https://astroluna.rs/wp-content/uploads/2018/05/purple_top_divider.png

Nedeljni astro pregled od 20-26.05.2024.

https://astroluna.rs/wp-content/uploads/2024/05/woman-8277925_1280.jpg

Ulazimo u jednu od najinteresatnijih nedelja ovog meseca, kada ćemo Blizancima čestitati rodjendan,  a Sunce će imati i moćan trigon sa retrogradnim Plutonom. Majski Pun Mesec u znaku Strelca može da otvori sve tajne, a Venera će istog dana preći u znak Blizance. Pre toga srećna konjukcija Venere i Jupitera može biti začin i zaštita kada ćemo Jupiteru u Biku reći zbogom dovidjenja. Ova nedelja nosi snažne emocije, transformaciju, snagu, izazove, istinu, ali može biti značajna za ljubavne veze i zbog jakog trigona Venere i retrogradnog Plutona u subotu. Kao nebeski dezert ove nedelje je prelazak Jupitera u znak Blizance u nedelju 26.05. Ova nedelja posebno Blizancima, ali i vazdušnim znacima otvara novo poglavlje, ali može doneti pokret i igru, vedrinu, dosta planova, interesovanja i ljubavnih romansi.

Ponedeljak, 20.05.2024.

Ceo dan nosi prazan hod sa uticajem Meseca u znaku Vage. Ovaj prazan hod može doneti izuzetna odlaganja i zakašnjenja, nesporazume i osetljivost u partnerskom odnosu. Nije preporučljivo donositi veće odluke, posebno pokretati nove poslove.

47 minuta posle ponoći Sunce i Neptun u sekstilu mogu voditi jakim snovima, intuiciju, predosećanju, mašti, kreativnom radu i inspiraciji.

Sunce menja znak i ulazi u znak Blizance od 15:01 kada ćemo Blizancima čestitati rodjendan. Pred nama je vreme igre, vedrine, interesovanja, putovanja, učenja i vreme prepuno informacija.

Utorak, 21.05.2024.

Mesec prelazi u znak Škorpije od 35 minuta posle ponoći. Pojačava strast, hrabrost, ali emotivne komplikacije i napetost, ljutnju i destrukciju posebno oko 4h kada će Mesec i Pluton imati ratni kvadrat. U pojačanju nesanice, nervoza, ljubomora, nesrećni slučajevi ili loše vremenske prilike koje neće pogodovati senzibilnim osobama.

Od 16:18 Mesec u Škorpiji i Merkur u opoziciji mogu doneti izuzetno osetljivo vreme za dogovore, potpisivanja, posebno emotivne razgovore. U porastu nesporazumi, laži, saobraćajne nesreće, kradje i laži. Može doći do posebno osetljivih aspekata kroz dogovore u vezi sa finansijama, nasledjivanjem, ili dugovanjima. U porastu ogovaranja i negativna energija. Pazite kome se poveravate i kome možete verovati! Pripazite na misli, koncentraciju posebno vozači!

Sreda, 22.05.2024.

Vreme od podneva nosi bolju organizaciju i vreme kada trebamo pratiti svoje instikte i srce! Mesec i Saturn mogu doneti duboku povezanost sa bliskim osobama, ali dobar osećaj za meru. Ovo može biti vreme i odgovornosti, poverenja i unutrašnjeg mira.

Sunce u znaku Blizanaca u trigonu sa retrogradnim Plutonom u Vodoliji od 17:11 može pokrenuti pozitivnu trasformaciju, snagu da rešite nešto što vas je mučilo, a može vam se vratiti samopouzdanje i možete ostaviti jak utisak na druge.Ovo može biti pozitivno vreme za bitne dogovore, putovanja, lični i profesionalni život, kontakt sa autoritetima. Posebno dobro vreme za istraživanja, otkrivanje tajni,dublja povezivanja sa stvarima koja vas interesuju, važan glas ili novost.

Mesec u Škorpiji u opoziciji sa Uranom  u kasnim večernjim časovima mogu doneti nemir, stres, nervozu, nagle prekide, emotivnu isključivost, ali nagle kolektivne dogadjaje. Treba brojati do 100. Može doći do neočekivanih problema ili potpunogličnog disbalansa. Treba se čuvati ljubomore, rivaliteta ili kontakta sa osobama koje vrše pritisak na vas!

Četvrtak, 23.05.2024.

Mesec i Venera u opoziciji mogu doneti emotivnu ranjivost, nervozu kroz odnose sa ženama, emotivne probleme, osetljivost predela grudi, genitalija, bešike. Opozicija Meseca i Jupitera povećava napetost i sklonost preterivanjima, nemudrim odlukama, lakom trošenju novca, ali i lošim procenama. Može dolaziti do razočarenja, senzibilnosti ili preterivanju na polju hrane, emocija, finansija.

Trigon Meseca i Neptuna savetuju da verujete svom osećaju i da pokrenete dobrotu, duhovnost, i nežnost u ranim jutarnjim časovima. Šta god da vam se dešava, verujte da će se sve završiti dobro.

