https://astroluna.rs/wp-content/uploads/2018/05/purple_top_divider.png

Nedeljni astro pregled od 3-10.06.2024.

https://astroluna.rs/wp-content/uploads/2024/06/sunset-7931854_1280.jpg

U nedelji kada se razvija jun mesec, imaćemo dosta promena i dešavanja na nebu. Već u ponedeljak, 3.06 Merkur ulazi u svoj dom – znak Blizance šaljući radoznalost, pokret, mentalnu zainteresovanost za više stvari odjednom, a njegov pozitivan aspekt sa R Plutonom i Jupiterom u utorak može doneti pozitivne vesti, putovanja, optimizam, potpisivanja i sreću.Konjukcija Sunca i Venere takodje će biti veoma obećavajuća isti dan jer podstiče na zadovoljstvo, novac i ljubav. Mlad Mesec u znaku Blizanaca 6.06. možre otvoriti nove kanale interesovanja, upoznavanja, informacija. Vikend može biti teži kako zbog kvadrata Venere i Saturna i može tu biti nekih emotivnih problema, nezadovoljstava ili ograničenja, a prelazak Marsa u znak Bik.

Ponedeljak, 3.06.2024.

5 minuta posle ponoći Mesec i Mars  u konjukciji mogu doneti jaku svadjalačku, agresivnu, strasnu energiju, ali da zbog hirovitosti i impulsivnosti dolazi do problema. Vreme veoma nezgodno za vremenske uslove. U povećanju tuče, pretnje, emotivne povrede, nemiri, nervoza, jake migrene i sl. Hrabrost može dase pokaže na lošem mestu u loše vreme.

Mesec prelazi u znak Bik  od 7:56am i nosi ipak energiju stabilnosti, potrebe za ušuškanošću i sigurnošću.Medjutim, Mesec će od ponoći do 10h biti u praznom hodu i može doneti neki vid lenjosti, odlaganja, zakašnjenja ili nevoljnosti u ranim jutarnjim časovima.

Merkur u znaku Bika će imati sekstil sa Neptunom iz znaka Riba i može pokrenuti odličnu emociju, zapažanje, intuiciju. Ovaj aspekt s obzirom da je na snazi od 6h imaće i jaku duhovnu mentalnu moč, ali povećane snove.

Merkur će čak 3 puta menjati znak. Iz znaka Bika 3.06 ulazi u svoj dom – znak Blizanaca u kome će dobro osećati i pokrenuti bržu komunikaciju, radoznalost, vedrinu, detinjasto ponašanje i snalažljivost. Merkur će boraviti u znaku Blizanaca do 17.06. Može pokrenuti više korišćenja telefona, interneta, povećanu želju za edukacijom, kraćim putovanjima, pričom, decom.

Mesec u znaku Bika i R Plutonom iz znaka Vodolije od 17h biće u kvadratu i mogu povećavati destrukciju, pritiske na polju finansija, emocija, ljutnju,frustracije u partnerskom odnosu, ali osećanje da nešto morate, što ne želite.

Utorak, 4.06.2024.

Merkur u znaku Blizanaca i retrogradni Pluton će se naći u trigonu od 8:12am i doneti snažne utiske, reči, lako otkrivanje tajni, borbenost i smernost, ali da svojom mentalnom snagom pozitivno utičete na situacije i svoje okruženje. Možete pokazati jaku moć govora, smisao za posredništvo, a ovaj aspekt može puno pomoći onimakoji uče, polažu ispite ili pripremaju neke bitne projekte.

Istog dana od 12:24 jedan od srećnijih aspekata konjukcije Merkur i Jupiter na 2 stepenu znaka Blizanaca doneće dobre vesti, pozitivno vreme za putovanja, ispite, učenje, pisanje, kupovinu vozila, papirologiju, kontakte sa inostranstvom, polaganje vožnje, učenje stranih jezika, medije. Ovo je izuzetno plodan i optimističan aspekt koji može doneti i upoznavanja koja mogu imati vrednost, novinarima, pedagozima, turističkim radnicima, osobama koje se bave špedicijom, uvozom/ izvozom, proizvodnjom, ali ako planirate da nešto otvarate ili krećete sa novim učenjem ovo je idealan aspekt za to….

Sunce i Venera će se 4.06 susresti u konjukciji na 14 stepenu znaka Blizanaca,  i obećavaju puno pozitivnih susreta, dobre emotivne energije, to može biti pozitivan dan za zabavu, poklone ili da nešto lepo uradite za sebe ili kupite sebi neku knjigu, upiđete neki zanimljiv kurs ili imate poznastva koja mogu preći u ljubav. Ovo može biti divan aspekt za parove koji planiraju zajednički život,selidbe, ali one koji tek počinju novu vezu. Snaga ljubavi i ljubav kao takva može pokrenuti bolje zdravlje i samopouzdanje.

Mesec u znaku Bika imaće stabilan aspekt sa Saturnom iz znaka Riba u popodnevnim časovima pa može pozitivno uticati na plaćanje računa, karijeru, poslovne autoritete, dnevne obaveze.

Sreda, 5.06.2024.

1 sat posle ponoći Mesec i Uran u konjukciji mogu pokrenuti oluje, nepogode, zemljotrese, ali neočekivane emotivne reakcije i dogadjaje. U povećanju stres i nervoza. Vozači, opreznost u ovo vreme.

