https://astroluna.rs/wp-content/uploads/2018/05/purple_top_divider.png

Dnevna doza Lune – 10.05.2019.

https://astroluna.rs/wp-content/uploads/2019/05/woman-1283009_1280-1280x853.jpg

Dobar dan, približavamo se polako vikendu koji mnogi iščekuju iako su iza nas praznici. Mesec na zadnjim stepenima znaka Raka, pa još u praznom hodu od 4 am -22h danas može doneti malo veću pometnju i zakašnjenje kako kroz dnevne obaveze tako i kroz raspoloženje. Oscilacije posebno mogu biti vezane za vreme. Ova kiša postaje malko dosadna. i vikend koji je pred nama doneće neki tračak sunca, pa ponovo promenjive vremenske prilike od nedelje. Ali radujmo se proleću, nek ova kiša bar pomogne poljoprovredi, a za psihu ćemo se nekako svako za sebe, snaći.

Mesec je u toku noćnih i ranih jutarnjih sati posebno bio pogodjen opozicijom sa Rx Plutonom, ali od 4 am i sa kvadraturom sa Venerom pa su suze, nervoza,umor, problemi sa vodom i kvarovima posebno bili pojačani. Emocije su prilično bile poljuljane, a dame su posebno mogle biti u nekoj fazi ” punog meseca”. Razdražljivost, preosetljivost, neko puštanje lenjosti, odsustvo humora moglo se prilično osetiti.Medjutim ne mogu vas mnogo obradovati za danas, jer energiju stresa, napetosti možemo osećati iako će Mesec ući u vatreni znak Lav od 15:15.

Svakako u povećanju može biti nešto lakše samopouzdanje i sklonost dokazivanju, sklonost udobnosti, povećanom apetitu, ali da će razdražljivost biti jaka, može biti veoma izražena u večernjim satima kada Mesec napravi i kvadraturu sa Uranom negde oko 21:20. Vreme praznog hoda Meseca posebno može otežavati obaveze, doneti neki vid plašljivosti, povučenosti, pa naglih ambicija.

Danas može biti in zahvalnost, velikodušnost, kupovine( mada bez preterivanja u večernjim satima) ali ljubav kao inspiracija jer nekako ona uz zagrljaje i pozitivne reči može spasiti malko nebo koje trenutno ” oscilira izmedju nečeg izmedju”. Danas pokušajte da budete strpljiviji, ali manje sumnjičavi i slušajte malko više odkucaje srca jer ono vas nikako neće izdati. Posebno energija jake intuicije, prepoznavanja prioriteta i jake povezanosti sa dragim osobama biće prisutna izmedju 7:30 -14:45 kada će i Mesec da se kreće izmedju zvezda Prokion do zvede Aludra.

Mesec u Lavu do nedelje 12.05 pojačavaće jaku potrebu za luksuzom, kupovinama, ali dokazima ljubavi. Ipak, zbog nešto nepovoljnijeg aspekta sa Uranom od 21:20 u opticaju mogu biti pojačana uznemirenja na polju emocija, prekidi, impulsivne reakcije, odluke, nepotrebna dramatika, pa je posebno važno u to vreme malko spustiti loptu. Danas posebno mogu biti osetljivi kardiovaskularni bolesnici i osobe sa hormonalnim problemima, kao i dijabetičari.Vikend, ali večernji sati su posebno pozitivni za proslave, rodjendane, sve vrste zabava kada vam baš može prijati da odpustite ” mozak”. Danas pravila mogu biti u suprotnosti sa vašim osećanjima i potrebama, pa dajte i sebi malo odmora, kako mentalno, tako i duhovno. Na emotivnom nivou neka malo razmaženija energija, veća očekivanja, ali trazavice. Ipak danas možete i imati mogućnost da iznenadite druge, ali i sebe nekim novim potrebama, ali željom da izgledate drugačije ili pokrenete nešto sasvim novo.

Koliko god je pred nama stidljivija i osećajnija energija sa mogućim migrenama i stomačnim problemima od jutarnjih časova, toliko kako se budemo približavali kraju dana uzbudjenje i neki poseban adrenalin može rasti.

Danas je dobro otvoreno pitati za savet, ali pokrenuti neki vid želje za nečim novim. Hobiji, muzika, izlasci bez obzira na vremenske prilike ipak mogu pozitivnije uticati na raspoloženje posle 20h. Danas nam se može dopasti nešto što smo dugo odbijali. Suprotnosti se itekako mogu privući. Potpuni zaokreti situacija, ali planovi može nam doneti veče.  Srećno!

# currentmood# ajmo samo polako, pa brzo# moon in leo# dnevna doza lune

https://astroluna.rs/wp-content/uploads/2018/10/astro-luna-bez-pozadine-bela-slova.png

VAŠ PUT DO BALANSA SA ZVEZDAMA

Copyright © 2019 - 2024. All Right Reserved by Astroluna.rs.