https://astroluna.rs/wp-content/uploads/2018/05/purple_top_divider.png

Dnevna doza Lune – 20.04.2019.

https://astroluna.rs/wp-content/uploads/2019/04/couples-2810759_1280-1280x854.jpg

Lazareva subota i lep praznik Vrbica, brojanje do praznika Uskrsa.Tačka. U ciklusu smo jakog uticaja Punog Meseca koji uz konjukciju Sunca i Urana danas u egzaltaciji menja svet, psihu, srce i daje mogućnost nekog novog života i transformacije posebno uz jak uticaj Punog Meseca. Tačka. Luna čezne za manjim gužvama u svom gradu. Tačka. Selidba, vreme je da se ode u nov dom i novu energiju. Tačka. Slanje pozitivne vibracije svaki dan. Tačka. Habanera se peva onako srčano. Bikovi – Srećan rodjendan :-))

Sunce danas menja znak i od 10:56 am ulazi u prvi zemljani znak Bik pod uticajem planete Venere.Bik je drugi Zodijački znak, pasivan, ženski znak. Predstavlja proleće, detinjstvo, materijalna dobra, ali pre svega emocije zbog vladajuće planete Venere. Bikovi su znak prirode, životinja, prirodnog, znak mira i blagostanja.Ovo je vrlo principijalan i tvrdoglav znak koji voli da poseduje ono što voli. Bik je veliki pacifista, on radi koliko mu treba, voli da uživa, ali je izuzetno uporan i istrajan.Izuzetno vesele i srećne prirode, teži sigurnosti na svim poljima.Veliki je romantik i neodoljivi ljubavnik. Pošto je sinonim za uživanje, kao hedonista ne voli zabrane i želi da živi „ punim plućima“.U Egiptu je bio predstavljen Apisom, svetim simbolom života i plodnosti, humanosti i svemoći. o Bikovima ovih dana detaljnije i Solarnoj godini koja je pred njima

Mesec u Škorpiji od juče sve do sutra do 18h. Emocije udaraju do ” ludila”. Duboke želje i jak seksualni potencijal. Medjutim u opoziciji sa Uranom od juče se oseća i energija razdora, odvajanja, trzavica, ali i promena. Ova faza Punog Meseca jeste malo ” opasnija” čak i za parove koji se vole na duže staze. U porastu su razvodi, rastanci, svojeglave svadje zbog nekih tamo glupih principa ili onog ko će pre popustiti. Danas imamo i energiju snagu i moć neba da ono što treba da se desi – desiće se, može se sve rušiti ali će se desiti, jer tako je sudjeno. Neka karma, ljubav, iskušenja i sve nešto u paketu biće tako i nikako drugačije. Pod lošim aspektima u porastu je jak rivalitet, ljubomora, sujeta, dvoličnost i manipulacija. Danas je jako važno da pipnete srce i osluškujete šta vam najveći deo vaše duše govori.

„ Ako želite da uspete morate naporno da radite. Da verujete u sebe. Samo predanost i istrajnost dovešće vas do uspeha i ono naizgled nemoguće učiniti mogućim.“ –NOVAK DJOKOVIĆ

Danas je zanimljivo osim što ćemo Bikovima čestitati rodjendan, da baš njihova vladajuća planeta Venera menja znak od 18:12 i ulazi u aktivan, muški, strastven i borben znak Ovan. Venera će boraviti u znaku Bika do 15.05 i pred nama je sasvim jedna drugačija energija. Ljubav na blic, na prvi pogled, otvorena, direktnija, a upoznavanja posebno pojačana preko sms poruka, društvenih mreža, u saobraćaju, slučajnim susretima na ulici, parku, biblioteci, fakultetu. Ljubav će da pršti na sve strane, ali nekako ova Venera uz energiju Bika najavljuje i pravo proleće. Njeno dejstvo pojačavaće puno upoznavanja, strasti, avantura, ali i vraćanja na stare ljubavi. Posebna iskušenja mogu biti u pojačanju izmedju 7-8.05. 9.5 Venera će imati srećan trigon sa Rx Jupiterom pa tu može biti dobrih prilika za finansije, ali i pojačanih srećnih okolnosti kroz ljubav. Posebno interesantan može biti 14.05.  kada će tranzitni sekstil Venere i Marsa najaviti pravo prolećno i ljubavno budjenje. Ipak, ljubav može biti i velika borba, s tim da ćete imati uglavnom čistu situaciju, voli me i ne voli me. Neće biti sredine. Može biti i dvojnih veza, ali upoznavanja na pet strana. Dosta smeha, ali i iskušenja jer Venera definitivno mora da prodje još neke emotivne lekcije baš u periodu od 7-10.05. i završi sa prošlošću da bi spokojnije išla napred. Mnogi parovi će imati velike testove ljubavi, ali ovo može biti izvrstan period ipak za zaljubljivanje i da vas ljubav baš dobro prodrma i udari.

Od važnijih aspekata danas izdvajam:

20:40: Mesec u Škorpiji u trigonu sa Neptunom u Ribama donosi vreme inspiracije, sreće, romantike, intuicije, predosećanja, duhovno emotivnog spajanja. Period posebno pozitivan za emotivne susrete i slučajna poznastva. Vreme krajnje kreativne energije i zaštite neba. Jakih snova i praćenja znakova pored puta. Vreme molitvi, meditacija i vere.

Danas je dobro osloboditi sebe od svih nečistoća i loše energije. Ko oseća, odlično vreme za post. Ko je kreativan, pozitivno vreme za kuvanje i sve vrste hobija. Posebno dobar dan da dodjete do istine, ali budite spremni da vam se neće možda dopasti ono što budete saznali. Pozitivno vreme da radite najbolje u tišini. Pošto ulazimo u energiju znaka Bika koji uz pomoć Urana pokreće jednu sasvim novu energiju, promena u sebi, ali puno iznenadjenja biće prisutno u nebu gde ćemo imati i egzaltaciju samog aspekta u utorak. Lep vikend:-))

# currentmood# srećan rodjendan bikovi # ulazak venere u znak ovan# habanera# luna

 

 

https://astroluna.rs/wp-content/uploads/2018/10/astro-luna-bez-pozadine-bela-slova.png

VAŠ PUT DO BALANSA SA ZVEZDAMA

Copyright © 2019 - 2024. All Right Reserved by Astroluna.rs.