https://astroluna.rs/wp-content/uploads/2018/05/purple_top_divider.png

Nedeljni astro pregled od 24.06.-1.07.2024.

https://astroluna.rs/wp-content/uploads/2024/06/palm-trees-3619180_1280.jpg

U poslednjoj nedelji smo ovog meseca. Zanimljivo za kraj meseca je: Saturn kreće unazad( retrogradno) sa 19 stepena znaka Riba 29.06. Poslednja četvrtina Meseca – faza pred Mlad Mesec na snazi 28 na 29 oko ponoći na 7 stepenu znaka Ovna, a Venera pri kraju nedelje pojačava i emocije i strast u sekstilu sa Marsom. Ova nedelja može nositi i neke neočekivane momente, genijalne ideje i promene planova i zbog sekstila Merkura i Urana, ali dugotrajne planove zbog trigona Merkura i Saturna.

Ponedeljak, 24.06.2024.

Mesec prelazi u znak Vodolije u jutarnjim časovima. Donosi već sa početka nedelje budjenje i potrebu za promenom. Ali Uran vladaoc na zvezdi Algol i napetost koja se može osećati u vazduhu i koja može biti pojačana sa naglim vremenskim oscilacijama, strujom, tehnologijom i internetom. Mesec i R Pluton od 7:50 u konjukciji ipak nose individualnu snažnu volju, potrebu da poradite na transformaciji, potrebu za akcijom, promenama iako može biti izazova kroz ceo dan. Srećan trigon Meseca i Jupitera oko 17h nose sreću preko pozicije putovanja, materijalnih dobitaka, neka olakšanja, odlično vreme za druženje kao i sve vrste hobija, upoznavanja i obrazovanja.

Utorak, 25.06.2024.

Mesec i Mars u kvadratu 1 sat posle ponoći mogu nositi napetu energiju izmedju duše i tela, ali i pojačanu nervozu, umor, stres. Treba izbegavati brzopletost, rizike! Može dolaziti do povredljivosti, ali i tvrdoglavosti na sopstvenu štetu. U povećanju nesreće, hormonski problemi, emotivni izazovi ili kolektivni sukobi. Neka iščekivanja, promene planova, trema. Treba smiriti energiju i okrenuti se spontanosti.

Sreda, 26.06.2024.

Mesec u praznom hodu do 17h( sve može ići usporenije, sa nekim odlaganjem, iščekivanjem, ali napetošću)

30 minuta posle ponoći Mesec i Uran mogu pojačavati oluje, loše vremenske uslove, ali i pojačane zemljotrese. Može dolaziti do nagle euforije, pa uznemirenosti. U porastu prekidi, problem sa internetom, strujom, nestrpljenje.

Mesec prelazi u vodeni znak Ribe od 8:09 može nositi energiju romantičnosti, saosećajnosti,humanosti, zaljubljenosti i velike mašte. Zbog Meseca u praznom hodu moguća i manja konfuzija, uspavanost ili osećanje umora.

Popodnevni časovi nosiće trigon Meseca i Sunca koja može doneti dobru ravnotežu, potrebu za emocijama, porodicom, olakšanja, kreativne potencijale, lakše obavljanje dnevnih obaveza ili bolje mogućnosti i balans.

Od 20:10 tranzitni Merkur i Saturn će se naći u trigonu( aspekt je na snazi do 28.06) koji može doneti veliku pomoć neba u boljoj koncentraciji, ali planovi na duge staze. Moguće ozbiljne diskusije, bitne vesti( dugo čekane), susreti posle dugo vremena, stabilno vreme za putovanja, porodična ili prijateljska okupljanja, a posebno dobro vreme za rešavanje trenutnih finansijskih problema, bitne sastanke i dogovore, plaćanje poreza, a može biti i povoljno vreme za kupovinu i prodaju nekretnina, preseljenja. Ukoliko dugo planirate važan razgovor sa nekim ovo je odlično vreme.

Mesec i Jupiter malo se mogu sukobiti takodje u večernjim časovima i pokrenuti apatičnost, depresivnija stanja, emotivne strahove ili sklonost preterivanjima u smislu razmaženih ispada, lakog trošenja emocija, novca, disbalansa.

Četvrtak, 27.06.2024.

Jutarnji časovi nose snažan trigon Meseca i Venere koja pokreće ljubav, zadovoljstvo, emotivne promene i sreću. Sektil Mesecai Marsa može da pokrene strast, i pozitivno vreme za plodnost.

