https://astroluna.rs/wp-content/uploads/2018/05/purple_top_divider.png

Pun Mesec u Lavu – drama, neočekivani izazovi i suočavanja

https://astroluna.rs/wp-content/uploads/2023/02/9ceeabd6f3a10320b2429a3af80eca39.jpg

Ovaj vikend je zanimljiv i zbog velikog inteziteta Sunca, Meseca, a posebno Urana kao glavne planete koja može izazivati nagle promene, ali i napetost. Pun Mesec ili Snezni Mesec je na snazi u nedelju po našem vremenu u 18:30. Aspekti ove nedelje nose i kvadrat Venere/ Mars, pa su partnerski odnosi u velikoj provokaciji.

Kvadrat Sunca i Urana posebno podstiče buntovnosti, hirovitost, nagle promene planova, nepredvidljivost, pa je jako važna otvorenost, ali fleksibilnost, Nametanje lične nezavisnosti može biti u sukobu sa okruženjem, kao i pojačane svojeglavosti, koja može doneti ličnu štetu. Zbog toga je bitno sve raditi polako, unositi veću opuštenost. Suočavanje sa stvarima koje ne možemo prihvatiti može doneti povećanje egomanije u emotivnim odnosima, ali preterane gordosti ili ponosa koje može štetiti emocionalnim odnosima. Fizička privlačnost može popraviti stvari, kao i unošenje nežnosti, osim u komplikovanijim odnosima koji traju dugo.

Nagli ispadi, neprijatne situacije ili iznenadjenja, lična i emocionalna napetost, ali sklonost da se isključivo seče tamo gde ste najranjiiviji može doneti lične povrede.Veoma osetljivo vreme za saobraćaj, uredjaje, struju jer može dolaziti do naglih kvarova ili poteškoća.Problemi sa autoritetima, nagli izlivi besa po principu ” Svega mi je dosta” mogu oslobadjati tu napetu energiju, ali mogu doneti zdrastvene probleme i beg od date situacije. Potrebno je suočiti se sa trenutnim problemima uz uvodjenje kompromisa, ali nešto lakše komunikacije, kakva god da je situacija u pitanju. Ovo može biti osetljivo vreme za srčane bolesnike, ali osobe koje pate od psihološke senzitivnosti i aneksioznosti.

Ako želite promene, negde ih treba staviti na papir, ali ne treba ih brzopleto nametati. Planiranje obaveza ovog vikenda po nekoj vašoj rutini može biti dobar način da se izbegnu neočekivani problemi. Stoji da ovaj aspekt traži neki vid ličnog rizika da se preseče nešto što je trebalo uraditi ranije, i da se u jednom momentu možete osećati jako i snažno, a zapravo sama energija ovog aspekta nosi izuzetnu nesigurnost.  Ovaj aspekt će se ponoviti 15.08. ove godine kada Sunce bude u znaku Lava u kvadratu sa planetom Uran.

Pitanje samopoštovanja, ali pojačane drame, haosa, osećanja da nam problemi deluju i veći nego što jesu mogu biti aktuelni. Ipak, Mesec iako u praznom hodu , ipak u večernjim časovima pravi i nešto zaštinički aspekt sa Jupiterom, pa može doneti prvo pad, nervozu, pa onda pri kraju dana i rešenje i osećanje oslobadjanja i sreće.

Nedelja, 5.02.

Rani jutarnji časovi nosi kvadrat izmedju planete Venere i Mars Koliko god ovaj aspekt podstiče strast, može doneti jake konflikte, napetost koja je pojačanija uz ovaj Pun Mesec, Povećane afere, brzopleti ulasci u odnose mogu doneti i problem sa trajnošću tog odnosa. Partnerski odnosi mogu tražiti veću požudu i privlačnost, ali bilo koje emotivno odbijanje može doneti agresivnost, sramotu i loše reakcije. Koliko god da ovaj aspekt može doneti uzbudjenja, pojačanu tremu pred neki bitan dogadjaj, neko iščekivanje, može izazivati i emotivna nasilja, prekid filma, i tenzije. Pozitivno vreme za vežbanje i razgovore o promeni odnosa ukoliko prolazite kroz rutinski odnos.

16:09 – Mesec kvadrat Uran

18:30 Pun Mesec u Lavu na 16 stepenu

O Punom Mesecu sam detaljnije govorila, pa možete pogledati na mom youtube kanalu:

Lp vikend i samo mirno, Astro Luna

https://astroluna.rs/wp-content/uploads/2018/10/astro-luna-bez-pozadine-bela-slova.png

VAŠ PUT DO BALANSA SA ZVEZDAMA

Copyright © 2019 - 2024. All Right Reserved by Astroluna.rs.