https://astroluna.rs/wp-content/uploads/2018/05/purple_top_divider.png

Dnevna doza Lune – 28.03.2019.

https://astroluna.rs/wp-content/uploads/2019/03/woman-3303696_1280-1280x853.jpg

Poslednja Četvrtina Meseca od ranih jutarnjih časova po lokalnom vremenu 5:10 am je pred nama kao priprema pred  Mlad Mesec od 5.04. Faza kada mora doći do blagog pomeranja i čišćenja svega što stoji tako dugo, da nas već ” smara” da o tome pričamo, a kamoli da se bavimo time još. Venera je prešla u romantični znak Ribe i dobija pravo da kaže da za ljubav nikad nije kasno, ali da smo svi mi samo emotivna bića protkana od delova  koja sastavljamo svakodnevno. Dobra vest danas je da Merkur sa 16,05 kreće direktno, precizno od 15h pa možemo reći da ćemo imati izvesna olakšanja na polju komunikacije, papirologije, govora, ali moram napomenuti da će Merkur biti u svojoj senci do ulaska u znak Ovan 17.04. Korak po korak pogača, ali posebno ova lunarna faza ima malo veći sukob izmedju jakih unutrašnjih želja koje bi želeli da sprovedemo odmah, ali nebo nam govori da nije još vreme.

Poslednja Četvrtina Meseca kreće od Meseca u Jarcu na 7 stepenu u kvadratu Sunca u prvom znaku Zodijaka, znaku Ovna na istom stepenu pa je pred nama pravi kardinalni element energije gde autoritet, ego, naše potrebe, kako nas drugi vide, naši stavovi i odnosi sa drugima posebno mogu biti poljuljani. Zapamtite, ko prati, svaka lunarna faza ima svoju lekciju i ulogu, a ova poslednja martovska je u cilju istrajnosti, ne tolikog optimizma jer smo se malo više umorili od čekanja posebno pod retro Merkurom, ali definitivno u tome da bacimo smeće koje stoji mesecima. Secite ono što vam ne prija, ali takodje se trudite da stvari koje ne možete promeniti – sačekate osluškujući sebe pre svega. Neće biti neobične pojačane migrene, osetljivost kostiju i nagle promene vremenskih uslova. U povećanju borba, problemi sa autoritetima, osetljivost na kritike, osećaj da radimo sve pogrešno. Ova faza ima korisnu svrhu da vas podseti da u sve ipak morate uložiti više energije i da greške koje stoje moraju naći put rešenja ili ispravljanja.

Kada je Mesec u Jarcu dolazi do zahladjenja, udaljenosti, rezervisanosti, čekanja, zakašnjenja, ali velikih ambicija i upornih želja. Borbeni znak Ovan neće vam dozvoljavati da tako lako odustajete, ali element vatre i zemlje je ovde u traženju balansa koji je najteže postići. Poseban karmički kontakt konjukcije Saturna, Plutona i Južnog čvora trenutno deluje kao jako iskušenje izmedju prošlosti i sadašnjih želja. Ipak, najači opstaju, pa nema predavanja. Iako možda nećete ovu fazu sačekati beskrajno srećni ili zadovoljni, imaćete opciju izbora. Pokrenite malo energiju Venere koja se raduje nekim malim stvarima ili sanjari iako se sve trenutno raspada, ali niko nam ne može zabraniti maštanje, ideal kome verujemo da nam pripada. Danas definitivno ne možemo staviti ljubičaste naočare iako su Merkur  i Neptun u konjukciji i prilično zavaravaju mozak, ali ono što možemo da uložimo dovoljno energije u krajnje konkretne i dnevne obaveze i ciljeve i tako polako korak po korak.Može biti briga, ali i stajanja u mestu. Pokrenite najbolje u sebi, koliko god da se ne osećate najbolje. Pripremite se da ne ide sve baš lako, ali uložite najbolji trud. Ne plašite se, jer rezultati čekaju. Šta god da odlučite, posebno ako je iz srca, neće doneti greške. Samo budite iskreni prema sebi. Šta trenutno želite i čemu vas vodi srce? Da li želite da živite po protokolima koji vas dnevno obeshrabruju? Ova faza itekako ima mogućnost da očisti, popravi, promeni ali traži vašu saglasnost, ali prisustvo. A Venera, ona je tako željna da vas inspiriše da idete ka onome što vam zapravo pripada.

