https://astroluna.rs/wp-content/uploads/2018/05/purple_top_divider.png

Dnevna doza Lune – 29.04.2019.

https://astroluna.rs/wp-content/uploads/2019/04/easter-3204589_1280-1280x788.jpg

Dragi moji Srećan Uskrs – Hristos Vaskrse,  Hristos Voskrese, sve najbolje vama i vašim porodicama i da vam nebo i Gospod podari samo najbolje momente od sad pa nadalje:-))

 

Vaskrsni Ponedeljak. Mesec u Ribama do samog ulaska u Maj mesec daje notu ležernosti, sanjanja, odpuštanja svih moždanih ćelija, kao i regeneraciju pa izvolite samo uživajte. Danas je za one koji vole ples i muziku Svetski dan Plesa. April nam je pri kraju pa možemo malko da ostavimo brojke, obaveze i da uživamo do ulaska u Maj koji će nas već prvog dana prilično probuditi iako ćemo slaviti i dan rada. Trenutno na nebu imamo dve planete koje se kreću retrogradno, Pluton od 24.04 krenuo sa 23 stepena gde će do sredine septembra imati ulogu da nam ponovi odredjene lekcije, ali i nagradi sve one koji su prolazili kroz ogromne transformacije, možda neke i kroz koje nisu želeli.

Nalazimo u fazi Poslednje Četvrtine Meseca – fazi potpunog čišćenja, ali fazi i pred Mlad Mesec 5.05 koji će nam doneti jednu krajnje radosnu energiju.

Luna u novoj energiji, mirnija od ulaska Sunca u hedonistički znak Bik i spremna za nove nebeske avanture. Nova energija prija, ali i prostor. Osmeh na licu i put pod noge do novih osmeha. Još jedan sastanak sa zvezdama i priča pred laku noć. Uskršnja zvona Hrama Svetog Save kao podsećanje da je vera i nada ono što moramo gajiti u srcu koje mora biti uvek čisto. Bez toga nema smisla….

„ Operi sebe od sebe, beli cvetovi rastu u tišini.“
Rumi

13 minuta posle ponoći Mesec prelazi u 12 Zodijački znak Ribe, vodeni, promenjivi , ženski znak prepun emocija koje čuva duboko u snu, sanjalačkom znaku, znaku koji gaji romantiku, maštu, idealizaciju zbog svog vladaoca Neptuna, a suvladara Jupitera čini ovaj znak posebnim. Momenti kada tišina može imati vreme da nadjemo vreme za sebe. Tačka. Vreme kada se možemo telepatski povezati sa onima koje jako volimo, a nisu blizu nas. Kada srce šalje signale da je vreme da se menjamo. Tačka. Vreme odlično da se izbaci neka voda u telu, ili se dobro naspavamo. Vreme kada muzika potpuno inspiriše dušu. Svaki kraj donosi nov početak, sa verom u sebe. Tačka. Nedostajanja i zagrljaji, filmovi i zagrljaji na raskršću dve reke i vetar koji nosi miris čiste kose. Mistične brige unutar koje traže vreme za izadju. Povezanost sa sličnima. Tačka. Telepatija i nesanica. Mir koji je tako potreban. Umor u nogama i nagle hormonske oscilacije. Tajni signali i neka sreća na kraju ovog meseca.

6:04 am: Mesec u Ribama u sekstilu sa Uranom u znaku Bika na 2,53 stepenu: Pojačane vizije i intuicija. Dobre prilike za zaradom za one koji ipak ovaj ponedeljak rade. Inspiracija i emotivna sreća. Nove ideje i nagla sreća. Pozitivno za upoznavanja i važne vesti.

6:48 am: Mesec na zvezdi Anka do zvezde Sadalmelik izmedju 3,16 – 3,46 stepenu znaka Riba  u sazvežđu Vodolije – Srećno vreme za okultne nauke, psihologiju, kao i umetnost. Nagle vremenske prilike. U povećanju krize psihološki osetljivim osobama.

8:00 am: Mesec na zvezdi Fomalhaut na 3,52 Riba, jedna od 4 kraljevske zvezde, donosi odlično vreme za pisanje, nauku, putovanja, važne kontakte i dogovore. Vreme odlično za molitvu, nalaženje vere. Pod lošim aspektima treba se čuvati prevara i laži.

13:52 : Mesec na zvezdi Sadahbia u sazvežđu Vodolije na 6,43 Ribe donosi vreme kada možete naći izgubljenu stvar, ali vreme kada je važno odmarati se puniti baterije i čuvati nervni sistem. Opreznost sa ishranom, jer su mogući problemi sa crevima. Poseban uspeh i napredak dolazi od novih stvari, ideja. Dobro za pokretanje novog posla ili povezivanje sa novim saradnicima. Tu je i zvezda Biham koja donosi zaštitu i sreću u svim planovima.

18:02: Mesec na zvezdi Skat na 8,52 stepenu Riba iz sazvežđa Vodolije donosi period jakih emocija i fizičke privlačnosti. Stepen koji donosi dobru sreću, a zvezda koja itekako može doneti zadovoljstvo, i ispunjenje želja. Odlično vreme za pronalazaštvo i medicinu. Pojačana svestranost i povoljno vreme za operacije. Donosi genijalne ideje i odličnu realizaciju. Na polju emocija uzvišenost.

18:36: Mesec u Ribama u sekstilu sa Suncem u Biku donosi veoma srećno vreme za posete, putovanja, kupovine, porodična okupljanja, hranu i spremanje hrane, ali dobro vreme za zaradu.

# currentmood# moon in pisces # dnevna doza lune#

 

https://astroluna.rs/wp-content/uploads/2018/10/astro-luna-bez-pozadine-bela-slova.png

VAŠ PUT DO BALANSA SA ZVEZDAMA

Copyright © 2019 - 2024. All Right Reserved by Astroluna.rs.