https://astroluna.rs/wp-content/uploads/2018/05/purple_top_divider.png

Dnevna doza Lune – 26.04.2020

https://astroluna.rs/wp-content/uploads/2020/04/10177338_734549509937590_1047774436198659078_n.jpg

Nedelja, dan Sunca. A Sunce danas u snažnoj konjukciji kroz fiksan znak Bik sa Uranom budi iz ” mrtve”. Vreme za promenu, ali počnite od težeg ka lakšem, videćete kasnije zašto sam vam to rekla…

Ovaj aspekt posebno pokreće potrebu za slobodom i veoma teško se nosi sa ograničenjem. Definitivno u snazi je buntovna energija, ali iskreno ovaj aspekt je snažan u pozitivnom smislu, vreme je da se posvetite svemu onom što niste mogli ili ste mislili da ne možete. Ova snažna konjukcija na snazi od 11h donosi i da možete potpuno promeniti ritam, navike i pokrenuti najbolje iz sebe, posebno što dispozitor Venera u znaku Blizanaca trenutno je željna novih informacija i radoznala za svu lepotu koja nas okružuje, ali sve ono što ona predoseća da dolazi. Ne mora sve biti tako crno… Priroda se budi, mi se budimo, proleće se razvija, ali definitivno ovaj aspekt budi i jednu krajnje nestrpljivu energiju koja kaže idem na sve ili ništa. Definitivno moramo se menjati zarad sebe, ali biti fleksibilniji prema mnogim stvarima koje su se pokazale loše.

Nagle promene, uzbudjenja, može biti i neprijatnih prolaznih stresova, ali najveća poruka Sunca i Urana je ” Budi se i pokreni se, ozdravi”. U ozdravljenju prirode, ima tu i ličnog napretka, zar ne:? Pod ovim aspektom može doći do situacije da vas neko iznenadi ili učini dan srećnim. Ali definitivno danas neće moći da se napravi neki kompromis, moraćete sami da se potrudite da negujete svoje želje ali time i promene koje želite da pokrenete. Problem sa kritikama, autoritetima, strujom posebno kroz uredjaje povezane sa vodom.

Od 6:32 am: Merkur u Ovnu u kvadratu sa Jupiterom u Jarcu donosi da moramo paziti na reči, ali da se mentalno ne trošimo na pogrešnom mestu. Možemo imati utisak da drugi ne primaju naše informacije, a nama su jako važne u tom momentu. Neka melanholija i potreba da usrećujemo sebe. Komunikacija danas u problemu, ko nas razume, razumeo nas je, prevelika opravdanja i objašnjenja danas mogu samo pokvariti sve. Ovaj aspekt najviše ima simboliku da vi pričate o jednoj temi, a vaš sagovornik vas  ne čuje i pita vas za vreme. Merkur je i pri kraju znaka Ovna i sprema se za promenu i da malko uspori misli, ali danas se troši na sve strane i sve mu smeta, deca, porodica, niko ga ne razume. Da imamo prilike da nekog zaglrimo to bi lakše bilo pod ovim aspektom, medjutim prinudjeni smo da koristimo misli i govor. Probajte da danas radite sve polako i onako kako osećate ne misleći na vreme. Ne žurite. Iz brzopletosti može doći do neke veće greške. Misli zalutale, te optimizam, pa nagli pad. Sve u svemu, čuvajte um, usporite malo, pokušajte da ne opterećujete sebe, i da radite sve kako vam prija. Danas ne obećavajte ono što ne možete ispuniti.

Mesec kroz ceo dan u pokretljivom znaku Blizanaca. Puno priče, pisanja, smeha, oscilacija u raspoloženju jer bi sve bi nešto danas odmah i nešto ne može da čeka. Ipak Mesec će od popodnevnih časova imati vrlo srećan aspekt konjukcije sa Venerom i tu doneti mnogo ljubavnih poruka, poklona, zadovoljstva od 18:40. To može biti i vreme da se posvetite sebi, svom telu, svojoj najlepšoj strani i da vam to donese neki unutrašni pokret i sreću da nešto dobro radite za sebe. Dobro vreme za ideje kroz novac, kao i finansijski prenos i zaradu. Vreme pozitivne ljubavne energije, odlične za upoznavanja.

Od 21:56 Mesec u jakom trigonu sa Marsom posebno donosi zanimljivu intelektualnu energiju praćenu i odličnim fizičkim aspektima. Vreme hrabre i snažne energije, emotivnih odnosa praćeni privlačnošću i dobrim napretkom. Ovo je odlično vreme za fizičke poslove, ali da planirate ono što želite da uradite kada sve ovo prodje.

Ostanite dobro:-))

# currentmood# mesec u blizancima# sunce i uran u pokretanju promena# merkur i jupiter umorni# dnevna doza lune# astrolog natasa paunovski

https://astroluna.rs/wp-content/uploads/2018/10/astro-luna-bez-pozadine-bela-slova.png

VAŠ PUT DO BALANSA SA ZVEZDAMA

Copyright © 2019 - 2024. All Right Reserved by Astroluna.rs.