https://astroluna.rs/wp-content/uploads/2018/05/purple_top_divider.png

Dnevna doza Lune – 18.01.2019.

https://astroluna.rs/wp-content/uploads/2019/01/sunset-691995_1280-1280x850.jpg

Krstovdan. Luna broji dane do Totalnog Pomračenja i Punog Meseca. Neka enigma u vazduhu praćena bezbrižnošću. I danas Mesec u Blizancima igra uz zvuke muzike i pravi gužvu u saobraćaju, pa bez obzira što nećemo imati važne zvanične posete, nešto će se osećati u vazduhu u vidu većeg pokreta i akcije. Neka radoznalost će nas vući da gledamo ili se zainteresujemo za nešto novo. Puno novosti, telefoniranja, žurbe ili jučerašnjih utisaka kada je Beograd imao neku posebnu notu, posebno Hram Svetog Save. Jutarnji časovi i sama noć nosi izuzetan umor praćen lošim aspektom Meseca i Neptuna, kao i kvadrature sa Jupiterom, pa neka melanholija, jak hronični umor koji se može osećati u kostima, meterološke oscilacije koja ponovo najavljuju sneg i neka emotivna apatičnost i usamljenost može se osećati. Medjutim, danas u toku popodneva imaćemo fantastičan aspekt Venere i Marsa pa nebo može da naglo pokrene prijatna iznenadjenja, zaljubljivanja, poklone, druženja, dok Merkur u konjukciji sa Plutonom još uvek u mentalnom smislu donosi opreznost, temeljnost, sklonost da lako saznaje tudje tajne, sklonost dubljem razumevanju stvari i nekoj čudnoj intuiciju za koju danas nećemo mnogo ni mariti. I dalje ćemo imati malo dan pun oscilacija, ali da će biti dogovora, smeha, dosta poruka, malo umora pa naglog pokreta i pojačanja u vidu Venere i Marsa to je sigurno da možemo osetiti topliji talas univerzuma.

 

” Trenutak je Sve.
Jedan.
Bezvremen.
Neponovljiv.
Proživljen i doživljen..
Bez priče i bez sećanja.
Život, u svom punom sjaju. ”
Miroslav Antić

2:57 am : Mesec u Blizancima u kvadratu sa Neptunom u Ribama na 14, 30 stepenu : Osećaj jakog umora, pojačanih unutrašnjih nemira, povećane sklonosti porocima, emotivnim i psihološkim problemima.U povećanju prehlade, osetljivost imuniteta, prehlada, vrtoglavica. Može se osetiti neki nedostatak vazduha i pojačani strahovi. Treba paziti na zdravlje ! U porastu izdaje, razočarenja, osećaj predavanja, jake melanholije i usamljenosti. Veoma osetljiv period za saobraćaj. U osetljivosti psiha, srce, odnos sa drugima. Povoljno vreme za umetničke i kreativne poslove, kontakte sa osobama koje su daleko.  U porastu mogu biti nestanci i osetljivost blizu vode.

4: 11 am: Mesec u Blizancima u opoziciji sa Jupiterom u Strelcu na 15,13 stepenu donosi sklonost apatiji, preterivanju, većim željama nego mogućnostima, pojačanom apetitu kroz unutrašnje nezadovoljstvo emocijama, nepotrebne greške i materijalne troškove, nemarnost, sklonost povredi sebe. Može biti obećanja i neostvarenih ambicija i emocija. Ovo vreme je bolje prespavati.

6:55 am : Mesec izmedju zvezde Haseleh i zvezde Rigel ( 16, 38 – 16, 50 Blizanaca) donosi nagle promene okolnosti, pozitivno vreme za učenje, pedagogiju. Zvezda Rigel je moćna zvezda povezana sa materijalnim napretkom, donosi brz uspeh, originalnost, preporuku da iskažete svoje potencijale i kvalitete. Sklonost uspehu kroz nauku, pronalazaštvo, mehaničarske i matematičke sposobnosti. Jedina opreznost i preporuka je da pazite na oštre predmete, u porastu povrede i posekotine. Odlično vreme za daleka putovanja, pisanje, prevodjenje, trgovinu.

