https://astroluna.rs/wp-content/uploads/2018/05/purple_top_divider.png

Dnevna doza Lune – 18.03.2019.

https://astroluna.rs/wp-content/uploads/2019/03/king-3832148_1280-1280x1057.jpg

Dobar dan, pred nama je uzbudljiva nedelja prepuna promena, ali važnih dešavanja. Ponedeljak prvi dan radne nedelje, pod uticajem Meseca u Lavu može doneti ipak osećaj dostojanstvenosti, ali većih planova i ambicija. Posebno ćemo se aktivirati i imati veća budjenja od srede 20.03 kada nas očekuje i zvaničan početak proleća, ali i ulazak Sunca u prvi Zodijački znak, znak Ovan, a u sredu imamo povećanje malo veće tenzije, ali posebno teatralnija, ali i turbuletnija pomeranje zbog Punog Meseca koga očekujemo u ranim jutarnjim satima. Uticaj Punog Meseca može biti više nego intezivan do kraja nedelje, pa su nam sa jedne strane promene i snaga u prvom planu, ali velike transformacije i mogućnost neplaniranih dogadjaja veoma izvesni. Ipak, proleće stiže i to je najvažnije…

Ne znam za vas, ali ove lepe temperature baš prijaju, koje bi mogli da očekujemo i danas zbog intezivnog uticaja Meseca u znaku Lava. Vitamin d nam može dati dodatnu snagu i motivaciju već prvi dan nedelje, iako odredjeni dogadjaji prethodnog vikenda nisu bili najprijatniji. Itekako i danas možemo očekivati malo – više dramatičnija dešavanja na političkoj sceni i generalno, dok i malo više tenzije na emotivnom i materijalnom nivou do popodnevnih časova kada su moguća krakotrajna veća uzbudjenja i veći stres. Danas će nežnost biti u spoku sa hrabrošću, a dostojanstvo sa humanošću. Iako nas očekuju i nešto turbuletniji aspekti do 14h, ipak danas je posebno energija čulnosti, uživanja, pojačanog hedonizma koji može pozitivno uticati na mentalni mir. Zagrljaji, toplina, srčanost mogu posebno umanjiti dnevni stres, ali doneti kod mnogih od vas i osećaj sigurnosti. Danas je posebno važno održavanje mira u sebi, ali i akcenat je na toplijim, lakšim odnosima, ali opraštanju.

Obavezan dnevni plan:
nasmej se,
izmami osmeh,
zagrli,
slušaj muziku, 
diši duboko,
odmori,
opusti se,
budi sada i ovde.
Marijana May

20 minuta posle ponoći Mesec na zvezdi Akubens iz sazvežđa Raka na 13,38 stepenu Lava , poznatija kao Rakovske makaze može doneti osećaj bespomoćnosti, očaja, tuge. U povećanju kriminal i agresija. Posebno pod lošom postavkom sa natalnim planetama pojačava iskušenja, trpljenje, ispaštanja. Ipak ova zvezda donosi mentalnu prodornost, pa može doneti da se reši veći problem koji je delovao nemoguće. U povećanju racije, ali poročnost. Na emotivnom nivou osetljivost i sklonost rivalitetu.

2:52 am: Mesec na zvezdi Dubhe na 15,12 stepenu Lava posebno pojačava destruktivnost i nevolje. Ipak 15 stepen svakog znaka može biti plodan i pod dobrim natalnim pokazateljima doneti srećne lične sklonosti i dešavanja.

4:24 am: Retrogradni Merkur u Ribama u sekstilu sa Marsom u Biku na  21 stepenu  – Pojačan veći elan , mentalna motivacija, hrabrost i produktivnost. Jaka strast u stvarima koje ste mislili da ste propustili. Veće samopouzdanje, važni kontakti sa muškim osobama, povećan aspekt trošenja novca. Ipak, period kada se strahovi mogu zameniti jakom voljom koja vas može voditi da idete napred. Sklonost lakom dolasku do istine. Moguće tajne operacije.

