https://astroluna.rs/wp-content/uploads/2018/05/purple_top_divider.png

Mars u Škorpiji 19.11.2019 -3.01.2020

https://astroluna.rs/wp-content/uploads/2019/11/gangster-4146707_1280.jpg

Mars ( planeta moći, vlasti, žestine, visokih temperatura, ogromne fizičke energije) od 19.11( lokalno vreme 8:41am)  prelazi u vodeni, ženski znak Škorpije, znak svog sedišta. Ovo je veoma “ jak” Mars koji poseduje izuzetno snažan fizički i erotski potencijal, daje radjanje prepoznatljivih ličnosti i povećava magnetsku privlačnost. Ipak, pod nepovoljnim aspektima može povećavati posesivnost, nasilje, sujetu, osvetu.

Osobe koje imaju ovu planetu natalno moraju biti svesne da ” NAJAČI POBEDJUJU” – kad je najteže. Oni i dolaze do izražaja kad je teško, opasno, krizno, pa se i  smatraju izuzetno hrabrim, smelim,( naravno u zavisnosti od kompletne natalne karte). Skloni su da ITEKAKO ” ustanu” kad padnu i  poseduju izuzetnu regeneraciju. To su oni medicinski slučajevi koji se bude iz kome, ostaju živi posle pucnjave i  koji preživljavaju u svakom ratu. Jer od rodjenja dobijaju snagu boraca – ratnika koji mogu da dostignu i  dožive najveću bol, koji ne idealizuju život i  uvek vide onu realnu stranu života.

Pre svega , pokazuju izuzetnu motivaciju, fizičku spremnost u svakoj situaciji, ali kod njih sve ide po principu SVE ILI NIŠTA, BELO ILI CRNO, nema tu sredine, nije ovo Mars u vagi koji će pokušavati da diplomatski i  kulturno reši stvari, ovo je direktan Mars koji nekad neće imati milosti ako mu ugrozite teritoriju, devojku, zemlju, porodicu, pa vi sad vidite…. Nije neobično da ovaj Mars testira granice izdržljivosti to tačke da postane destruktivan, pripremajući se za razne konfrontacije. Često pojedinac ovog Marsa poseduje jednu tajanstvenost u akcijama, može biti odličan špijun, ali i  biti veoma uzdržan i  pouzdan. Može biti i  veoma opsesivan i  bezobziran i  često mu je teško da oprosti i  zaboravi( na tome uvek i  treba da radi).

Medjutim, veoma je vešt u čitanju rečenica” izmedju redova” i  itekako zna da pokaže strateški potez u pravo vreme. Nikad se ne plaši da  ide kroz “ mrak, tamu”, da doživi jak  bol ( na to je spreman od malena), jer zna da ga posle toga očekuje ono pravo za njega,  i zbog toga se može okarakterisati kao neustrašiv, ali osoba od koje drugi crpe energiju. Može biti ekspert za pronalaženja problema drugih, ali sam se sa sobom suočavati sa stalnim košmarima. Ne valja ovog Marsa razljutiti, jer udara stvarno tamo gde boli, i  preporuka je da sa ovom osobom ne treba eksperimentisati po “ nervnom sistemu”.

Pošto ima izuzetnu energiju on mora biti usmeren na fizičke i  kreativne poslove, može se pokazati kao dobar vojnik, ali i  sportista, ali posebno u najtežim disciplinama. Poseduju izuzetnu seksualnu emotivnu energiju i  nikad neće imati problem da pronadje adekvatnu osobu za sebe. Može biti izuzetno pronicljiv, trezven, strastven i   takmičarskog duha ( nikad ne odustaje). Često izražava svoje želje na jedan dramatičan, ozbiljan  i  subjektivan način. Uvek je okrenut fokusu na svoje ciljeve i  ne prekida ništa dok ima ideje, želju da nešto promeni. Može biti nepotrebno eksplozivan i  ljutit. Ne podnosi život bez izazova, strasti, iskušenja  i  to je njegov pravi način.Iako spolja deluje miran  i  pribran, Mars u škorpiji je itekako sklon senzibilnosti  i  jakom temperamentu volje. Veoma je ponosan  i  dostojanstven. Spreman je da ćuteći ide dalje, ali da se vrati da raščisti stvari (kad je spreman za revanš). Može biti sklon manipulaciji, ali sve u smeru testiranja života, sebe, svog bića. On smatra da “ život nije fer”, ali da on ne želi da ga promeni, ali često ima potrebu da istražuje najdublje i  najtajanstvenije oblasti života  i  u potrazi je za stalnim odgovorima. Ranjen u sebi, nema problem sa spasi druge – to je naš Mars u škorpiji….

Pripadnice ovog natalnog Marsa su posebno mistične, poseduju neku snagu koja se vidi u očima, kao i  izuzetnu privlačnost i  enigmatičnost na prvi pogled.Veoma su dominatne , ali uvredljive. One se nikad ne plaše gubitka, poraza, ali zato kada su u emotivnom odnosu okrenute su potpuno verno osobi koju su izabrale. Posebno mogu biti sklone fatalnijim vezama, ali težiti jačim i  markatnim muškarcima. Uvek u emocije unose jak intezitet , pa baš iz tog razloga mogu biti ljubomorne i  opsesivno vezane za osobu koja im se dopada.

Muškarci ovog Marsa poseduju jedan animalni šarm, a što su okolnosti teže  i  komplikovane kroz emocije, oni su sve više zainteresovani. Spadaju u najbolje ljubavnike, mogu biti provokativni i  perverzni. Ipak, imaju crtu da nekad testiraju osobu koju vole pa to deluje kao malo “mučenje”, dok ne dodje do te fizičke spremnosti osobe sa kojom su.Vole moć i  često su privučeni tamnijom stranom života, seksa.

