https://astroluna.rs/wp-content/uploads/2018/05/purple_top_divider.png

EklipseTotalna Solarna Eklipsa ” Emocije i dostojanstvo”

https://astroluna.rs/wp-content/uploads/2019/06/eclipse-2666089_1280-1280x570.jpg

Pred nama je veoma zanimljiv jul i najava za treće Pomračenje od početka godine( sećate se 6. januara 2019 imali smo Solarnu Parcijalnu Eklipsu), a 21.01. i Totalno Lunarno Pomračenje, a kroz juli imaćemo i Totalnu Solarnu Eklipsu ( Potpuno Pomračenje Sunca) kao i 16.07. Lunarnu Parcijalnu Eklipsu( ili delimično Pomračenje Meseca).

Eklipse su uvek poseban dogadjaj na nebu, ali i promene i uticaji koji nas teraju na veća budjenja i transformacije. Mi smo svakako na kraju jednog ciklusa, ali sa Solarnom Totalnom Eklipsom od 2.07. 2019( lokalno vreme 21:17) i na jednom ponovnom početku ponavljanja odredjenih lekcija gde nam nebo otvara put časti, dostojanstva, ali vrlo intezivnih emocija s obzirom da će Solarna Totalna Eklipsa biti u vreme Mladine a Mesec i Sunce u emotivnom, osećajnom vodenom, kardinalnom znaku Raka. Da vas podsetim, da se Pomračenje Sunca dešava kada se Mesec nadje izmedju Sunca i Zemlje i tako pomrači Sunčevu svetlost, i zbog toga ima i veću snagu.

 

 

Mesec i Sunce će se naći na 10,37 stepenu Raka i pojačavati veliku potrebu za emocijama, preosetljivost, ali snagu srca. Tu je i Severni čvor u Raku koji sa 17 stepena Raka posebno podstiče snagu prošlosti, unutrašnju duhovnost, ali otvaranje i starih rana a istovremenu i regeneraciju svih prethodnih problema. Imaćemo i nekakvu fazu čišćenja, pa sušenja duše, pa potpune regeneracije. Suočavanja sa najmanjim porama prošlosti utočenim u našu dušu i biće prilike da se suočavamo sa nečim što moramo otvoriti jer više ne postoji ključ zatvaranja. Ako osetite da vam je teško, da vam se plače, viče, prazni, uradite to, jer ćete posle toga osetiti ozbiljna olakšanja i bacanje tereta vaše duše. Ipak, eklipse su kao rodjendanske proslave na nebu i itekako vam mogu doneti nov početak( mlad mesec dobar i znak za nekretnine, uživanje u uredjenju doma, porodične proslave, zaljubljivanja, sretanje osoba iz prošlosti, jak odnos sa roditeljima, posebno majkom, odlično vreme za porodjaje i trudnoću).

Imaćete sigurnu mogućnost da još jednom okrenete glavu za onim što je bilo i da isplanirate planove za onim što dolazi. Zamislite sebe u situaciji gde ste srećni, gde se osećate udobno i vizuelno pozovite nebo da vam pomogne..

Merkur i Mars će u vreme Totalnog Pomračenja Sunca ući u kraljevski znak Lav i u konjukciji doneti izuzetnu čast, dostojanstvenost, samopouzdanje, izrazito brze misli, reakcije, nagla oduševljenja, snagu srca koja može pobediti svaku prepreku. Odkucaji srca jaki. Tačka. Može biti dramatizacije i prolazne ljutnje i privlačenja pažnje, malog glumatanja, ali svakako ogromnog osmeha i odusevljenja, možda i nekakvog iznenadjenja i osećaja zatečenosti. Merkur i Mars će proći preko zvezde Talita koja svakako može doneti da nas mogu isceliti komplimenti, dobri i velikodušni postupci kojima možemo i sami biti skloni, ali da je ovo odlično vreme za velike proslave, prihvatanje krupnijih projekata, početak novih poslova ili pisanja na veoma teatralnom nivou.

Merkur će u vreme Totalnog Pomračenja biti u kvadratu sa Uranom pa itekako tu može dolaziti neke žustre raspravke, nestrpljenja, prolazne tenzije i mentalnog pada, ali naglog odusevljenja i euforičnosti. Nekih vesti i neočekivanih okolnosti svakako može biti, da nešto što vam je i delovalo nemoguće – bude zapravo moguće.