9:44 am: Mesec na zvezdi Merak na 19,26 stepenu Lava iz sazvežđa Una Major donosi posebno samopouzdanje, ambicije i dobre profesionalne mogućnosti i veru u sebe. Sklonost komandovanju i pojačanoj dominaciji koja može štetiti partnerske ili prijateljske odnose. Posebno dobro vreme za obavljanje težih fizičkih poslova, sport, takmičenja. Dobro vreme za javne nastupe.

10:28 am: Mesec u Lavu u opoziciji sa Venerom u Vodoliji na 19,53 stepenu : U povećanju destruktivnost, nasilje, povećani emotivni problemi, gubici novca i ishitrene odluke. Može dolaziti do dramatičnosti i pojačanog dnevnog stresa, ali sukoba sa ženama. Zbog Venere u blizini zvezde Kastra posebno povećani aspekti ljubomore, zlobnih komentara, osetljivosti kroz emocije, okruženje. Nepovoljno vreme za kupovine, kao i promene na polju fizičkog izgleda. Treba paziti na srce, cirkulaciju, vene ! Mogućnost pojačanog stresa koji loše može uticati na hormone! Zbog Meseca u blizini zvezde Aldzenubi u povećanju su nesrećni slučajevi. Vreme kada je potrebno okrenuti se duhovnosti i miru.

13:07 : Mesec u Lavu u kvadratu sa Marsom u Biku na 21,31 stepenu : Posebno vreme uznemirenosti, tenzija, pretnji, pojačanih konflikta i jake nervoze. Potrebno je spustiti loptu, disati i pokušati se koncentrisati na dnevne obaveze. Dosta iritacije kroz veće gužve, finansije, komunikaciju, kontakt sa bankama. Posebno osetljivo vreme za novčane pozajmice i davanje novca ! Mogućnost većih troškova. U porastu poplave. Posebna nezadovoljstva otvorena u emotivnim odnosima. U povećanju nesvestice, trema, pojačano znojenje i unutrašnji nemir. Probati naći način da dodje do smirenja jer ovo vreme može doneti da se i od malog problema napravi veći. U pojačanju sklonost iritaciji i poteškoćama na polju poslovnog okruženja, dece. Posebno loše vreme za politiku, kao i poznate ličnosti.

16:20: Mesec u Lavu u trigonu sa Jupiterom u Strelcu na 23,31 stepenu: Mnogo lakše vreme, mira, srećnijih okolnosti, zaštite. Odlično vreme za učenje, polje obrazovanja, plodnih kontakta sa strancima, ali i povoljnije vreme za finansije, putovanja, odnose sa porodicom. Vreme pojačanog optimizma, osmeha i topline. Jako srećno vreme za izlaske, kupovine, šetnje, ljubav. Vreme veoma dobre energije kroz karijeru.

22:22: Mesec na zvezdi Alfard na 27,17 stepenu Lava u sazvežđu Hidra, donosi srećno vreme za druženja, proslave, upoznavanja, decu. Ipak nešto nepovoljnije vreme za ishranu, jer može doneti sklonost trovanjima. U povećanju prevare i izdaje na ljubavnom nivou. Sklonost mešanju drugih u lični život i pogoršanju. Odlično vreme za učenje, ispite, hobije, intelektualna motivacija. Ipak u generalnom smislu, nešto nepovoljnije vreme jer će policija, vatrogasci imati više posla. Posebno u porastu pobune, i nervoza na ulicama.

# currentmood # moon in leo # get on up#

 

 

 

 

https://astroluna.rs/wp-content/uploads/2018/10/astro-luna-bez-pozadine-bela-slova.png

VAŠ PUT DO BALANSA SA ZVEZDAMA

Copyright © 2019 - 2024. All Right Reserved by Astroluna.rs.