Od 10:25 – Mesec prelazi u vatreni optimističan znak Strelac

Od 10:30 – Venera će biti u snažnoj konjukciji sa Jupiterom na 29 stepenu znaka Bika – Ovaj aspekt može doneti zaštitu na polju ljubavi, novca, sreću i blagostanje, pojačan hedonizam i odlično vreme za zabavu, emotivna pomirenja, investicije, kupovine. Dobro za ulazak u veće poslovne projekte. Treba izlaziti napolje,družiti se, aktivirati hobije, jer to može pozitivno uticati na rast ovog aspekta. Ukoliko želite da nabavite kućnog ljubimca, kupite stan ili prodate nešto, ovo može biti povoljno vreme. Dobro vreme za uzimanje kredita. Ovaj aspekt će se osećati do 25.05.

12:52: Venera u znaku Bika u sekstilu sa Neptunom takodje na 29 stepenu znaka Riba – Ovo je divan romantičan aspekt koji može pokrenuti ozdravljenje, dobar emotivni početak, jake i neobične ljubavne susrete, uspeh kroz umetnost, zdravlje, odlične talente koje možete staviti u prvi plan, molitve.Veoma pozitivno vreme za film, pozorište i film. Pozitivno vreme za putovanja, i upoznavanje brižnih i emotivnih osoba. Možete dobiti i pomoć koju ne očekujete ili imati mogućnost da nekom pomognete.

14:11 Mesec u Strelcu u sekstilu sa R Plutonom nosi dobro vreme ravnoteže a posebno dobro za druženja, potpisivanja, dnevne aktivnosti, učenje, ispite. Ovaj aspekt pred Full lunarnu fazu može doneti vreme strasne i jake emotivne energije.

15:54: Majski Pun Mesec u Strelcu – na 2,55 znaka Strelca – Ovo može biti odlična lunarna faza za eliminisanje loših navika i dolazak do istine. Možete imati iprave odgovore ko prema vama šta oseća ili u čemu ste zapravo dobri.

Od 22:31 – Venera prelazi u Merkurov dom – znak Blizance sve do 17.06. kada će pokrenuti mnogo emotivnih ponuda, upoznavanja, flerta, dopisivanja, zajedničkih putovanja, emotivnih posredovanja i zarade u pokretu.

Od 23:48: Tranzitni Jupiter u znaku Bika u sekstilu sa Neptunom na 29 stepenu Riba – nosi vreme dobrog unutrašnjeg i duhovnog uskladjivanja. Pazite šta želite, može da vam se ostvari! Jak kontakt sa Bogom i univerzumom, jaki snovi, jaki predosećaji, jaka zaštita.Odlično vreme za poslovni napredak, pravne poslove, rešavanje bitnih finansijskih pitanja.Ovaj aspekt je na snazi do 31.05.

Petak, 24.05.2024

Mars u znaku Ovna u polusekstilu sa Saturnom može doneti vreme poverenja, odgovornosti i istrajnosti. Danas se nemojte opuštati, jer su mogući manji problemi koje možete rešiti. Iako Mesec u Strelcu nosi optimizam, ipak njegova full faza može doneti nagle promne raspoloženja, potištenost, promenjivost, reumatske probleme posebno zbog kvadrata Meseca i Saturna. Moguće neke vesti koje mogu da vam unesu trenutni nemir.

Ipak,trigon Meseca i Marsa mogu doneti od kasnih večernjih časova jaku hrabrost, elan, pozitivan rizik, nezavisnost, dobro samopouzdanje i inicijativu.

Subota, 25.05.2024.

Jak trigon izmedju tranzitne Venere u znaku Blizanaca i retrogradnog Plutona iz znaka Vodolije može doneti snažne strasti, ulazak novih prijatelja, važnu emotivnu transformaciju i promenu. U povećanju jače ambicije i potreba za sigurnošću. Treba izbegavati preveliku kontrolu, pritiske ili opsesivnost u odnosima! Ovo je aspekt bitnih kupovina ili rešavanja dnevnih pitanja. Aspekt je na snazi od 13h

Subota neće pogodovati meteropatama i zbog vremenskih prilika, pa možete ovaj dan pokrenuti u vidu odmora, gledanja filmova, čišćenja doma, umetničkih stvari ili da se dobro naspavate zbog kvadrata Meseca i Neptuna. Može biti mogućnosti za promenom plana ili da neka očekivanja ne budu ispunjena.

Od 17:37 – Mesec prelazi u zemljani znak Jarac i pokreće manje nežnosti, više rada, kontrole ili odgovornosti prema drugima.

Nedelja, 26.05.2024

Jupiter posle godinu dana prelazi u vazdušni znak Blizance u kome će boraviti do 9.06.2025. Njegov uticaj može biti pozitivan na medjuljudske odnose, komunikaciju, saobraćaj, društvene mreze, bliske rodjake, učenje i obrazovanje, putovanja, hobije, upoznavanja. Ne treba zaboraviti da je Jupiter u znaku Blizancima u svom izgonu i da njegov negativan uticajmože povećavati medijske manipulacije, laži, dvostruke igre, površnost, dvoličnost.Ipak, u zavisnosti kakve aspekte on pravi sa vašim natalnim horoskopom, može pokrenuti više vrckave, dinamične energije u odnosu na prethodni tranzit Jupitera u Biku.

Mesec i Merkur danas mogu doneti i odličan dan za završetak nekih bitnih poslova, selidbe, majstorske poslove, važne poslovne razgovore, dobre vesti.

 

Srećno – Astro Luna

 

 

 

https://astroluna.rs/wp-content/uploads/2018/10/astro-luna-bez-pozadine-bela-slova.png

VAŠ PUT DO BALANSA SA ZVEZDAMA

Copyright © 2019 - 2024. All Right Reserved by Astroluna.rs.