog znaka, nailazimo na osobu koja baš skreće pažnju svojom logikom i prirodnim umećem, osobu koja je veoma vešta i može biti izuzetan lekar, psiholog, naučnik, bankar, ali nailazimo i osobu koja želi da detaljnost Device pretoči u spontanu varijantu života. To joj i uspeva, pa će brzinom svog podznaka uvek fascinirati okolinu svojom preduzimljivošću, nekad će biti teško da prepoznate ovu Devicu na prvi pogled jer ona dobro krije svoje prirodne osobine, ali svakako se mora naglasiti da se radi o ličnosti koja teži harmoničnim i visokim životnim standardima, neorganizovanom pogledu na život što se može promeniti s godinama posebno na materijalnom nivou gde će bolji red postojati kasnije, ali jakim verbalnim kvalitetima i energijom kojom može pokrenuti „ceo kosmos“.

Koliko god se ova osoba protivi standardima i formama, ona je podsvesno veoma sklona zrelim pogledima, odgovornosti prema sebi, pa onda prema drugima, ona nalazi prijatelje po celom svetu, ali ne želi da bude deo celine, ona želi da bude svoja. Zbog toga može pokazati i neumerenost, i pojačane faze hedonizma, i kontradiktornu komunikaciju koja odaje njenu podsvesnu preosetljivost, ali Devica–Vodolija itekako može napraviti sjajan poslovni uspeh, bez obzira što će kroz karijeru imati i velike padove na početku.

Veoma brzo razmišlja, donosi odluke, ne čeka sutra, kad može danas, voli da uživa i živi u udobnosti, ima često stalne „emotivne zavrzlame“ i teško joj je da se smiri jer je ne drži mesto posebno u ranijem periodu života. Druga polovina života nosi jake transformacije, pa se nemojte iznenaditi ako vidite ovu osobu u potpuno drugom smeru, kao ozbiljnu, odgovornu, željnu pažnje, ali okrenutu ambicijama.

U emotivnom smislu, Devica–Vodolija prosto mora da prolazi kroz dvostruke, nagle situacije, ali može naći emotivni mir daleko od svoje zemlje ili pored osobe koja je jaka, snažna, markatna i koja će joj strpljivo pomoći da pronađe sebe. Nju nije lako pratiti, jer za nju je ljubav i muka i igra stalnog zavođenja, ali sigurno je da na tom planu nikad neće biti dosadno.

Neočekivano može biti nagrađena većim potomstvom i velikom ljubavlju od strane dece. Tojoj daje posebno samopouzdanje da ide napred i da stalno pomera granice. Međutim, ne treba zaboraviti da ova osoba često mora proći i kroz veliki bol, ponekad i zdrastvene probleme da bi se promenila i pronasla neki svoj pravi put.

Može imati veći strah od bolesti, smrti, loših situacija, ali biti medijski vođa i predvodnik. Ova osoba poseduje jaku strast za neobičnim sferama života, istraživanjima, izumima. Ona mora da živi intezivno, jako, punim srcem, praveći stalne planove da bi bila zadovoljna, jer dosada, monotonija je „ubijaju“ i tad može imati faze kada razmišlja najnegativnije.

Zna da bude i mazohisitički naklonjena, ali uvek uživa da bude drugačija, da započne tabu temu, da razjasni, objasni ono što je nejasno, da ubedljivo vodi druge i buni se protiv negativnih uticaja drugih i neke generalne nepravde. Ona poseduje izuzetan idealizam, koji je u čestom sukobu sa njenim prirodnim osobinama, pa će imati faze da čas veruje, čas ne veruje.

Profesionalno je posebno snažna, može puno, uvek dolazi do dobrih situacija uz velike napore, poštuje kolege,hoće da pomogne, ali kada je ugrožena itekako voli da vrati „milo za drago“. Javnost joj je od velikog značaja, pa često neočekivano postaje poznata ili u centru nekih bitnih dogadjaja. Ona može puno, nema potpunu svest na koji način, ali mora da živi opuštenije da bi spontano došla do neke bitne situacije.

Može biti daleko dublje zahtevnija i teža nego što izgleda, otkriva samo onoliko koliko želi, a prijateljstvo, strast su povezani i sigurno je da osoba koju može zavoleti mora imati te ključne osobine. Ima izuzetan talenat za glumu, ples, muziku. Može biti originalan autor nečega. Bori se za slobodu, demokratiju, može biti politički aktivna. Optimizam ovoj osobi donosi mnogo uspeha jer uz veru može sve.

Zdrastveno često ima problema sa povredama i osetljivosti organa za varenje. Uglavnom stomak registruje neke strahove, sumnje koje dobro prikriva.

https://astroluna.rs/wp-content/uploads/2018/10/astro-luna-bez-pozadine-bela-slova.png

VAŠ PUT DO BALANSA SA ZVEZDAMA

Copyright © 2019 - 2024. All Right Reserved by Astroluna.rs.