https://astroluna.rs/wp-content/uploads/2018/05/purple_top_divider.png

Dnevna doza Lune -14.08.2020

https://astroluna.rs/wp-content/uploads/2020/08/13895558_1357348984324303_1105296576082729762_n.jpg

Petak, 14.08 sav u energiji puno misli, puno strasti, ali i posebne poruke da tu strast treba pretočiti u super ličnu ideju. Danas je jako povoljno zapisivati svoje misli ili voditi neki svoj mali podsetnik ili dnevnik. Imaćete utisak da lakše razumete sebe ili da možete baciti jedan veliki teret na papir:-))

 

 

Mesec u Blizancima kroz ceo dan može doneti neku energiju kolebljivosti i oscilacija posebno u jutarnjim časovima, kada mnogima od vas može teže pasti ustajanje i trebaće vam više vremena za budjenja jer Mesec i retro Neptun od 7h u kvadrau nešto zbunjeni, konfuzni, maštaju o nestvarnom, krajnje neorganizovani i pospani. Ipak, pre toga u toku noći imaćemo i aspekt Meseca i Merkura od polatri koji može doneti odlično vreme za razgovore sa dragim osobama sa drugog kontinenta, kao i mentalno emotivnu stimulaciju, odlično vreme za rad, učenje, neke veselije misli i dosta smeha, ali i vreme nekih finih ćaskanja kada se možete opustiti uz neku čašu vina.

Ne treba da zaboravimo da smo jos uvek  pod veoma jakim uticajem Marsa u znaku Ovna i Rx Plutona iz znaka Jarca koji moze od jednog malog detalja da napravi vulkan. Danas je dobro visak energije, ali i strasti pretočiti u prijatnu komunikaciju, druženje i razmenu energiju. Izbegavati kontakte sa osobama za koje znate da u vama bude negativnu emociju. Prosto stavite neku formalnu distancu i malko se napravite da niste videli poruku ili poziv, tako ćete se lakše opustiti.Kritike i neku preveliku detaljnost izbegavajte, jer možete dobiti površne reakcije. Današnji dan je bolji da prenesete nekom znanje, date poslovni savet i sugestiju, utičete na nekog nekim lepim savetom na nešto što bi tu osobu ohrabrilo, ali kritike, napade izbegavati jer mogu doneti mnogo više problema ili burnije reakcije. Svi ćemo danas biti radoznali da saznamo puno toga ali da obavljamo više poslova odjednom.Dosada i mir će se teže podnositi.

Današnji dan je jako dobar za one koji planiraju odmore, ali je preporuka da se spremite da može biti malo većih gužvi. U porastu su alergije, ali osetljivost disajnih organa, ujeda insekata i požara.Odlično vreme za ples, hobije, učenje stranih jezika i kupovinu neke lepe knjige, prijatne vecernje šetnje i kontakt sa rodjacima. Dosta energije i danas možemo trošiti na kompjuter, telefon, internet, društvene mreže jer će se razmena mišljenja prilično ugrejati.

Mesec će od 10:35 biti u sekstilu sa Suncem u znaku Lava i ipak doneti dopadljivu, prijatnu i dobro izbalansiranu energiju izmedju mentalne i emotivne strane. Može biti danas dosta akcije, dogovora, zakazivanja, pokreta i vožnje automobilom.

Mesec će se naći na zvezdi Spika  od podneva noseći i energiju duhovite energije, odlično vreme za talente, ali i odlično vreme ukoliko planirate da pošaljete neku ponudu za posao. Kontakti sa inostranstvom interesatni. Može dolaziti do iznenadjenja i kroz emotivne odnose, jer Mesec u Blizancima donosi i dosta flerta. Danas je odlično vreme za sve vidove istraživanja, procena, ali otkrivanje tajni. Kontakti sa inostranstvom mogu biti produktivni.

Od 13.20 Mesec će biti u snažnom sekstilu sa Marsom pa može doneti ubrzanije obaveze, ali jaku veru, energičnost i snalažljivost. Itekako je dobro pokrenuti dosta obaveza posebno do ovog vremena. Ukoliko su neki dogovori ili papirologija stajali mogli bi danas doneti realizaciju. Medjutim, Mesec ulazi u prazan hod i do narednog dana može biti u zaostatku što može doneti u popodnevnim časovima zakašnjenja, odlaganja ili malo veće prepreke u svim dogovorima, ali povećavati manje kvarove, dolazak majstora ili nešto sl.

Vreme od 19:30 moze doneti malo vece nemire i ponovnu neorganizaciju, kao i gubitak vere. Ipak, iako dan moze imati i dosta oscilacija i sigurna sam da ce vam padati puno ideja i stvari koje želite da završite, ipak može doneti i dosta humora, zabave i opuštenosti. U porastu mogu biti neke svetske senzacije i otkrića, ali i nepovoljnosti na drugim kontinentima.

 

# currentmood# mesec u blizancima# dnevna doza lune# 14.avgust#

 

https://astroluna.rs/wp-content/uploads/2018/10/astro-luna-bez-pozadine-bela-slova.png

VAŠ PUT DO BALANSA SA ZVEZDAMA

Copyright © 2019 - 2024. All Right Reserved by Astroluna.rs.