https://astroluna.rs/wp-content/uploads/2018/05/purple_top_divider.png

Nedeljni astro pregled od 10-17.06.2024.

https://astroluna.rs/wp-content/uploads/2024/06/boat-5404195_1280.jpg

Ponedeljak,10.06.2024

Nov početak nedelje počinjemo pod uticajem Meseca u znaku Lava koji će nam dati smer da želimo više da se mentalno i emotivno izrazimo, pokažemo svoje talente i znanje, ali da više dobijamo pažnju od drugih, kao i komplimente. Ljubav ćebiti veomavažna, kao i deca, zabava, nova poznastva i upoznavanja. Jutarnji časovi mogu nositi izvesni nemir i pritisak zbog opozicije Meseca i retrogradnog Plutona, dok veći deo dana ipak donosisekstil Meseca i Jupitera koji može doneti dobro zadovoljstvo i uspeh preko polja obrazovanja. Vladaoc Sunce još uvekpogodjen od strane Saturna pa se već na početku nedelje trebamo izboriti sa strahovima i brigama i motivisati sebe rečenicom da će sve biti u redu.

Utorak, 11.06.2024.

Jak kvadrat izmedju Mars iz znaka Bika u retrogradnog Plutona može povećavati kolektivne nesreće,kontrolu, dominaciju, ali ljubomoru i veliki rivalitet. Posebno se čuvajte osoba koje su manipulativne i koriste lažne taktike! Sve što radite, radite otvoreno i od srca! Može dolaziti do pojačanih ambicija, ali velike borbe na profesionalnom nivou. Problemi sa autoritetima. Moguće vremenske nepogode. Ovo je veoma neprijateljski aspekt koji može doneti veća lična nezadovoljstva i gubitke, kao i sklonost da treba izbegavati finansijsko emotivne rizike! Ovaj aspekt može povećavati emotivne strasti, ali veća nezadovoljstva i osvetu. Ovaj aspekt je na snazi do 14.06.

Pozitivan sekstil Meseca i Merkura može doneti dobre vesti, smisao za učenje, uspeh u sport, dobro vreme za pisanje i potoisivanje. Sekstil Meseca i Sunca nosiće ipak dnevnu ravnotežu izmedju emocija i poslovnih potencijala. Reči će biti veoma važne u ljubavi, a početak nedelje je dobar za posredovanja i upoznavanja. Srećan sekstil Meseca i Venere u popodnevnim časovima može doneti poklone, zadovoljstvo, sreću kroz kupovine, ulepšavanje i kontakt sa ženama.

Ipak period od 21h nosiće i negativan aspekt Meseca i Urana pa može uticati na nagli stres, uznemirenost, impulsivne odluke, nagle vremenske uslove koji neće pogodovati srčanim bolesnicima, ali nagle prekide odnosa koji su na testu duže vremena.

Sreda, 12.06.2024.

Merkur iz znaka Blizanaca naćiće se u kvadratu sa Saturnom i može povećavati pesimizam, brige, strahove, ograničenja u govoru, kašnjenja, možda i po neki nesporazum, kritike, ali pre svega mentalnu sklonost ka negativnim temama.Ovaj aspekt možete promeniti fleksibilnošću i otvorenošću za nešto ovo ili prosto da pokušate da ono što vas muči ostavite po strani. Ne oslanjajte se mnogo na tudje reči,držite se svojih osećanja i predosećanja. U slučaju da imate da polažete ispit, treba vam pravni savet imate neko bitno potpisivanje, potražite stručnu pomoć.Oprez sa rečima ali više optimizma poručuju zvezde.

Venera u znaku Blizanaca u polusekstilu sa Uranom ipak može pomoći da se malo opustite i otvorite prema novimljudima, ljubavima, ili hobijima.

Mesec prelazi u znak Device u 7:40am i biće u praznom hodu do podneva. Može biti nekih odlaganja ili pomeranja obaveza.Mesec može pokrenuti predanost, poštenje, ali veću okrenutost zdravlju i poslovnim aktivnostima. Ipak, može biti elemenata za veću kontrolu emocija, umerenost ali i pesimizam.

Od 12:28 Mesec u znaku Device naćiće se u trigonu sa planetom Marsom iz znaka Bika i može pokrenuti više energije kroz rad, pa danas treba maksimalno sebe zaposliti. Dobro za fizičke poslove jer vas mogu udaljiti od duboljih mentalnih tema ili briga. Ovo je odličan aspekt za vežbanje, manju promenu navika, a ceo dan je dobar za prelazak na laganiju ishranu.

