https://astroluna.rs/wp-content/uploads/2018/05/purple_top_divider.png

Dnevna doza Lune -25.09.2019.

https://astroluna.rs/wp-content/uploads/2019/09/heart-3063045_1280-1280x814.jpg

Dobar dan drugari, Mesec nam je danas posebno naklonjen, jer kroz znak Lav podstiče na mnogo bolje raspoloženje i volju, motivaciju, ali i veći optimizam koji nam treba kao letnjih 30 stepeni, posebno zbog večernjeg aspekta nešto tužnije slike Venere i Saturna. Ali prvo dobre vesti:-))

Mesec od ponoći na zvezdama Asellus i Prezepe na 7 stepenu Lava posebno donose jaku i snažnu emotivnu energiju spajanja. I dalje smo pod aspektom koji podstiče na odlične profesionalne ideje, ali i visok stepen obrazovanja i srećnih okolnosti kroz mentalni nivo. Ono što smo od ponoći imali kao nepovoljno je što ove zvezde hoće da pokrenu problem sa vidom, tvrdoglavost u stvarima koje znamo da nam štete, ali itekako donose i rivalitet i neprijateljstva koja možeo sami izazvati.

Od 9:37 am: Mesec u Lavu u zagrljaju sa Venerom u Vagi, tačnije sekstilu na 13 stepenu donosi srećno vreme za ljubav i energiju zadovoljstva, podrške, poklona, posebno divno vreme za ulepšavanje i pozitivne susrete. Jako srećno vreme za društvene odnose, ali i unapredjenja. Popularnost i sreća preko žena. Ostavljanje jakog utiska na druge, posebno fizički. Divno vreme kroz materinstvo ili planiranje trudnoće. Mesec jeste na zvezdi Kočab koja je zadužena da kažnjava sebe zbog neuzvraćenih emocija, ali u ovom slučaju pred nama je energija sreće. Posebno dobro vreme za kupovinu skupocenih proizvoda, nakita. Srećno vreme za medije i sve promotivne i posredničke poslove. Ukoliko zelite nešto danas da promenite na sebi, jutarnji časovi mogu doneti osećaj ispunjenja.Komplimenti i radost.

16:22: Mesec u Lavu u trigonu sa Jupiterom u Strelcu posebno podstiče entuzijazam i veselu, zaštitničku energiju. Idealno vreme za kontakte sa inostranstvom, kao i javne nastupe. Idealno vreme za pedagogiju, kupovine. Posebno srećno vreme za lični napredak. Vera, motivacija, samopouzdanje, osećaj sigurnosti i dobre vitalnosti. Veoma povoljno vreme za sve vrste kurseva, sportske aktivnosti, posebno takmičenja. Idealno vreme za putovanja, renoviranje stambenog prostora, posete, kao i profesionalne nove projekte. Povoljno vreme za dobijanje novca.

18:15: Mesec u Lavu u sekstilu sa Merkurom u Vagi  – vreme dinamičnije energije pune pokreta kada se može puno toga realizovati. Mentalna satisfakcija i puno vesti, dešavanja, planiranja. Idealno vreme za kraća putovanja i druženja sa dragim osobama. Mogućnost dobijanja važnih papira ili dobijanja spontanih ideja koje mogu biti odlične za poslovni napredak. Idealno vreme za kupovinu uredjaja. Pozitivno vreme za kumstva, učenje, pisanje i upoznavanja sa novim osobama. Vreme kada možete ostaviti jak utisak na druge. Vreme mentalne snage, ali odličnog estetskog pamćenja i jakih želja.

 ” Duboki osećaj ljubavi i pripadanja neumoljiva je potreba svake žene, muškarca i deteta. Mi smo biološki, kognitivno, fizički i duhovno programirani da volimo, da budemo voljeni i da pripadamo. Ako te potrebe nisu ispunjene, ne funkcionišemo onako kako bismo mogli. Slamamo se. Raspadamo se. Odumiremo. Patimo. Povređujemo druge. Razbolimo se. Svakako da postoje i drugi uzroci bolesti, obamrlosti i patnje, ali nedostatak ljubavi i pripadanja uvek vodi patnji.”
Brene Brow

21:21: – Venera u Vagi u kvadratu sa Saturnom u Jarcu – pojačava udaljenost i emotivne brige, finansijska zakasnjenja i gubitke i osećaj samoće, depresije i distance u intimnim odnosima. Strahovi za budućnost odnosa mogu biti pojačani. Potrebno je sa optimizmom i veselijom energijom pokrenuti stanje borbe i razumevanja razlika. Kroz ovaj aspekt samoća može biti dodatni izvor dobre inspiracije, ali punjenja baterija.Sa druge strane, ulaganje dodatne energije u sam odnos i stvari koje su bitne mogu doneti da ovaj aspekt ne osetite baš tako jako. Preporuka posebno izbegavajte rizike na polju novca ili dodatno trošenje novca! Osećaj udaljenosti, razočarenja, nedostatka podrške, potvrde, osećaja da se ne dopadate sebi ili da prosto ne možete da se uklopite u timski šablon može se osetiti kroz ovaj aspekt, medjutim nekom dodatnom kreativnošću, akcijom ipak možete promeniti stvari. Pojačana samokritika, ali problem sa poštovanjem ili autoritetom posebno u emocionalnim odnosima! Osećaj žrtvovanja, tuge, potištenosti, povlačenja. Kardinalni znaci mogu biti pod malo većim pritiskom.

Venera će primati i kvadrat sa Mesečevim čvorovima što dodatno može nositi opterećenja i gubitak emotivne vrednosti. Ovo su prolazni aspekti i svakako da u tranzitu nisu ozbiljnog nivoa, ali nose neki vid ” ispaštanja i iskušenja” na emocionalne odnose, partnerstvo, ortakluk, brak, javnost. Osećaj odbijanja i otežanja, ali sukob izmedju emocija i karijere može biti u porastu. Nesigurnost, neodlučnost i provokativni susreti sa prošlošću. Zabranjene i limitarane emocije. Genetska vraćanja duga.

# currenmood# budi u blizini# moon in leo# dnevna doza lune

 

 

https://astroluna.rs/wp-content/uploads/2018/10/astro-luna-bez-pozadine-bela-slova.png

VAŠ PUT DO BALANSA SA ZVEZDAMA

Copyright © 2019 - 2024. All Right Reserved by Astroluna.rs.