https://astroluna.rs/wp-content/uploads/2018/05/purple_top_divider.png

Dnevna doza Lune – 26.02.2019.

https://astroluna.rs/wp-content/uploads/2019/02/fantasy-3517206_1280-1280x588.jpg

Luna se polako vraća sebi. Grip koji predugo traje i označava ovu zimu, polako odlazi. Malo sunca deluje tako veliko u regeneraciji organizma.

Disati punim plućima i moliti se svakog dana za napredak jeste ono što je potrebno u ovom mesecu. Ovaj mesec nosi nešto intezivniju muzičku podlogu tako voljenog George Michael koji gleda sa neba i smejuri se svim Luninim iskušenjima, detinjarijama i pesmom je podiže da preskoči još jednu od lestvica koje joj je nebo zadalo od početka godine.

Nema predavanja, idemo sporim, ali sigurnim koracima u ovoj godini. Mesec od ponoći korača veselim i optimističnim znakom Strelca pod uticajem velikog Jupitera koji daje motiv, elan i entuzijazam, koji ako i nemate, sami ćete ga nacrtati ili izmisliti. Pred nama je danas i Poslednja Četvrtina Meseca da zaokružimo ovaj mesec, faza posle veoma senzitivnog Super Moona koji smo imali 19.02. Stelijum planeta u Jarcu ( Venera, Pluton, Saturn i Južni čvor) traže mnogo strpljenja i odgovornosti.

Sunce koje ide znakom Riba sanjari na javi i smeje se maštanjima za koje trebamo naći vremena. Merkur se sprema za retrogradni hod od sledeće nedelje, iako vam moram priznati da sam konstatovala sa par prijatelja da Merkur već duže vreme ” zeza krizu” .  Mars u nešto plodnom znaku Bika ide istrajno nebom i nosi poruku da za ljubav treba imati dušu, a Kiron koji je prešao znakom Ovna traži samolečenje i suočavanje sa sopstvenim strahovima.

 

” Život se ne može zameniti ničim.

Putujte.

Slušajte ljude.

i slušajte svoj unutrašnji glas. – Danilo Kiš

 

Još malo fantaziranja pred spavanje. Muzika kao stalna inspiracija i čišćenje. Poslednja Četvrtina Meseca kao faza kada se ne treba odreći sebe i svojih snova. Sve što je loše, treba baciti i sve što se čini nepotrebnim. Osluškivanje svoje savesti i razgovori sa sobom ali Bogom. Molitve za bolji život i zdravlje. Humanost koja ne košta. Pisanje kao izbacivanje nekog dela tuge, ali i sebe. Osluškivanje talasa pred bolji san. Čuvanje duše onih koje volim u senci. Romantika koje se ne trebamo odreći baš ovog meseca koji je itekako važan kao mesec podrške, ali suočavanja sa prošlošću.  Mnogo čežnje, ali danas i nagle nade. Treba pojednostaviti stvari. Malo ćemo više filozofirati i o svemu govoriti uz šifre, ali umetnički. Neke čežnje jače nego prethodnih dana. Idealizacija, putovanja, okrenutost znanju. Može biti razočarenja, ali pomalo prolaznih, više osmeha. Srce se kao suncokret ka srcu okreće.Volite kad ste daleko, volite i kad nemate sreće, volite uz pomoć unutrašnjeg glasa….

12:28: POSLEDNJA ČETVRTINA MESECA, Mesec na 7,34 stepenu Strelca u kvadratu sa Suncem kroz znak Riba nosi vreme romantike, idealizacije, ali male zbunjenosti i konfuzije u partnerskim odnosima, kontaktima sa inostranstvom, organizacijom dnevnih obaveza, učenjem.Ova faza pred Mladinu 6.03. donosi vreme kada se treba prepustiti, skloniti, distancirati, izbegavati svadje i ljutnju. Ovo je faza koja podmladjuje, ali donosi naglu veselost u srcu. Može biti osećanja udaljenosti, razočarenja, nesporazuma ili prevelikih očekivanja. Ipak, vreme nadahnuća, inspiracije, davanja drugima bez rezerve, odličnog ciklusa za samospoznaju, učenje na osnovu neobičnih iskustava, kontakta. Može se osećati mali umor, kao i blokade na polju pravde, istine. Može biti i neobičnog osećanja povezanosti sa osobama koje su daleko od vas. Pojačan umor, osetljivost krvne slike, imuniteta, stopala. U povećanju nesanice, povremeni talasi nemira i zbunjenosti šta to dolazi. Ne brinite ovom fazom stavljamo tačku na ovaj mesec tako što ćemo spontano birati drugačiji tempo/ put .  Vreme pokretljive energije, pomalo ljubičaste, ali ipak energije skrivene i unutrašnje nade. Može biti i osećanja potištenosti i podsećanja na neko dobro vreme, ljubav koja je krasila vaše srce. Biće dosta poetičnosti, ali i slušanja nečeg što je samo vama poznato. Pratite to, verujte sebi, ovo jeste faza kada i sami možete biti najbolji prijatelji sebi. Poklonite ono što ne košta mnogo a drugima mnogo znači. Poklonite sebi vreme da volite više svoje telo, ali da zalečite sve rane koje stoje duže. Neka nesigurnost može biti pobedjena danas dobrim delima, ali pokretanjem nečeg što vas je plašilo. Upotrebite svoje najače oružje – Ljubav.

15h: Mesec na zvezdi Antares može doneti posebnu inspiraciju i poruke neba. Dobra dela, ali važne lične lekcije.

#currentmood# ljubav# poslednja četvrtina meseca# februar polako odlazi# snaga# molitva# vi

 

https://astroluna.rs/wp-content/uploads/2018/10/astro-luna-bez-pozadine-bela-slova.png

VAŠ PUT DO BALANSA SA ZVEZDAMA

Copyright © 2019 - 2024. All Right Reserved by Astroluna.rs.