https://astroluna.rs/wp-content/uploads/2018/05/purple_top_divider.png

Dnevna doza Lune – 27.09.2019.

https://astroluna.rs/wp-content/uploads/2019/09/hipster-863411_1280-1280x853.jpg

Krstovdan. Čestitam svima onima koji slave. Petak, 27.09. dan pred Super Mlad Mesec, prvi jesenji u ovoj godini doneće nam jedan sasvim nov početak i svežinu na polju ljubavi. Ipak danas imamo malko neorganizovaniji dan, ali od 1 sat posle ponoći i nešto neprijatniji aspekt Merkura u Vagi u kvadratu sa Rx Plutonom pa je posebno važno da vam kažem da ako možete pripazite na komunikaciju, dokumenta, govor pre svega, jer ovaj aspekt izaziva ozbiljnu, isključivu želju da istera nepravdu, ali da nekako ispadne da smo sami protiv svih.

Mesec će kroz ceo dan putovati znakom Device i još uvek raspoloženje je u smeru zdravlja, posla, dnevnih obaveza, ali energija nam je jesenja u smislu trebalo bi da pokrenemo neke veće transformacije, ali danas u toku dana itekako možemo osetiti neki pad imuniteta, iscrpljenost i nešto pojačanu senzitivnost i preosetljivost.

Iako je Mesec u racionalnijem znaku Device koji je emotivno isključen, danas itekako možemo pokrenuti kreativnost, neke unutrašnje emocije, ali i strahove i možemo se posebno u poslepodnevnim satima suočavati sa analizom zašto se baš to nama dešava? Emocije jesu u nekom stresu, ali i ne bi bilo loše danas slušati malo glas intuicije koji možete osetiti iz stomaka.

Zdrastveno danas je posebno pogodan dan za posniju i laganu hranu, dijete, ali zdrave i vežbanje. Sve masno, teško može loše uticati na creva, a posebno alkohol i nikotin koji bi bar ako možete mogli kontrolisati jer imunitet i organizam trpi izvesne jesenje promene. Danas bi prijalo neko plivanje, masaže, malo saune, mentalni odmor i pokušaj razmišljanja o stvarima koje dolaze. U porastu problemi sa probavnim organima, loša cirkulacija, osetljivost stopala,posebno prehlade i jaki stomačni virusi.

Merkur u kvadratu sa Rx Plutonom posebno može nositi ljutnju, bes, dominaciju, grdnju, buntovne ispade i rezove, pa je jako važno smirivati psihu i malo razmisliti o svakoj reakciji. U pojačanju nasilje, dok vozačima je posebna preporuka da budu oprezniji. U pojačanju i problemi sa vodom, kvarovi, ali pojačane eksplozije i tuče.

Neki vid osvetoljubivosti, ali i mentalnog pritiska može smetati posebno u partnerskom odnosu, medjuljudskim odnosima i može stvoriti neprijateljstvo. Vesti u poslednje vreme i jesu tog tipa, a danas posebno mogu biti pojačani povredama i emotivnim krizama, pretnjama i ozbiljnom psihološkom krizom.

” Naše vreme na ovoj zemlji je sveto i treba da slavimo svaki trenutak” -Paulo Koeljo

Merkur u Vagi u kvadratu sa R Plutonom u jarcu na snazi od 1:51 am: donosi ranjivost u odnosu na prošlost. Ne vraćajte se na ono što može da vam zatvori misli i dušu.Otvorite se prema sebi i izbegavajte predrasude, kao i ličnu nepotrebnu ljutnju i uvredljivost. Ne trošite vreme na ispravljanje grešaka iz prošlosti jer se može pokazati pogrešna! .Izbegavati ljutnju, destruktivnost. Loš dan za politiku,medije jer može dolaziti do  uvreda i manipulacija. U porastu tuče, prelomi, nasilne pretnje, kazne, neprijatne situacije, dominacije i poniženje. Pazite na reči, čuvajte sebe! Vrlo je važno okruženje u kome se nalazite, a ukoliko ne možete kontrolisati svoje reakcije, najbolji način da ovaj aspekt lakše prebrodite je da razgovarate sa nekim, kao i da bacite na papir sav teret.

Mesec u jutarnjim časovima na požrtvovanoj zvezdi Zosma pokreće veći rad i traženje perfekcije. Trigon sa Saturnom može doneti dobre organizatorske sposobnosti, tačnost, poverenje, dobre poslovne mogućnosti, ali dosta jak pad emocija koji može doneti i suze, patnju, brige i povlačenja posebno od 15:22 kada Mesec može ući u fazu veće nestabilnosti i oscilacija u opoziciju sa R Neptunom u Ribama, koji donose posebnu nesigurnost, neodlučnost, strahove, ali idealizaciju. Treba obratiti pažnju kome dajete poverenje! Na emotivnom nivou može biti laži, prevara i razočarenja, ali generalne loše organizacije i sklonost pravljenju grešaka.

Od 16:46: Mesec u Devici u kvadratu sa Jupiterom u Strelcu posebno podstiče jak umor, sklonost emotivnim ispadima, umoru, iscrpljenosti, pojačanim troškovima, većem apetitu, ali nervozi na ličnom i emocionalnom nivou i većim očekivanjima. Danas a posebno u popodnevnim časovima može biti velikih oscilacija u raspoloženju od jednog mira, naglog besa do potpunog umora i potištenosti.

Nešto lakša situacija od 21:21 sa trigonom Meseca i Rx Plutona donosi pozitivne vibracije, samosvest, jačinu, dobre lične i profesionalne mogućnosti, ali realizaciju kroz promene.

Danasnji dan može doneti i veće promene kroz vremenske prilike, ali zdravlje. Emocije posebno mogu udarati na psihu, pa senzibilnije osobe moraju posebno paziti na sebe! Potrebna je opreznost sa lekovima! Ne primati nikakve nove stvari bez provere!

Ipak, ovo može biti u večernjim satima i kreativan, inspirativan i dan koji se može završiti snažnim emocijama i željom da rizikujete. Ono što posebno podstiče nesigurnost može biti sklonost neprihvatanju date situacije ili osećaju nepripadanja i neprivlačnosti u odnosu na druge. Danas je jako važno raditi na mentalnom miru, ali duhovnosti i veri koja vam može pomoći da vratite sebe u balans. Srećno!

# currentmood# george michael# krstovdan# dnevna doza lune# moon in virgo

 

 

 

https://astroluna.rs/wp-content/uploads/2018/10/astro-luna-bez-pozadine-bela-slova.png

VAŠ PUT DO BALANSA SA ZVEZDAMA

Copyright © 2019 - 2024. All Right Reserved by Astroluna.rs.