https://astroluna.rs/wp-content/uploads/2018/05/purple_top_divider.png

Nedeljni astro izveštaj od 26.12.2022.-1.01.2023.

https://astroluna.rs/wp-content/uploads/2022/12/23c7626d658998a724fa16e665106f36.jpg

Dolazimo do poslednje nedelje ove 2022 godine, koja nije bila uopšte tako laganica, ali izdržali smo, pa moramo da verujemo da ulazimo u godinu kada će biti bolje. Da vidimo šta nas čeka ove nedelje:

Ponedeljak, 26.12.2022. – U poslednju nedelju i prvi radni dan ulazimo pod uticajem Meseca u znaku Vodolije, pa novogodišnja i euforija mogu da krenu i počnu za koje će vam trebati mnogo, mnogo, strpljenja. Mesec od jutarnjih časova u kvadratu sa svojim vladaocem R Uranom može pojačavati nervozu, brzinu, hiljadu obaveza, ali osetljivost kroz uredjaje, struju, internet. Trigon sa retrogradnim Marsom može nam dati volje, energije, ali će sve teći dosta stresno i brzo. Konjukcija Meseca i Saturna u popodnevnim časovima može doneti jak umor, prazninu, odlaganje nekih obaveza i emotivne poteškoće. Ipak, kada Mesec ide znakom Vodolije možemo dosta biti mentalno aktivni, okrenuti prijateljima, kupovinama, i želji za nekom promenom koju ćemo želeti da pokrenemo. Potreba da se staro zameni novim može nas obradovati.Večernji časovi mogu veoma smetati kardiovaskularnim bolesnicima. Mogućnost neprijatnih iznenadjenja.

Utorak, 27.12.2022. – Mesec od 8:45 prelazi u vodeni znak Riba. Pred nama je mirnija energija, emotivnija, ali sa povećanim nesanicama i psihološkom osetljivošću i jakim umorom. Potrebno je obratiti pažnju na imunitet, stopala, mogućnost alergijskih reakcija.

Od 17:45 Mesec u znaku Riba u sekstilu sa Suncem iz znaka Jarca može doneti odlično vreme da završite puno sitnijih ali korisnih poslova, pozitivno vreme da pomognete nekom ili završite nešto što vas je u prethodnom periodu opterećivalo. Odlično vreme za kreativne poslove, ali državne službe.

Venera u znaku Jarca u inkonjukciji sa planetom Saturn može doneti testove emotivnog poverenja, ali ipak i period stabilnosti kroz emotivne odnose. Biće malo problema oko planiranja, kupovina, pa se trudite da sve pišete, jer može dolaziti do konfuzije i zaboravljanja, čak gubljenja stvari. Ipak u povećanju veća romantičnost, mašta, idealizacija, sklonost da pravite lepe fotografije, da vam prija muzika, ali da dodje i do obnove nekog starog odnosa. Vreme ipak fleksibilnije i strpljivije energije u odnosu na ponedeljak. Sklonost žrtvovanju ili preteranom davanju drugima.

Sreda, 28.12.2022. -nosi srećan aspekt Venere u znaku Jarca u sekstilu sa planetom Neptunom koja pokreće podršku i pomoć drugima, zaljubljivanja, romantičnost, vreme darivanja. Možete svakako biti u prilici da nekog obradujete, a dok imamo Mesec u Ribama svakako da uticaj humanitarnih akcija može biti uspešan. Idealno vreme za kupovinu kozmetike, komada odeće. Idealno vreme za umetnost, koncerte, pozorište i mesta gde možete da se opustite. Odlično vreme za ljubav, a ovaj aspekt može pokrenuti osećanje da ste našli srodnu dušu. U ljubavnim odnosima vladaće telepatija, jaka povezanost, neobične situacije, jaka intuicija koju treba poslušati.

Nešto naporniji aspekt Meseca i retrogradnog Marsa od ponoći može doneti tenziju na polju putovanja, dokumentacije, saobracaja ali i osetljivosti kroz rodbinske veze i dogovore oko dočeka. Može doći do prolazne ljutnje i povredljivosti, ali nepotrebne uznemirenosti. U povećanju nesanice, strahovi. Mars se nalazi na kraljevskoj zvezdi Aldebaran i može doneti pokretanje konflikata, ali može doneti i naglu vrstu pomoći iz inostranstva.

Kasni večernji časovi nose i konjukciju Meseca i Neptuna pa možemo iako umorni imati osećanje neke sreće, unutrašnjeg mira, možemo biti kreativni i jako povezani sa osobama koje žive daleko od nas. Jaki snovi.

Četvrtak, 29.12.2022. – Merkur po 4 put ove godine ulazi u retrogradnu fazu sa 24 stepena znaka Jarca u kome će biti do 18.01. On može uticati na izazovne vesti, odlaganja, kašnjenja i veću nervozu na polju komunikacije, uredjaja i saobraćaja, posebno polja politike. Osetljivost na polju Balkana.U povećanju gubitak vrednih stvari ili problem mentalne prirode, sklonosti nerazumevanjima. Obratite pažnju na poslovne dogovore i šta započinjete pod retrogradnim Merkurom jer može biti odlaganja ili grešaka, prevara i razočarenja. Kontakt sa starim klijentima ali osobama koje su vas povredile ili nešto naučile. Potrebno je sve proveravati.