9:57 am – 11:15. am: Mesec na zvezdama Hoedus 1 i 2 ( 18, 38 – 19,27 Blizanaca) donose odlično vreme za polaganje ispita, skijanje, odmor, relax, učenje, kontakt sa rodjacima ili važnija kraća poslovna putovanja. Može dolaziti do naglih vremenskih prilika( oluja, kiša, sneg koje mogu loše uticati na raspoloženje). Pozitivno vreme za pravne poslove i dolazak do istine. Odlično vreme za sredjivanje administrativnih stvari. Na emotivnom nivou dosta dogovora i smeha, ali i površnih obećanja i flerta.

11:40 am: Mesec na zvezdi Nihat ( 19, 40 Blizanaca) donosi odlično vreme za sport, posebno tenis i atletiku. Povoljno vreme za porodične proslave i kraća putovanja. Može dolaziti do manjeg pada koncentracije. U porastu tajne poruke i ljubavi.

13:48 : Mesec na zvezdi Belatriks u sazvežđu Orion ( 20, 57 ) donosi odlično vreme za političke dogovore, javne službe, škole, odlično vreme za hobije. U porastu mogu biti kradje ili napadi, posebna osetljivost mladjih pripadnika. Pozitivno vreme za medije,iako na ličnom nivou može biti provokacija preko društvenih mreža, kao i sklonosti da se donose nepromišljene odluke. U porastu povrede, pa se treba čuvati !

15: 20: Mesec na zvezdi Kapela ( 21,51 ) – donosi sreću preko diplomiranja, fakulteta, dogovora za posao, pisanja. U porastu unapredjenja i odlične prilike preko ambasada. Jako pozitivno vreme za druženja i kontakt sa prijateljima. U porastu veselo ponašanje i pozitivna vibracija. Ipak, na emotivnom nivou potrebna pažnja jer su moguće izdaje, laži i podvale. Od 16 h Mesec prelazi na zvezdu Fakt koja posebno može doneti nagrade i dobre vesti, ali odlično vreme za selidbe, društvene mreže, povezivanja i sreću preko porodice. Odmah iza nje je i zvezda Mintaka takodje iz sazvežđa Oriona koja upozorava na tajne neprijatelje i manipulacije, jako je važno kome se poveravate! U porastu rasejanost i gubitak stvari. Može dolaziti i do manjih problema na polju interneta.

17: 51 : Venera u Strelcu u trigonu sa Marsom u Ovnu na 11, 53 stepenu – Izuzetno srećan ljubavni aspekt prepun optimizma i pozitivnog spajanja. Idealno vreme za nove romanse, ljubav, pojačana strast i fizički odnosi. Vreme iskrene i otvorene ljubavne energije kada vas na nekom vašem putu čeka onaj/ona koji vam ustvari uvek pripada.Ustvari ljubav, ustvari sve se okreće oko ljubavi. Volite se ljudi:-)) Srećan aspekt za finansije, ali i trošenje novca. Srećan aspekt za poslovni napredak i ambicije. Ipak centar naše priče je ljubav…

19:45: Mesec na zvezdi Al Heka iz sazvežđa Bika može doneti pojačanje fanatizma, nacionalizma, materijalnih gubitaka, ali šteta. U porastu tvrdoglavost i svadje.

21:03: Merkur i Pluton u konjukciji na 21,11 stepenu: Donose veoma prodoran i mentalno jak aspekt ubedjivanja, transformacije, samopouzdanja, jake vere i istrajnosti. Neko je već video sve što je doživeo, i ima mogućnost da to promeni. Treba se distancirati od sebičnosti. Ipak, vreme kada možemo imati šta da kažemo – kome – sebi.Vodićemo sebe u novo mesto naše duše. Osećaj da smo prošli paklene momente – može nas osnažiti. Vreme kada vera i iskustvo mogu pomoći u odlukama koje će biti veoma snažne. Treba izbegavati : podcenjivanje, sujetu, sklonost da menjate druge, sklonost da vladate drugima!

 

 

 

https://astroluna.rs/wp-content/uploads/2018/10/astro-luna-bez-pozadine-bela-slova.png

VAŠ PUT DO BALANSA SA ZVEZDAMA

Copyright © 2019 - 2024. All Right Reserved by Astroluna.rs.