“Promeni se.
Budi borac i budi srećan u svojoj borbi.
Izazivaj svoju sudbinu.”
Paolo Koeljo

7:18 am: Mesec na ratobornoj zvezdi Facies iz sazvežđa Strelac, na 8,18 stepenu Jarca pojačava vreme agresije, tenzije koja može biti posebno generalno u povećanju prema području Engleske, Danske, Francuske, posebno Venecuele koja može imati tek velike izazove. I područje Balkana je trenutno pod veoma energetskom lošim uticajem. Jaka ideološka ubedjenja, govori koji mogu imati primat mržnje i napora, pretnje. Na ličnom nivou može biti osećanja odbačenosti, usamljenosti, unutrašnjeg nemira.

15:00: Merkur izlazi iz retrogradnog hoda i kreće direktno sa 16,05 stepena Riba( isti stepen njegove prve senke u periodu od 19.02). Do kraja marta meseca njegovo pomeranje direktno ide dosta sporo izmedju zvezde Homam, zvezde sreće i herojstva do 1.04. do 16,30 stepena. Potpuni izlazak iz senke očekuje se 16.04.

15:24 : Mesec na zvezdi Pelagus iz sazvežđa Strelca, donosi odlično vreme za studije, ispite, daleka putovanja. Lak dolazak do istine. Telepatija i jaka povezanost. Neobične emotivne okolnosti. Napredak otvoren preko polja nauke, filozofije, stranih jezika, javnim poslovima. Mogućnost promena kroz polje aerodroma, avijacije.

17:45: Mesec na zvezdi Ascela, na 13,38 stepenu Jarca iz sazvežđa Strelca, donosi vreme sreće, zadovoljstva, poklona, ali mogućnosti realizacije dugo očekivanih poslova. Zaštita.

20:40: Mesec na zvezdi Manubrium na 14,59 stepenu Jarca iz sazvežđa Strelca, jako slična zvezdi Facies pojačava požare, vojne akcije, sklonost inatu i svojeglavosti koja može napraviti više štete.

21:17: Mesec na moćnoj zvezdi Vega iz sazvežđa Lira na 15,19 stepenu Jarca  donosi lični napredak, harizmu, uspeh i povećanje ambicija. Odlično vreme za poslovne dogovore, putovanja ili javne nastupe. Povoljno vreme za poslove vezane za saobraćaj, medije, ekonomiju. Posebno srećno vreme za komponovanje. Na polju mora mogućnost oluja i tenzije. Na ratnim područjima povećana opasnost. U ovom periodu se treba čuvati kazni!

22:49: Mesec u Jarcu u sekstilu sa Merkurom u znaku Riba na 16,06 stepenu : Mogućnost povoljnih vesti. Mentalna satisfakcija, jake emocije, važni susreti, dobro za planiranje važnih obaveza u narednim danima. Pokretanje onog što je dugo stajalo. Odlično vreme za karijeru, ali neki vid ličnog čišćenja. Veoma povoljno vreme za pisanje, učenje, krakotrajne izlaske i putovanja. Dobro za liderske sposobnosti. Iskrenost i hrabrost koje mogu promeniti tok dogadjaja.

# currentmood# ladygaga # poslednja četvrtina meseca# mesec u jarcu# venera u ribama#

https://astroluna.rs/wp-content/uploads/2018/10/astro-luna-bez-pozadine-bela-slova.png

VAŠ PUT DO BALANSA SA ZVEZDAMA

Copyright © 2019 - 2024. All Right Reserved by Astroluna.rs.