TRANZIT MARSA U ŠKORPIJI 2019/2020

Iako su svi sa olakšanjem i  nekom euforijom dočekali tranzit Marsa u škorpiji koji će svakako pozitivno uticati na vaš energetski nivo, imaćete želju da “ preskočite prepreke”, osećaćete se jači, prijaće vam izazovi, imaćete potrebu da se osećate samouverenije i   jače, ipak ovaj uticaj( posebno što je u znaku Škorpije koja je veoma dubok znak), može doneti I  povećanje nasilja,osveta, puno destrukcije, iako  I povećanje želje da dodjemo do nedostižnih ciljeva. Naravno, sve zavisi od vas, koliko ste spremni da se suočite sa sopstvenim podsvesnim strahovima, željom, ciljevima, ali da ćemo se osećati Jače, svakako hoćemo, zbog toga moram reći da energija ove planete može biti veoma izražena, iako će sve biti po principu” prvo se puno pomučim , pa dodjem do cilja”, volim te –mrzim te, želim da probam nešto što me oduvek privlačilo, ali sam se plašio/la da uradim, kažem”.

24.11.( 17:50): Mars u znaku Škorpije opozicija Rx Uran u Biku na 3,32 stepenu:  Jaki izlivi besa i nagla destrukcija, svadje i nemiri. Pojačani problemi iz prošlosti posebno mogu doneti jak bes. Povećane nezgode, tuče, lomljave, nagli padovi i zdrastveni problemi. Ljutnja i naglost, eksplozivnost mogu biti veliki neprijatelji, pa je preporuka da se broji do 100, šta god da je u pitanju. Pojačani neprijatelji, rivalitet, u povećanju požari, zemljotresi, posebno neočekivani napadi i kriminalni sukobi. Nervi na izuzetnoj osetljivosti. Tražiti pomoć od drugih, probati se smiriti, ne donositi nikakve nagle odluke/ reakcije, za vaše dobro. Pokušati naći balans. Ne prenositi svoje nezadovoljstvo na druge. Ovaj aspekt će ponovo biti aktivan 17.11.2021.

3.12.( 16:48): Mars u znaku Škorpije u sekstilu sa Venerom u znaku Jarca – aspekt jake ljubavne želje, vraćanja na bivše ljubavi, oporavci posle napornog perioda, ali aspekt jake fizičke želje. Pozitivno vreme za finansije/ karijeru, položaj. Neko će sačekati svojih 5 minuta. Vreme koje nosi pojačanu emotivnu želju, stabilnost kroz strast, ali vreme kada se mnoge emotivne nedoumice rešavaju. Onaj koji ti pripada/ treba da bude pored tebe. Možete se osećati privlačnije/ poželjnije, ali posle dužeg vremena i osećati da ste zadovoljniji sobom. Dobro vreme za humanitarne akcije i brigu o kućnim ljubimcima. Vreme kada se može napraviti red, ali kada dolazi do unutrašnjeg balansa. Ovaj aspekt imaćemo ponovo 6.04.2021.

13.12.( 12:57): Tranzitni Mars u Škorpiji u trigonu sa  Neptunom u Ribama: Izuzetno kreativan i senzibilan aspekt koji motiviše inspiraciju, divno vreme za fotografiju, poklanjanje, umetničke vrednosti.Emotivni susreti biće praćeni nežnošću i velikom seksualnom željom, ali neobičnim susretima i situacijama. Možete imati mogućnost da prodjete neko novo iskustvo. Aspekt i vere i unutrašnje snage. Posebno srećno vreme za muziku, ples, arhitekturu, putovanja. Neke vibracije iz univerzuma mogu doneti velike promene i nove želje. Idealno vreme za romantične susrete, ali i upoznavanja. Posebno srećno vreme za lične projekte i slučajna važna poslovna upoznavanja. Jaki snovi.Pratiti ih. Aspekt Marsa i Neptuna biće ponovo na snazi 31.05.2021.

19.12.( 11:00) : Mars u Škorpiji u sekstilu sa Saturnom u znaku Jarca :  Aspekt izuzetne volje i istrajnosti. Posebno srećan kroz osobe koje se bave mehanikom, gradjevinom, poslovima koji su u vezi sa gvožđem, drvetom, ili obavavljaju poslove  popravki. Dobro vreme da se napravi neki dugotrajni plan za poslovnu budućnost. Odlično vreme za projekte, zaposlenje, nov početak novog posla. Na ličnom nivou mirna, stabilna energija gde se ne žuri. Odlično vreme za sport. Vreme kada ne treba rizikovati već se oslonite na svoje iskustvo / znanje. Aspekt sekstil Mars/ Saturn na snazi je ponovo 28.06.2020 kada će Mars boraviti u znaku Riba.

22.12.( 15:30): Mars u Škorpiji u sekstilu sa Plutonom u Jarcu : Izuzetna snaga, pronicljivost i jaka ubedljivost i strast u ciljevima/ željama.Pod ovim aspektom možete rešiti neki komplikovani problem, poslovnu nedoumicu. Moć za preživljavanjem i smisao da pokrenete ono najbolje iz sebe.Jak duhovni ali i fizički potencijal. Možete ostavljati jake poruke na druge. Dobro vreme za berze, karijeru, promenu položaja, ali i fizičke emotivne odnose. Sekstil Marsa i Plutona bice na snazi i 18.06.2020.

# currentmood# mars in scorpio#

 

 

 

 

 

https://astroluna.rs/wp-content/uploads/2018/10/astro-luna-bez-pozadine-bela-slova.png

VAŠ PUT DO BALANSA SA ZVEZDAMA

Copyright © 2019 - 2024. All Right Reserved by Astroluna.rs.