https://astroluna.rs/wp-content/uploads/2018/05/purple_top_divider.png

Astro -Vremeplov 22.10.2019.

https://astroluna.rs/wp-content/uploads/2019/10/Opera-Snapshot_2019-10-22_005530_www.youtube.com_.png

Na današnji 22.10.1943. rodjena je francuska glumica  Catherine Deneuve, zapažena po svojoj lepoti i aristrokratskom ponašanju, otmenosti, ali u kombinaciji Vage sa podznakom u Jarcu koji joj pripada.Iako na prvi pogled hladna, rezevisana, distancirana, vladaoc Saturn u blizancima u logičkom ali duhovitom vazdušnom znaku u trigonu sa njenim natalnim Suncem ukazuje da iako voli protokole, zna da bude veoma opuštena, duhovita, ali da pripada osobama izuzetnog intelekta i da je veoma odgovorna i veoma promišljena.

Tu je i Mars koji jeste u blagoj konjukciji, ali i Uran koji donosi izuzetnu mentalnu opuštenost, ali transformaciju i sklonost da je Catherine veliki poliglota, politički miljenik i ubedljivi vizionarski glasnik.Ono što je i donelo popularnost i posebnu zapaženost je Mesec i Jupiter u Lavu ( slava u Francuskoj ali van nje, kao i presto koji joj sa pravom pripada na filmu), ali vladaoc Venera koja iako u padu, donosi perfekcionizam, brigu o svom telu, strogu notu njenog karaktera, ali izuzetnu temeljnost.Merkur u Vagi donosi kulturan nivo, estetiku, iako horoskop ukazuje na veća lična i emotivna iskušenja kroz kvadraturu Marsa i Venere. Catherine je diva, pravi pripadnik svog znaka, ali dama bez granica.

22.10.1952. rodjen je sjajni američki glumac, dobitnik nagrade „ Saturn“ – Jeff Goldblum u znaku Vage što ističe njegov urodjeni šarm i privlačnost prema suprotnom polu, sa podznakom u Raku koji povećava emocije i sentimentalnost, manju nostalgiju, ali emotivne izazove, a junakl filma“ Dan nezavisnosti“ ima i Mesec u Strelcu što povećava duhovne vrednosti, optimizam i jaku potrebu da radi na sebi.

22.10.1811. rodjen je madjarski kompozitor Franc List –jedan od najvećih pijanista svih vremena, rodjen u znaku Vage sa podznakom u Lavu i Mesecu u Strelcu.

22.10.1980 rodjena je televizijska ličnost, model, pevačica Lisa Demato u znaku Vage sa podznakom u Blizancima i Mesecom u Devici koji poveća njen radoholični karakter.

22.10.1964. rodjen je nekadašnji jugoslovenski košarkaški reprezentativac i hrvatski košarkaš , jedan od najboljih košarkaša svih vremena –Dražen Petrović u znaku Vage sa podznakom u Blizancima i Mesecom u čulnom znaku Bika.Ipak izuzetno pogodjena loša pozicija Marsa i Saturna, ali i Meseca kao vladaoca polja saobraćaja u opoziciji sa Neptunom preko dosta lošeg 12 polja doveli su da ovaj perspektivni momak strada u saobraćajnoj nesreći.

22.10.1965. rodjena je italijanska glumica“ Kišni čovek“ – Valeria Golino u znaku Vage sa podznakom u harizmatičnom znaku Škorpije i nezavisnom Mesecu u znaku Vodolije.

 

https://astroluna.rs/wp-content/uploads/2018/10/astro-luna-bez-pozadine-bela-slova.png

VAŠ PUT DO BALANSA SA ZVEZDAMA

Copyright © 2019 - 2024. All Right Reserved by Astroluna.rs.