Mesec od 12:25 prelazi u znak Ovan šireći strastvenu, ali impulsivnu energiju. Iako ćemo imati želju da sve ubrzavamo, može dolaziti baš do blokade usled retrogradnosti Merkura da ono što forsiramo ne ide lagano. Konjukcija Meseca i Jupitera može ipak doneti sreću, radost, zaštitu, optimizam i odlične lične potencijale.

Retrogradni Merkur u egzaktnoj konjukciji sa tranzitnom Venerom u znaku Jarca ipak malo može pomoći u nalaženju kompromisa, i emotivnim ponudama, okrenutosti lepim stvarima, kupovinama i većoj pripremi za Novu Godinu. Ovo može biti dobar aspekt za pisanje, ispite, krakotrajna putovanja.

Petak, 30.12.2022: Od 2:20 am pred nama je Prva Četvrtina Meseca na 8 stepenu znaka Ovna u kvadratu sa Suncem iz kardinalnog znaka Ovna koji može povećavati sa jedne strane žurbu, konflikte, impulsivnost, može nositi jake migrene i napetost, a sa druge i kašnjenja, unutrašnju napetost. Poruka ove lunarne faze pred prvi Pun Mesec u 2023 7.01. je da treba pokrenuti veću radost, mir, ljubav prema sebi i bližnjima i pokušati ne forsirati ono što ne ide. Povećana osetljivost na političkom nivou, ali problem sa autoritetima, kritike koje se mogu dramatičnije doživljavati.

Inkonjukcija Sunca i retrogradnog Marsa može doneti kroz ovu lunarnu fazu da imate neku neravnotežu izmedju vašeg identiteta i želja. U povećanju rivalitet, ljubomora i tenzije na emotivnom planu koje treba smiriti. Potrebno je uložiti mnogo vere ovog dana, ali smanjivati ego i ponos za sve što želite.

Subota -31.12.2022.

Nepovoljni aspekti Meseca prema Veneri, Plutonu i retrogradnom Merkuru mogu od ranih jutarnjih časova da nose osetljivost kroz dogovore, putovanja, emocije i mogu doneti neki vid pobune, pritisaka i fizičkog napora. Dodatni problemi mogući u poslednjem danu ove 2022 kada možete poželeti da ova godina treba da prodje. Može biti kašnjenja ili manjih pehova oko neke pripreme za doček. U osetljivosti psiha, glava, zubi. Ipak sekstil Meseca i Saturna može polako smiriti stvari. Mnogo žurbe pred doček.

Od 19:30 Mesec prelazi u znak svoje egzaltacije – znak Bik. On može pozitivno uticati na uživanje, opuštenost, ljubav, radost, i sigurno da će se puno jesti, piti i radovati ovog dočeka. Novu 2023 možemo dočekati pozitivno sa vrlo jakim mislima, emocijama i željama, s obzirom da će Mesec biti na 3 stepenu znaka Bika.

SREĆNA VAM NOVA 2023 mili moji, nek vas univerzum čuva:-))

 

Subota, 1.01.2023.

Prvi dan Nove 2023 čekamo uz jaku konjukciju izmedju Venere i Plutona  koja sa ljubavne strane povećava jak intezitet emocija i može doneti sudbinske promene kroz osobe iz prošlosti, naglu fizičku privlačnost i jake emotivne odnose. Medjutim, ovaj aspekt hoće da pokrene i neku ljubomoru, zavist ili emotivne povrede. Itekako prvog dana Nove 2023 posebno Vage, Škorpije, Jarčevi i Blizanci mogu imati neočekivane, ali i emotivne karmičke odnose.

Sa kolektivne strane ovaj aspekt nije dobar za prirodne potrese i politička dešavanja.

Mesec u znaku Bika pod jakom srećnim aspektom sa Suncem iz znaka Jarca doneće dan prepun mira, stabilnosti, potrebe za porodicom i ušuškanošću, ali kasnijem ustajanju jer akcija se ponovo pokreće od 14h. Kontakt sa prirodom, šetnje i regeneracija, fina hrana, gosti mogu prijati prvom danu Nove 2023.Oni koji budu slavili reprizu mogu imati još bolji provod, ali i neočekivane srećne promene ili iznenadjenja.

Sve najlepše vam želim, pa sa novim tekstovima i lepom energijom čekam vas u 2023:-))

Voli vas vaša Astro Luna – astrolog Nataša Paunovski

Posetite i moj youtube kanal: @natasapaunovski9546

 

 

 

 

https://astroluna.rs/wp-content/uploads/2018/10/astro-luna-bez-pozadine-bela-slova.png

VAŠ PUT DO BALANSA SA ZVEZDAMA

Copyright © 2019 - 2024. All Right Reserved by Astroluna.rs.