Opozicija Rx Saturna, Plutona, Fortune, Južnog čvora u orbisu do 7 stepeni može doneti i nekakav vid žala i nostalgije za prošlim vremenima, ali tuge koja se ovog puta mora na neki način kompenzovati i izbaciti. Mnoge će nebo naterati da se i promene za 180 stepeni i budu kao novi, to je svakako i potrebno da bi se neke stvari pomerile sa mrtve tačke, ali da može biti nekog vida strepnje, straha od promena, treme ,biće.

Veoma trajan aspekt Rx Saturna i Neptuna može doneti vreme kada se molitve i želje koje dolaze iz srca mogu ispuniti.Ulazak Marsa u znak Lav pred samo Pomračenje poseban je znak jedne dostojanstvene kraljevske fantastične energije koja će nositi pozitivno sve pred sobom.

Sunce u znaku Raka u sekstilu sa Uranom svakako donosi i period kreativnog i naučnog postignuća, period mirovnih pregovora, ali period neočekivanih ličnih mogućnosti. Biće prilike da onima koji su propustili šansu od početka godine, je dobiju ponovo u vidu popravnog ispita( posao, emocije ili nešto sl).

Ovo je divno vreme za svadbe, veridbe, druženja sa prijateljima, ali kontakt sa mestom i državom rodjenja, i obnovu nečeg što je davno zaboravljeno i ostavljeno. Mesec i Sunce će preći preko zvezde Alhena iz sazvežđa Blizanaca koja posebno donosi vreme divnih putovanja, pokreta, veselja. Malo bi skrenula pažnju za Eklipse utiču na prirodne katastrofe, ali saobraćajne nesreće, pa bih preporučila malu opreznost, posebno mladjim vozačima koji voze nešto skuplja vozila. Ipak ova zvezda donosi dobrobit, često i bogastvo.

” Biti zaljubljen, verovati u ljubav kao u nebo, to je živeti u najvećoj čistoti i krajnjoj sili dobrote. Ljubav je najveći stepen svega što nosi nekoristoljubivo srce, najveće pregnuće, totalno samoodricanje, život u drugom biću i za drugu ličnost usađenu u zenit jednog doba našeg života.”
Dostojevski

Totalno Pomračenje moćiće da se vidi iz južnog Tihog Okeana, istočno od Novog Zelanda do Čilea i Argentine u sumrak.

Mi možemo osetiti energiju ovog Pomračenja na lični način iako nećemo imati prilike da vidimo Potpuno Pomračenje Sunca.

Ovo Pomračenje veoma snažno može delovati na Rakove, Jarčeve, Vage i Ovnove u vidu ozbiljne regeneracije i promene, ali mentalno veoma na Ovnove, Lavove, Vodolije i Bikove koji iako mogu biti pod snažnim uticajem i provokacija, mogu napraviti ozbiljne odluke. Dosta napora mogu osetiti posebno Jarčevi i Vage koji se moraju izboriti sa nekim vidom pritisaka i rokova na profesionalonoj strani. Ribe i Strelčevi mogu biti inspirisani nekim neobičnim idealizom i romantičnošću ali u vreme Totalnog Pomračenja trebalo bi da obrate pažnju na finansije! Blizanci i Device će biti u centru pažnje jer će imati jaku reč, imaće neočekivane okolnosti, putovanja i mogu računati na nagle uspehe. Ribama će biti potreban mir, ali poverenje drugih kada je posao u pitanju.Vodolije mogu imati posebnu provokaciju na polju komunikacije, saobraćaja. Bikovi i Strelčevi bi trebalo da povedu računa o apetitu. Škorpije moraju imati jaku regeneraciju i prepoznavanje nekih karmičkih iskušenja koji se ne moraju završiti loše. Rakovi bez obzira na velike oscilacije mogu osetiti da je pred njima jako značajan period. Blizancima i Lavovima mogućnost neočekivanih ponuda i dotoka novca. Vreme kupovina, trošenja, ali jakih i intezivnih emocionalnih dogadjaja uz Veneru koja će biti na kraju znaka Blizanaca na zvezdi Polaris može doneti da se može povratiti izgubljeno.

Ovo može biti odlično vreme za izume, nauku, posebno umetnost i decu. Posebno srećno vreme za obrazovanje iako se pred samo Pomračenje može osetiti neka tenzija i pritisak od mogućih daljih rezultata. Ovo Pomračenje je nov ciklus pozitivne afirmacije koju će mnogi osetiti do 26.12.2019.

Srećno:-))

# total solar eclipse# moon in cancer# currentmood# čast i emocije#

 

 

https://astroluna.rs/wp-content/uploads/2018/10/astro-luna-bez-pozadine-bela-slova.png

VAŠ PUT DO BALANSA SA ZVEZDAMA

Copyright © 2019 - 2021. All Right Reserved by Astroluna.rs.