Konjukcija Meseca i Saturna u popodnevnim časovima može doneti prolazni umor, promene raspoloženja, vraćanje na prošlost i povećanje strahove. Ipak, trigon Meseca i Merkura mogu nositi pozitivne vesti, sreću preko odmora, ispita, učenja, jaka upoznavanja i odlično vreme za proslave. Četvrtak može da pokrene zanimljiva upoznavanja, vesti i ipak opuštenost. Preporuka je slušanju intuicije, uživanju, i pokretanju skrivenih talenata. Ovo može biti dobar dan za meditacije, plivanje, psihologiju i alternativne vidove lečenja.

Petak, 28.06.2024.

Rani jutarnji časovi nose naglu sreću, euforiju, jake vizije, burne, ali važne snove, bilo bi dobro pratiti ih. Mašta, zaljubljenost,telepatija, slučajni susreti, potreba za pažnjom i manjim promenama.

Mesec ulazi u prvi astrološki znak – znak Ovan od 10:51am.Neki vid budjenja, akcije, pojačane strasti u emocijama, ali veće borbenosti i nezavisnosti mogu biti u prvom planu.

Od 13:20 Mesec i R Pluton mogu doneti izuzetno dobru energiju kroz sportska takmičenja, ali dobro vreme za fizičke aktivnosti. Ambicije u pojačanju. Ipak, emocije u slabijoj kontroli, pa biće potrebno brojanje i umerenost.

23:55 Poslednja četvrtina Meseca na 7 stepenu znaka Ovna u kvadratu sa Suncem iz znaka Raka – kroz pozitivan sekstil i sa Jupiterom može biti ipak faza pojačane velikodušnosti, hedonizma, ličnih potencijala, ali je uslov izaći iz zone prošlosti. Ova faza može da pokrene veseliju energiju pa obećava i pozitivna druženja sa prijateljima. Ova faza nudi otvorena osećanja ali bolji lični start.

Subota, 29.06.2024.

Venera u znaku Raka u sekstilu sa Marsom iz znaka Bika pojačava jake fizičke veze, ali može pokrenuti važu potrebu da budete smeliji, erotičniji. U povećanju jaki susreti, potreba i za uživanjem, ali jedna samouverenija energija i privlačnost koja može biti dobrotvorna na svim sferama. Jaka potreba za davanje i primanjem emocija, posebno veze započeto u ovo vreme mogu nositi jaku fizičku povezanost i ljubav.

Mesec i Venera  od podneva savetuju da danas obratite pažnju na finansije jer mogu doneti neplanirane troškove. Može biti prolazne preosetljivosti na polju zdravlja.

Od 21:08 Saturn kreće retrogradno sa 19 stepena znaka Riba do 15.11. Retrogradni Saturn u polju koji vam prolazi može doneti teže lekcije koje morate naučiti ili ispitati da bi iz tog ciklusa izasli jači, iskusniji. Može doneti veće testove na polju psihe, emocija, ali i odgovornost u onom što ste zanemarivali.

Nedelja, 30.06.2024

Rani jutarnji časovi savetuju vozače na oprezniju vožnju. Može dolaziti do pojačanih migrena ili osetljivosti psihe. Opreznost sa porocima.

Od 14:01: Mesec ulazi u znak Bik. Pokreće ljubav prema sigurnosti, životinjama, potrebu za uživanjem, kupovinama, luksuzom.

Posebna preporuka danas treba izbegavati pritiske, posesivnost, uslovaljanja ili forsiranje nečeg jer neće ispasti dobro. Mesec i R Pluton tražiće da ne mislite na vreme i pokažete zrelost, ali jaču individualnost.

Mesec u praznom hodu do 19h.

Merkur u znaku Raka u sekstilu sa Uranom iz znaka Bika mogu doneti da naglo promenite planove i unesete danas više akcije i uzbudjenja. Može biti neočekivanih vesti i neke potrebe za fizičkom promenom. Možete steći nove prijatelje ili se zainteresovati za nešto novo. Veća okrenutost budućim planovima. Odlično vreme za nove hobije, interesovanja. Možete iznenaditi okolinu svojom genijalnošću ili nećim što ste sakrili a može izaći otvoreno i spontano iz vas.

Srećno do Jula – Astro Luna

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

https://astroluna.rs/wp-content/uploads/2018/10/astro-luna-bez-pozadine-bela-slova.png

VAŠ PUT DO BALANSA SA ZVEZDAMA

Copyright © 2019 - 2024. All Right Reserved by Astroluna.rs.