https://astroluna.rs/wp-content/uploads/2018/05/purple_top_divider.png

Nedeljni astro pregled od 8-15.07.2024.

https://astroluna.rs/wp-content/uploads/2024/07/surfer-18661_1280.jpg

Nedelja koja je pred nama donosi sentimentalne, ali snazne emotivne aspekte sve do 12.07. Venera ulazi u kraljevski znak Lav od 11.07. i posebno pojačanije i intezivnije nudi ljubav i teži luksuzu, slavi i komplimentima, ali toplim emocijama.  Sunce će ove nedelje imati trajan trigon sa retrogradnim Saturnom, pa možete realizovati, uložiti u nešto što ste dugo želeli ili u šta ste uložili veći prethodni trud. Prva četvrtina Meseca u znaku Vage je na snazi 14.07 i može biti malo problematičnija za partnerske odnose, ali nositi i veće izazove i nepravdu.

Ponedeljak, 8.07.2024

Mesec u Lavu može sa početka nedelje pojačati snažne emocije, potrebu za dokazivanjem, ali ipak i veću želju za ambicijama i samopouzdanjem. Ono što će biti zanimljivo za današnji dan su:

Sekstil Venere iz znaka Raka i Urana iz znaka Bika – može pokrenuti preokrete na emotivnom nivou, potrebu ili uzbudljive momente, neočekivan poklon ili novac, veću potrebu za zabavom, novim projektima, dobro vreme za sticanje novih ili vidjenje sa starim prijateljima u novoj energiji. Odlično vreme za upoznavanja, dopisivanja, simpatije.

Sekstil Merkura iz znaka Lava i Jupitera iz znaka Blizanaca može pokrenuti dobre vesti, sreću kroz pisanje, obrazovanje, ispite, putovanja, manje kupovine, odmore.Ovaj aspekt može da pokrene odlične mentalne sposobnosti, širinu i optimizam, snalažljivost pa ukoliko imate bitan razgovor, potpisivanje ili kupovinu može biti značajan i povoljan.

Mesec će oko 23 imati i kvadrat sa Marsom pa bi trebalo izbegavati ljutnju, destrukciju oko nebitnih stvari, dramu koja može preći u veće svadje. Ovaj aspekt može doneti povrede, neprijatne situacije i neprijateljstva, ljubomoru koje se treba čuvati!

Utorak, 9.07.2024.

Mesec i Uran u kvadratu u ranim jutarnjim časovima mogu nositi tenziju, promenu plana, nagle vremenske prilike koje neće pogodovati kardiovaskularnim bolesnicima, ali dosta  stresa oko dece, putovanja, ljubavi, posebno posla. U povećanju vremenske nepogode, zemljotresi i požari.Čuvati nervni sistem, pripaziti na pritisak, srce, posebno izbegavati impulsivne reakcije!

Mesec prelazi u znak Device od 15:49.Imamo energiju koja može biti umerenija, ali kontrolisana, praćena analiziranjem, sumnjama, ali okrenutoscu radu, zdravlju. Mesec će u većem delu popodneva biti u praznom hodu i može uticati na usporenja ili probleme sa internetom, tehničkim aparatima.Ovo vreme treba iskoristiti za čišćenje doma, organizma, meditaciju, korisne manje poslove, kupovine ili pripremu.

Sreda, 10.07.2024.

Od podneva najvažniji aspekt Meseca biće kvadrat sa Jupiterom, može dolaziti do većeg nezadovoljstva,sklonosti da se preuzima više posla nego što se može uraditi, može dolaziti do naglih promena raspoloženja, osetljivosti i sumnji kroz komunikaciju i nesporazuma, osećanja emotivne praznine pa euforije. Pokušajte danas da se okrenete odmoru ili radu koji vam može pomoći da primirite emocije. Najmanje sitnice i problemi mogu delovati veće i izazivati strahove. U osetljivosti stomak, pluća, disajni organi.

Četvrtak, 11.07.2024.

Sunce iz znaka Raka i retrogradni Saturn napraviće pozitivan trigon koji može povećavati poverenje, trajne vrednosti, realizaciju dugo očekivanih poslova, napredak kroz poslovne autoritete, podršku i pomoć roditelja. Ovaj aspekt koji je na snazi do 13.07. doneće i radnu etiku, visoke moralne vrednosti, odličan je za godišnjice, susrete sa osobama iz prošlosti ili posete mestima koji su ostavili jak utisak na vas. Ukoliko nešto počinjete sa ovim aspektom može se pokazati trajnim i dugotrajnim.

Mesec i retrogradni Saturn mogu uticati na pojačane nesanice, nervozu, stomačne probleme, emotivnu prazninu takodje u ranim jutarnjim časovima.Ipak dobar odnos Meseca i Sunca mogu vam dati snagu i istrajnost da u ovom danu završite više nego što ste planirali.Popodnevni časovi posebno aktivni, produktivni, energični praćeni snažnim trigonom Meseca i Marsa i mogu povećavati poslovni napredak, brzinu, brza dnevna rešenja, ali jaču strast u ljubavi/ radu.

