https://astroluna.rs/wp-content/uploads/2018/05/purple_top_divider.png

Dnevna doza Lune 27.02.2019

https://astroluna.rs/wp-content/uploads/2019/02/photo-256888_1280-1280x847.jpg

Pri kraju smo meseca Februara 2019 koji nekako raspoloženo stavlja posebne skrivene tajne i zaključak nekih lekcija prošlosti u dnevnik. Svi smo naučili ovog meseca da se izborimo sa teretom, pritiscima, ali šta želimo, a šta uopšte ne želimo.

Pomera se Zemlja, pomeramo se mi. Želimo bolje. Radujemo se sitnicama. Ne želimo više da planiramo, to nije više zanimljivo. Volimo svaki novi dan, jer želimo svi nov početak i mir. Mesec danas kroz ceo dan putuje znakom Strelca. Neka skrivena tuga praćena ipak osmehom i optimizmom. Imamo osećaj da će ipak krenuti stvari, osećamo to iznutra da mora biti bolje.

Danas imamo i idealizaciju, opraštanja, ali duhovite vickave reči nastale negde ispod površine mora koje smo sami stvorili. Malo ćemo danas prespavati tugu i ubrzati dan sa nekim novim mislima. Mart je blizu a i Proleće koje nam je tako potrebno. Emocije malo nazad malo napred. Nema veze, možemo mi svi… Svako je našao svoju Plavu pticu ovog meseca koja čeka da ispuni želju. Neka mala nostalgija i gledanje u stare fotografije i osmeh kako je bilo nekad.

Ipak, i osećaj da danas može biti jako lepo. Danas je dan laganije komunikacije i kada sve treba raditi polako, bez isticanja sebe ili svojih potencijala. Pustite da stvari idu spontano, polako. Danas se mogu javiti spontane, pozitivne ideje koje mogu doneti veliku ličnu radost. Probati razmišljati pozitivno ma kakav da je problem. Ne zaboravite svoj osećaj, vodiće vas spontano danas i doneti niz neobičnih situacija koje mogu biti u vašu korist.

 

 ” Živi trenutak i u najmanju se sreću zavuci,
shvatićeš jednom svu istinu,
sve što imamo to su samo trenuci.”
Željko Krznarić

4:16 am: Mesec u Strelcu u kvadratu sa Neptunom u Ribama na 15 stepenu nosi vreme jakih snova, ali manje unutrašnje nervoze i strahova. Problematično vreme za saobraćaj i putovanja. U povećanju krize nešto senzibilnijih osoba. Povećane emocionalne krize i nesredjena komunikacija. Ipak, dobro vreme za umetnost.

15:34 : Mesec i Jupiter u zagrljaju, u konjukciji na 21,42 stepenu donosi posebno srećno vreme zaštite, blagostanja i ispunjenja želja. Idealno vreme za inostranstvo, turizam, putovanja, davanje ispita, ljubav, susrete. Idealno vreme za kontakte sa strancima, nekretnine, pravne poslove.  Vreme kada nas nebo može pogledati i doneti nam radost i rešavanja problema. Sreća, zagrljaji, molitve, osmesi.

# currentmood# mojizbor# wonderstrings# moj bol# aleksandramilutinovic tekst# beovizija#mesec u strelcu#

https://astroluna.rs/wp-content/uploads/2018/10/astro-luna-bez-pozadine-bela-slova.png

VAŠ PUT DO BALANSA SA ZVEZDAMA

Copyright © 2019 - 2024. All Right Reserved by Astroluna.rs.