Od 15:52: Mesec i Jupiter u kvadratu mogu doneti sklonost preuzimanju više obaveza nego što bi trebalo.Može dolaziti do prolaznih emotivnih nemira zbog reči ili opterećenja oko tehničkih aparata, većih finansijskih troškova, rodjaka.

Četvrtak,13.06.2024

Mesec u znaku Device naćiće se u opoziciji sa Saturnom pa kroz ceo dan može nositi usporenost, depresivnost,melanholičnost, brige,preopterećenja prošlošću. Ovaj dan može nositi nagle vremenske prilike koje loše mogu podnositi meteropate, ali lošu probavu i bolove u stopalima. Na emotivnom nivou možese osećati neka praznina ili osećanje manje apatičnosti. Treba se čuvati: sumnji, strahova, u povećanju nesanice, nervoza.

Petak, 14.06.2024

Prva četvrtina Meseca u znaku Device – faza pred Pun Mesec od 7:20am po našem vremenu, može doneti sukob izmedju potreba,emocija, radnih sposobnosti i potrebe za savršenstvom.Emocinalne predrasude i sumnje mogu veoma negativno uticati na naše misli, ali sam ishod trenutne situacije. Ova faza traži da manje analizirate, više radite ka onomešto želite! Potreba za usavršavanjem može biti veoma značajna u ovoj fazi. Zbog kvadrata Meseca i Venere u ranim jutarnjim časovima može se osetiti izvesna ranjivost, nesigurnost ili prevelika kritičnost prema voljenim osobama.

Trigon Meseca i Urana može uz malo sumnjičave aspekte ipak danas pokrenuti dobar dan za lekarske preglede, rešavanje nekih administrativnih stvari, ili prezaposlenje. Možete imatimogućnost da nešto presečete što vas je dugo mučilo, a nešto novo počnete.

Konjukcija Sunca i Merkura na 24 stepenu znaka Blizanaca od 18:34 uz sve ove aspekte koji mogu nositi psihološke krize, ipak može nositi prilagodljivost, radoznalost za nove stvari, važne vesti, ali odlično vreme za putovanja, pisanje, aktiviranje novih hobija.

Opozicija Meseca i Neptuna može povećavati apatičnost, preveliki perfekcionizam koji može voditi umoru i iscrpljenosti na duhovnom nivou.Pokušajte da verujete svojim instiktima.!

Mesec prelazi u znak Vage od 20:13 i može ipak pokrenuti bolje raspoloženje,druženje, miroljubiviju i srećniju energiju, ali energiju ljubavi. Trigon Meseca i Plutona može doneti snažniju volju, ali odlično vreme za proslave, dolazak do istine, sitnije pripreme, kupovine.

Subota/ nedelja 15/16.06.2024.

Vikend je jedan od boljih za svadbe, veridbe, rodjendane i veće proslave. Jako srećno vreme za izlaske, muziku, i lep provod i zbog trigona Meseca i Jupitera. Merkur i Sunce će se naći u polusekstilu sa Uranom pa mogu pokrenuti dobru intuiciju, želju za lepotom, novim poslovima, ali da prihvatite i neki manji rizik i promenu koja vam može prijati( nov posao, prijatelji, romantična upoznavanja).

Mars će se naći u polusekstilu sa Jupiter i može doneti dodatak boljem optimizmu i energiji.

Nedelja nosi i kvadrat Venere i Neptuna i može pojačavati idealizam, ljubavni zanos. Opreznost sa novcem, posebno davanjem pozajmica! Potrebno je obratiti pažnju i na izbore na emotivnom nivou, jer može biti razočarenja. Odredjeni umor ili prevelika očekivanja, neispunjene želje mogu uticati da se ljubav leči odredjenim porocima. Može doći do nekog dogadjaja koji vas može neprijatno iznenaditi.

Srećno u nedelji koja dolazi – Astro Luna

 

 

 

 

 

 

 

 

https://astroluna.rs/wp-content/uploads/2018/10/astro-luna-bez-pozadine-bela-slova.png

VAŠ PUT DO BALANSA SA ZVEZDAMA

Copyright © 2019 - 2024. All Right Reserved by Astroluna.rs.