Od 16:34 Venera u znaku Raka naćiće se u trigonu sa R Neptunom na 29 stepenu i povećati romantiku, saosećanje, jake snove, emotivnu intuiciju, uživanje. Ovo je aspekt platonskih veza, veoma pozitivan kroz upoznavanja, venčanja, veridbe. Nosi nežnu i humanu energiju, pa emotivne molitve mogu imati efekta. Oni koji budu na odmoru, mogu se osećati posebno dobro. Veoma dobro vreme za umetnost, kao i odlazak na koncerte, pozorište ili nešto sl. Mogući neobični susreti, ali jake emotivne poruke neba.

Od 18:20 Venera prelazi u vatreni znak Lav u kome će se zadržati do početka avgusta meseca. Ona nudi snažne emocije, dominaciju, potrebu da budemo voljeni iu centru pažnje, da lepo izgledamo, ali da imamo više pažnje i ljubavi.

Trigon Meseca i Urana od 20:22 može doneti neočekivano srećne promene, vesti, brza rešenja, a posebno može odgovarati onima koji žele da menjaju profesije, radna mesta, koji putuju ili započinju nove poslovne projekte.

Petak, 12.07.2024

Rani jutarnji časovi nose opoziciju Meseca i retrogradnog Neptuna pa mogu doneti konfuziju, preosetljivost, nesanice, čudne snove, ali psihološke probleme. Obratite pažnju na zdravlje i pokušajte da se ne opterećujete detaljima. Pokušajte da se odmorite. Vreme od ponoći do 6 ujutru veoma osetljivo za zavisnike, mlade vozače, ali može povećavati emotivne krize.

Mesec prelazi u znak Vage od 4:08. Lepota, ljubav, ulepšavanje, pravda, istina, traženje balansa, povremena nesigurnost biće u prvom planu.

Ipak Mesec i Venera u sekstilu mogu doneti pozitivno vreme za ljubav, kupovine, hedonizam, ulepšavanje, dok kontakt Meseca i retrogradnog Plutona i snagu, unutrašnju moć, jačinu da prevazidjete sumnje ili strahove koji su bili pojačani prethodnih sati.

Od 16:10 na snazi je vrlo dramatična opozicija izmedju Venere iz znaka Lava i retrogradnog Plutona iz znaka Vodolije – treba se čuvati povratka dramatičnih  teških odnosa, ljubomore, emotivne zavisnosti, kontrole, velikih svadja koje mogu prerasti u veće neprijatnosti.Oni koji započinju veze mogu imati odnose prepune jake fizičke privlačnosti, ali komplikacija. Moguće zabranjene veze, ali težina i povredjivanje zbog ljubavi. Čuvati se blokada, preteranog finansijskog rizika, problema sa novcem.Mogući problemi sa decom. Ovo je aspekt jake strasti, ali velike tenzije i loše kontrole. Možete koristiti fizički izgled medjutim opreznost u proceni osoba sa kojim stupate u emotivne odnose. U povećanju emotivno finansijska manipulacija i veliki pritisci.

Subota, 13.07.2024

Subota relativno može biti pozitivan dan za druženje, sklapanje prijateljstva, bitnije političke dogadjaje, ali ipak može doneti smirenje praćeno prethodnim aspektima. Mesec i Jupiter od ranih jutarnjih časova nose sreću, blagostanje, mir i zaštitu,a subota može biti idealna za rodjendane ili veće proslave. Možete rešiti nemoguće i imati mogućnost pomirenja, rešavanja i pravnih pitanja. Sekstil Meseca i Merkura nose i dobre vesti, a pozitivan dan za majstorke poslove, nekretnine, ortačke poslove, putovanja.

Nedelja, 14.07.2024.

Spada u jedan od težih dana ovog meseca. Meseckroz ceo dan u praznom hodu može uticati na negativne emocije, destrukciju, povredljivost, gubitke.

Prva četvrtina Meseca – faza pred Pun Mesec 21.07. na 22 stepenu znaka Vage u kvadratu sa Suncem iz znaka Raka na fiksnoj zvezdi Foramen može pokrenuti klimatske loše promene( pojava požara i zemljotresa, poplava izuzetno visoka), ali može doneti bračne probleme, nasilje, kontakt sa policijom, probleme sa zakonom i ubistva.Pratite tokom celog dana svoj osećaj i težite da budete u svom miru. Ne ulazite u konflikte! Mogući problemi sa ušima, očima.

Od 16:54 Mesec prelazi u znak Škorpije. Može pokrenuti lične izazove, mrak, ljubomoru, rivalitet, emotivne povrede, ginekološke ili urološke probleme, tenzije i ljutnju posebno i zbog kontakta Meseca i retrogradnog Plutona koji neće biti prijatan.

Srećno u nedelji koja dolazi:-)) Astro Luna

Mesečni pogled na Jul 2024 možete pogledati u novom video u na mom youtube kanalu:

 

 

 

 

 

 

 

 

https://astroluna.rs/wp-content/uploads/2018/10/astro-luna-bez-pozadine-bela-slova.png

VAŠ PUT DO BALANSA SA ZVEZDAMA

Copyright © 2019 - 2024. All Right Reserved by Astroluna.rs.