https://astroluna.rs/wp-content/uploads/2018/05/purple_top_divider.png

Dnevna doza Lune – 21.01.2019

https://astroluna.rs/wp-content/uploads/2019/01/full-moon-3921223_1280-1280x853.jpg

Totalno Lunarno Pomračenje, poslednje do maja 2021. Luna spremna za još jednu nebesku misiju i fenomen uz Crvenu super veličinu i boju. Negde krajem jula Totalna Lunarna Eklipsa je trajala najduže. Sada nešto kraća, ali uz štafete i sijalice proćiće i baciće velike terete ranjenih srca, tuge, velikih životnih borbi i izaći iz svega čistija, bolja, jača. Ovaj uticaj biće veoma jak u narednih 6 meseci. Moj poseban tekst o Pomračenju Meseca  pročitati u rubrici Eklipse.

Od juče su nam krenule Vodolije i za njih poseban tekst možete naći na : https://astroluna.rs/planete/srecan-rodjendan-vodolije/

Ponedeljak  dan Meseca, Pomračenja Meseca, ali neke sasvim drugačije energije. Mesec u Raku biće prisutan do 4:40am u pojačanoj senzitivnoj noti, uz moguće nesanice i glavobolje, ali jaku emocionalnu povezanost i posvećenost prema onima koje volite.

2:51 am : Mesec u kvadratu sa Uranom u Ovnu, ali i opoziciji sa Merkurom i Južnim Mesečevim čvorom : Tenzije, uznemirenost, čudni snovi, osetljivost preko porodičnih i partnerskih odnosa, brzopletost, napetost, pojačane migrene i osetljivost grudi, stomaka. Vreme koje je dobro prespavati i razmišljati o nečem dobrom što dolazi. Može biti pojačanog pesimizma i depresija, ali paranoje. U osetljivosti psihički osetljive osobe. Problemi mogući na polju aviona, u povećanju zemljotresi, problemi na morima i okeanima. Posebno loše vreme za emocije, jer su otvoreni razvodi, loše emotivne odluke, iracionalne reakcije, žrtvovanja, prekidi.

4:56 am : Mesec ulazi u vatreni, muški, fiksan znak Lav. Potreba za pažnjom, da budemo u centru pažnje onima koje volimo, jaka potreba za sjajem, odlično vreme za umetnost, javne nastupe, pedagogiju. Medjutim, s obzirom da imamo Totalno Pomračenje Meseca baš kroz znak Lav može dolaziti do preteranog pritiska na srce, emocije, s obzirom da Lav vlada petom astrološkom kućom. U osetljivosti mogu biti Škorpije, Bikovi, Lavovi i Vodolije. Dramatizacija, nemiri, isključivi postupci, srčani problemi. Ipak emocije nikad intezivnije. Pojačana egocentričnost. Treba se okrenuti humanosti, oslobadjanju od predrasuda, uticaja drugih, okrenuti se svojim vizijama i čulima. Mesec će boraviti u znaku Lava sve do 23. 01.

5:17 am: Venera u znaku Strelca u kvadratu sa Neptunom u Ribama na 14,53 stepenu : malo će nam zavarati i osećanja i trenutno stanje, može napadati emocije i činiti nas najranjivijim. Psiha i srce mogu udarati, biće zabuna, zaljubljivanja, idealizacija, prevara, izdaja, manipulacija, maskarada. Vreme laži. Bićemo podstaknuti osećanjima da napravimo nešto veliko što će izaći iz nas. Puno nesporazuma. Pazite na gubitke novca !  Potpuno se može izgubiti ” glava” zbog ljubavi. Možete imati čudnu sliku o sebi ili da vas drugi neobično gledaju i doživljavaju. Otvorena koristoljubivost koje se treba čuvati od strane drugih. Disciplina i samopoštovanje u padu posebno po pitanju emocija, hrane. U pojačanju depresije, trovanja, sklonost porocima, pogrešno uzimanju terapija, lekova, lošem lečenju. U povećanju jače prehlade i pad imuniteta, kradje novca i emotivne špijunaže.Ostanite na nogama…

6:12 am: Totalna Lunarna Eklipsa – Totalno Pomračenje Meseca proces koji od 27. 07 od poslednje Lunarne Eklipse nosi važne lične lekcije o ljubavi, poverenju, partnerskim odnosima, deci. Krvav Super Mesec može imati veoma intezivnu energiju koja nam nosi poruku o strpljenju i čistijim emocijama, oslobadjanju i bacanju svih tereta na duši.

12:49 : Mars u znaku Ovna u kvadratu sa Saturnom u Jarcu na 13,46 stepenu-  Bas nakon totalnog pomračenja Meseca imaćemo izuzetno neprijateljski aspekt Marsa i Saturna koji donosi ozbiljna sudaranja, provokacije, bunt, u povećanju ozbiljniji sukobi, nesreće, loše klimatske promene, neprijateljstva i loše raspolaganje svojom energijom. Mislite na sebe, izbegavajte probleme! Trudite se da ostanete dostojanstveni i da ne reagujete! Karmička iskušenja, nemiri, tvrdoglavost koja može doneti ozbiljne greške! Osetljivost kroz zakonske ustanove, proteste, emocije( ozbiljni padovi i udari). Želje izuzetno jake, ali mogućnost blokada u izražavanju, ispunjenju, kao i problemima na polju fizičkih odnosa. Mogućnost problema i blokada u odnosima sa šefovima, roditeljima, nametanja nečeg što vam ne prija, ali ograničenja na polju profesionalnog uspeha, obaveza i ambicija. Posebno izbegavati rizike ! Moguće afere.Treba se držati po strani i ne ulaziti u konflikte bez obzira na provokacije od strane drugih.

16:20 : Mesec na zvezdi Prezepe u sazvežđu Raka na 7, 20 Lava može doneti plodnost i sjajne poslovne i lične ideje koje nije loše staviti na papir. U osetljivosti vid, kičma, mokraćni kanali, podložnost infekcijama i prehladama. Jaka potreba za istraživanjem genetike, istorije, jaka veza sa porodicom i mogućnsot važnih susreta ili razgovora na temu porodice. Pored nje i zvezda Aselus Borealis na 7,32 Lava donosi da je potrebno pomagati slabijima i pružiti pomoć i pokazati humanost. Opreznost sa oštrim predmetima, u kontaktu sa većim životinjama! Izbegavati svojeglavost na polju emotivnih odnosa !

21:20 : Mesec na zvezdi Al Dib iz sazvežđa Draco donosi savet opreznosti sa lekovima, hemikalijama, otrovima.! Čuvati se prevrtljivosti i slatkorečivosti !

” Najvažnije je prijateljstvo sa samim sobom, jer bez toga ne možete biti prijatelji ni sa kim na ovome svetu.”
Eleanor Roosevelt

 

 

https://astroluna.rs/wp-content/uploads/2018/10/astro-luna-bez-pozadine-bela-slova.png

VAŠ PUT DO BALANSA SA ZVEZDAMA

Copyright © 2019 - 2024. All Right Reserved by Astroluna.rs.