Od 10:10am Mesec u znaku Bika i Neptun u sekstilu mogu povećati humanost, emotivne sitnije momente sreće, pomirenja, kreativni rad, ali treba se osloniti na intuiciju i osećaj u donošenju odluka. Možete imati prilike da nekom pomognete.

Od 10:37am – Mesec prelazi u znak Blizance i uz Sunce, Veneru i Merkur nosi vedru, pozitivnu energiju.

Popodnevni časovi posebno zbog trigona Meseca i R Plutona, konjukcije Meseca i Jupitera i konjukcije Meseca i Merkura nose odličnu energiju koja može doneti puno dešavanja, odlično vreme za ispite, papirologiju, selidbe, kraća putovanja, druženja i ljubav, hobije i učenje, edukaciju, važne vesti, pozive i promene koje možete napraviti. Ovo može biti srećno vreme za društvene dogadjaje, prijatelje, rodjake.

Četvrtak, 6.06.2024.

Mlad Mesec u znaku Blizanaca po našem vremenu od 14:39 na 16 stepenu nosi energiju početka, pozitivno vreme za važne odluke, unapredjenja, ispite, nove poslove i društveni život. Ovaj Mlad mesec posebno može pogodovati Blizancima, ali i svim vazdušnim znacima. Mlad Mesec će proći pored fiksne zvezde Rigel koja može biti odlična za one koji planiraju važna putovanja, sastanke ili pokretanje svog biznisa. U vreme ovog Mladog Meseca Mesec i Saturn od 19:20 mogu doneti jak umor, prolazne brige ili opterećenja oko starijih članova, povećane kvarove ili neki problem koji se može pokazati rešivim.

Ipak u vreme ovog Mladog Meseca Mesec i Venera će igrati ulogu i nositi i odličan dan za ljubav, poklone, ulepšavanje, druženje sa prijateljima, manje kupovine i sl.

Petak, 7.06.2024.

Petak može biti osetljiviji dan za papirologiju, dnevnu organizaciju, posebno osetljiv vozačima. Osetljiv aspekt Meseca i Neptuna mogu doneti i nagle promene raspoloženja, osećanje uspavanosti, apatije ili bezvoljnosti. Možete otkriti i neku laž ili vas može razočarati nečiji postupak.

Mesec ulazi u svoj dom – znak Rak od 14:42 i povećava nežnost, sentimentalnost, okrenutost porodici, domu,osetljivijim reakcijama ili kontaktu sa osobama koje dugo niste videli.

Subota, 8.06.2024.

Mesec bez važnijih aspekata( vreme koje može delovati usporenije, senzibilnije, sa potrebom da se bavimo sobom, ili da budemo okrenutiji domu).

Kvadrat Venere iz znaka Blizanaca i Saturna iz znaka Riba može povećavati emotivno – finansijska ograničenja, kašnjenja, brige i pesimizam.Može dolaziti do problema sa prošlošću, ali izvesnih nezadovoljstava na polju ljubavi i partnerskih odnosa. Veoma nepovoljan dan za kupovine ili davanje pozajmica. Treba se polako usmeriti ka polju karijere, doma i sve raditi umerenije. U povećanju reumatski problemi, a emocije mogu loše uticati na ten i zdravlje. Možete se opteretiti oko stvari koje vas se direktno ne tiču.

Nedelja, 9.06.2024.

Mars će od 6:06am ući u zemljani znak Bik, znak svog izgona u kome će ostati do kraja sledećeg meseca. Mars će usmeriti energiju na trošenje ka materijalnim vrednostima, zaradi, ali kolektivno može doneti poskupljenja i finansijske izazove.

O Marsu sam pisala na : Mars u Biku od 14.02.- 31.03.2019

Od 12:37 Sunce u znaku Blizanaca biće u kvadratu sa Saturnom iz znaka Riba i može pokrenuti lične krize, testove,pesimizam, depresiju, brigu ili iskušenja. Možda ćete se osećati opterećenije ili ograničeno da postignete ciljeve.Odredjeni pritisci mogu se osetiti na polju posla, škole ili u odnosu na druge. Ovaj aspekt savetuje da se držite svog plana i pokušate da idete prema planiranim obavezama. Ovog dana ne treba ništa odugovlačiti već preuzeti i obaveze kojima se ne radujete.

Mesec će ostati u znaku Raka i od ponoći do podneva ipak u pozitivnom aspektu sa planetom Saturn i Uran. Nedelja može biti odličan dan za porodične proslave, čišćenje doma, završetak nekih sitnijih poslova po kući, majstorske poslove, kupovinu/ prodaju nekretnina i sl.

Mesec u znaku Raka u večernjim časovima može pokrenuti ipak intimna druženja, dobro vreme zabioskop, pozoriste i vreme kada se treba okrenuti veselijim temama.

Mesec prelazi u znak Lav od 21:30 – više samopouzdanja, ambicija, ponosa, toplijih emocija, udvaranja

22:25: Mesec u znaku Lava u kvadratu sa Marsom nose jednu napetu energiju koja može pokrenuti sukobe, svadje, probleme sa zakonom, ucene, probleme sa novcem, emotivnu posesivnost pa sukobe zbog toga, pa se ovo vreme savetuje ka mudrijim odlukama!

Srećno u ovoj nedelji – Astro Luna

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

https://astroluna.rs/wp-content/uploads/2018/10/astro-luna-bez-pozadine-bela-slova.png

VAŠ PUT DO BALANSA SA ZVEZDAMA

Copyright © 2019 - 2024. All Right Reserved by Astroluna.rs.