https://astroluna.rs/wp-content/uploads/2018/05/purple_top_divider.png

Dnevna doza Lune -15.11. – 17.11.2019.

https://astroluna.rs/wp-content/uploads/2019/11/woman-4609514_1920.jpg

Dobar dan, petak 15.11.  nosiće nešto aktivnije aspekte u toku prvog dela dana, ali neku mirniju, ali nešto senzitivniju energiju jer se Mesec sprema da udje u znak svog doma – znak Rak u kome će boraviti skoro ceo vikend koji je pred nama sve do nedelje kasnijih večernjih časova, kada će i malko teatralnije ući u znak Lav.

Danas značajniji aspekti su svakako opozicija Meseca u znaku Blizanaca i Jupitera u znaku Strelca pa neki vid mentalnog trošenja, obećanja, možda malko i previsokog optimizma niz vetar može biti aktivan od 10: 25 am. Neka nepotrebna samoispitivanja, gužve u saobraćaju, nepotrebna nerviranja, emotivna prolazna drama, veća očekivanja od drugih, a manje oslanjanje na sebe, što bi trebalo ako možete ipak izbegavati. U osetljivosti psiha, disajni organi, jetra, krvna slika.

Nešto veseliji i energičniji aspekt trigona Meseca u Blizancima i Marsa u Vagi očekuje nas od 12:41 koji može doneti mnogo veću borbenost, pokret, produktivnost, energičnost, ali emotivnu strast, motivaciju i konkretizaciju dnevnih obaveza. Ovo može biti jako dobro vreme za javne nastupe, dogovore, ali da pokrenete i neke značajnije konkretne poslove. Ovo može biti jako dobro vreme za sve vidove edukacija, pravnih poslova, kontakta i dogovora, ali i u emotivnom smislu može dolaziti do pojačane privlačnosti  i radosti.Lake realizacije I dobri dogovori sa muškim osobama.Nove ideje, projekti, dobro vreme za nove početke.Neka duhovitost posle nešto stresnog jutra.Emocije u stanju nekog adrenalina…

Od 17:16 Mesec ulazi u znak Rak. Nežnija energija, osetljiva, sentimentalnija okrenutija domu, domaćim poslovima, porodici, deci i ljudima koje volite, ali većoj okrenutosti potrebama doma mogu biti u porastu. Neka podsećanja i malko veća nostalgija može biti praćena Mesečevim praznim hodom od 18:30.Kada je Mesec u Raku može dolaziti do osetljivosti grudi, želuca, materice, pa posebna preporuka ženskim pripadnicima da se utopljavaju i više čuvaju. Bilo bi dobro jesti nešto lakšu ishranu, ali ne žuriti i izbegavati isključivost, nepotrebna samoispitivanja jer je poznato da je Rak i dosta osetljiv, ali nervozan znak.

” Svi mi tražimo
na ovom svetu surom
skrivene tragove
što sreći vode…”
Sergej Jesenjin

Mesec u Raku će boraviti tokom cele subote, ali već od ponoći praviti sekstil sa Rx Uranom koji može doneti neka prijatna iznenadjenja, vizije, neočekivane situacije, dok od 17:09 – 23h Mesec u Raku u trigonu sa Rx Merkurom u Škorpiji može doneti značajne vesti, posete, bitne informacije, ali i nešto što vas može naterati da razmišljate na drugačiji način. Neki vid bliske povezanosti sa drugima, dobro vreme za bitnija putovanja, ali i jak osećaj inspiracije nosiće lep aspekt izmedju Meseca i Rx Neptuna koji može doneti da se u subotu ipak opustimo i prepustimo hedonizmu. Nešto nepovoljniji aspekt opozicije sa Saturnom u subotu od 23:19 može doneti pojačan umor, porodične udaljenosti i distance, osetljivost kostiju, želuca, grudi, neku prolaznu brigu ili pojačan pesimizam koji može imati veze sa prošloscu.Na generalnom nivou pojačana pojava cunamija, ali poplava koja već preti Veneciji jeste problematična.

Nedelja, 17.11. nosiće u ranim jutarnjim časovima i nešto neprijatniju opoziciju Meseca i Plutona koja može doneti emotivnu povredljivost, tugu, skandale, jaku podsvesnu nervozu, a vreme od 21:16 i kvadrat sa Marsom u Vagi što povećava svadje, nervozu, nesreće, probleme sa zakonom, velika emotivna trošenja i napetost.Nešto lepe vreme očekuje nas od 13h kada Mesec u Raku napravio balansiran ali dublji aspekt sa Suncem, a sa ulaskom Meseca u znak Lav od 22:58 svakako može biti nekog naglog budjenja, komplimenata, želje za zabavom, zaljubljivanjem, hobijima i nekako energije da mnogi od vas koji su imali nešto naporniji vikend ipak izaću iz nekog vida izolacije i pokrenu najbolje iz sebe.

Petak 15.11. je pozitivan za edukacije, obrazovanje, putovanja, pripremu za punjenje baterija, dok subota može posebno biti intimniji dan kada energija neba traži pažnju, podršku, više mira, manje akcije, i regeneraciju kroz osobe sa kojima ste bliski. Vikend može biti dobar da vidite neke drage ljude, ali da se podsetite nečeg što dugo želite da uradite. Nedelja 17.11 može biti malko provokativniji dan kroz medjuljudske odnose, zdravlje, pa je važno da mislite na sebe. Naredni dani traže ne koristiti silu, sve raditi polako, onako nežnije, spontanije, prativši sopstvene želje a u posebnom izbegavanju samokritičnosti!

U porastu nagle promene raspoloženja, suze, ali i nagli radosni dogadjaji.Poruke neba mogu biti izuzetno važne baš u subotu, a velika želja za ličnom pobedom, ali promenama koje moraju doći posle odredjenog pada na koji treba gledati kao deo života može biti značajan u nedelju.Ulaskom Meseca u Lavu dolaziće do jako velike potrebe da se nešto pokrene, ali da vi sami poželite nešto sasvim novo ka početku sledeće nedelje. Lep vikend i Srećno:-))

# currentmood# moon in cancer# dnevna doza lune# vikend koji je pred nama

 

https://astroluna.rs/wp-content/uploads/2018/10/astro-luna-bez-pozadine-bela-slova.png

VAŠ PUT DO BALANSA SA ZVEZDAMA

Copyright © 2019 - 2024. All Right Reserved by Astroluna.rs.