https://astroluna.rs/wp-content/uploads/2018/05/purple_top_divider.png

Venera u Blizancima kvadrat Saturn u Ribama ( Love is a losing game)

https://astroluna.rs/wp-content/uploads/2023/04/328868356_947973556577118_8414302809940851623_n.jpg

Venera u Blizancima lepršava i više prilagodljivima rečima koje emocionalno obradjuje kao važno, danas u kvadratu sa karmičkom planetom Saturn na 4 stepenu. Negde neka praznina samog kolektivnog mraka u povezanosti sa traženjem vere da ljubav ne mora uvek biti izgubljena igra ili idealistična samo u pesmama. Negde se danas možemo setiti i onih koji su uticali na vaše emotivno sazrevanje, ali srce danas dosta toga može tištiti. Negde se možemo osećati umorno i da puno kasnimo od naših želja. Možemo osećati neobjašnjivu prazninu bez ikakvog razloga, kao da nas univerzum podseća na slike prošlosti. A možemo osećati teret koji ne treba da nosimo ili osećanje krivice bez ikakvog razloga.. U pojačanju strahovi i prevelika količina mazohizma koji stvara psihološke blokade.

Neka udaljenost bez granica, sumnje u pozitivan ishod ili osećanje umora od svega, a najviše od čekanja na pravu ljubav. Negde reči mogu da pogode, praćene i Merkurom iz senke, a negde će se mnogi povući u neki svoj svet tuge.Neki intermeco pred Pomračenja i čekanje u mraku sudbine. Osećanje i nerazumevanja od strane drugih ili osećanja da nam je potrebno da nas svi puste na miru i ostave da razumemo svoje srce. Neki plamen pada, ali odredjeni izazovi mogu osetiti baš oni koji su povezani sa karmom koja im ne dozvoljava miran odnos u sadašnjem vremenu. Neke zabrane, ograničenja i skretanje na svako na svoju stranu. Tuga zbog izgubljenog i potrošenog vremena ili osećanja da je druga strana prosto “glupa” što komplikuje.

Neka čudna lenjost i osećanje bega od svih prethodnih dešavanja. Tuga u ljubavi je očigledna, ali i pojava pod ovim aspektom bestidnosti, nemorala i svega što ne valja da je u prvom planu.Mnogi samoću ili nezadovoljstvo u ljubavi danas mogu posebno osetiti kao osećanje ličnog pada.Iz tog razloga, biće potrebna posebna podrška, motivacija od strane drugih da se ovaj aspekt negde lakše prodje. Čudno, ali vam mogu pomoći oni koji su to prošli i znaju kako se osećate, ali negde ne toliko bliski vama, pa se možete otvoriti i potpunom strancu. Napadi depresije i aneksioznosti biće praćeni u naletima, kao vreme.Ipak, ne zaboravite, svaki loš aspekt vas podseća, da poradite na svojim slabostima i svoj odnos ili život pogledate iz sasvim drugog ugla. Da ustanete, ali vidite stvari teže, da bi ponovo dobili snagu da verujete da će stvari ići kako vi želite.

Neće biti neobičan osećaj odbačenosti, izolacije ali osećanja nedostatka ljubavi. U emotivnim odnosima posebno otvorena kritika, nasilje, osećanje nebliskosti.Ipak, ovo može biti i aspekt podsticanja da je vreme da prestanete da mislite na druge i okrenete se napokon sebi, svom zdravlju i svojim rešenjima.

Ključ za ovaj izuzetno težak aspekt je rad na sebi, tjs ljubav prema sebi. Ako verujete u sebe i sebi, ništa vas ne može sprečiti da dostignete nivo zrelosti, ali i ljubavi.I zapamtite ako vam neko kaže da nešto ne možete, obratite pažnju da li je to rečenica koja može preokrenuti stvari kod vas. Stvaranje pozitivne slike kod sebe, zbog tranzitne Venere u Blizancima nama treba potvrda, publika, dobra reč koju nećemo imati, i zbog toga nam preostaje da negde porazgovaramo malo sa sobom. Oni koji prolaze kroz duge mučne emotivne periode moraju da se probude, jer u narednim mesecima može biti teže.

Ako vas danas neko auoči sa onim što ne želite da prihvatite, a znate da je istina, nemojte se ljutiti. Univerzum uvek šalje glas razuma u vidu Saturna strogog vojnika , učitelja koji želi da vam objasni da vredite mnogo više u odnosu na ono što vam se dešava.

Aspekt izmedju tranzitne Venere i Saturna imali smo 7.11.2022 ali ćemo imati i 1.01. i 8.06.2024. pa će odredjene lekcije ljubavi biti veoma važne kroz Venerinu decu( Bikove i Vage), ali i Ribe, Strelčeve, Blizance. Vraćanje na prošlost i neko tugovanje koje loše utiče na zdravlje nije rešenje. Već nov prozor i novi start.

Budite dobro, vasa Astro Luna

# currentmood# amy peva# venera u izazovnom aspektu sa saturnom#

https://astroluna.rs/wp-content/uploads/2018/10/astro-luna-bez-pozadine-bela-slova.png

VAŠ PUT DO BALANSA SA ZVEZDAMA

Copyright © 2019 - 2024. All Right Reserved by Astroluna.rs.