https://astroluna.rs/wp-content/uploads/2018/05/purple_top_divider.png

Dnevna doza Lune -25.04.2020

https://astroluna.rs/wp-content/uploads/2020/04/social-distancing-4621687_1280.jpg

Vikend je pred nama, a Mesec od 9:21 am menja znak i ulazi u vazdušni znak Blizance. Vladaoc Merkur danas u nešto lošijem aspektu kvadrata sa Plutonom, pa može doneti veću destrukciju, ljutnju, dominaciju, mešanje u tudja posla, ali mentalni napor .Veoma je važno da danas ponovo verujete sebi, i da ne prihvatate sugestije od drugih, ali informacije kao zdravo za gotovo, o svemu treba razmisliti dobro. Može biti i prevelikog nestrpljenja ili donošenja odluka na pogrešan način, loših procena, pa je svakako jako dobro da svaka odluka bude praćena dubljim razmišljanjem. Danas i neke tajne mogu isplivati, ali mogu proraditi slabije tačke, ali i pojačana destrukcija. Pokušajte šta god da je u pitanju, da težite miru, ali da ipak zadržite svoje mišljenje i stavove.

Ono što će biti posebno zanimljivo za danas je da Pluton ponovo kreće retrogradno sa 24 stepena sve do 4.10, (po našem vremenu od 20:52) kada će ove godine ponovo krenuti napred. Koliko retrogradni hod često kod svake planete donosi usporenja, proces kada treba dobro razmisliti o životnim odlukama, Pluton nam u ovoj svetskoj korona krizi od danas može pomoći da polako zaustavlja ovu krizu, jer i sam predstavlja pitanje pandemije. Ono što bi dodala da svakako ulazak Meseca u znak Blizance, Blizanci  vladaju trecom astroloskom kucom, ali znak koji vlada plucima, disajnim organima ipak donose kako zbog nesto lošijeg aspekta vladaoca Merkura da za one zemlje gde ovog vikenda ne postoji policijski cas, budu pre svega i dalje vrlo oprezni, jer koliko Pluton ovde ima ulogu zaustavljanja, svakako vikend nije najbolje naklonjen za sam virus( može doći recimo do naglog porasta smrtnih slučajeva).

Kvadrat Merkura i Plutona koji je na snazi, ali i Jupitera od sutra mogu doneti velika mentalna trošenja, probleme u komunikaciji, osećaj podcenjivanja, otpora i posebne osetljivosti na polju psihe. Ovo je aspekt koji može doneti veliki gnev, a kroz to stanje i da kažete ono što ne mislite. Zbog toga ako to osetite, smirite misli.

Pre same promene Meseca, Od 2:44 Mesec u znaku Bika na poslednjim stepenima na zvezdama Plejade biće u zaštićenom trigonu sa Jupiterom u Jarcu i može doneti vreme dobre regeneracije, podrske, veoma zanimljiv za ljubav. Ovo vreme je jako dobro za plodnost i kontakte sa inostranstvom, ali materijalni napredak.

Mesec će boraviti u znaku Blizanaca sve do ponedeljka večernjih časova. Svakako, može probuditi radoznalost, sklonost potrebi za idejama, kontaktima sa prijateljima, rodjacima. Medjutim, zbog vladaoca Merkura treba obratiti da zbog različitog mišljenja ne dodjete u neku mat poziciju. Mesec će biti u praznom hodu  do 12:30 i može doneti da može dolaziti do usporenja preko telefonskih mreža/ interneta. Posebno oni koji danas planiranu online placanja, preporuka je da dobro obrate pažnju da ne dodje do neke greske. Dosta veća okrenutost medijima, medjutim energija Mesca ne podnosi rutinu, sedenje u kuci, pa ovaj vikend može biti naporniji po pitanju zabrane kretanja, ali i doneti neki vid veće nediscipline medju ljudima.

U emotivnom smislu reči će biti veoma važne. Upoznavanja, pisanje, učenje, stalne ideje koje treba odmah zapisati, ali da postoji sklonost da se radi više poslova odjednom mogu biti u prvom planu. Ipak, neka preporuka neba je da pokusate da smanjite tempo i pokušate da se odmorite na svoj način. Posebna preporuka je da kontaktirajte neke veselije prijatelje ili pokrenete nešto što bi vam bilo više nego zabavno ovaj vikend.

Od 12:48: Mesec u Blizancima će biti u trigonu sa Saturnom i može ipak doneti vreme poverenja, organizacije, stabilnosti i mira. Ako planirate u ovo vreme da radite može biti dobro vreme da odradite neke poslove. Ovo može biti posebno srećan period za učenje, decu, i pokretanje neke zabave u domu, da osećaj ograničenja se ne oseća.

Ipak, danas je akcenat na rečima i mislima. Pluton kao najveća planeta na nebu, planeta tame može zaustaviti svetski mrak, ali nemojte očekivati da stvari idu mnogo brzo, još uvek nebo traži mnogo discipline i reda. U emotivnom smislu prijaće vam puno podrške, reči, ovaj vikend je odličan za knjige, ali da provodite dosta vremena sa prijateljima na internetu, za igrice, ne toliko za neke mentalno teže poslove, jer koncentracija može biti malo veći problem ovog vikenda.

Ostanite dobro:-))

# currentmood# mesec u blizancima# pluton kreće retrogradno# merkur u svadji sa plutonom# dnevna doza lune# astrolog nataša paunovski

https://astroluna.rs/wp-content/uploads/2018/10/astro-luna-bez-pozadine-bela-slova.png

VAŠ PUT DO BALANSA SA ZVEZDAMA

Copyright © 2019 - 2024. All Right Reserved by Astroluna.rs.