Nataša Paunovski

RAK
OVAN
DEVICA

Raspored planeta na nebu jedinstven je i neponovljiv za svakog čoveka. On je kao zvezdani otisak prsta koju svaka duša nosi sa sobom u trenutku kada udahne vazduh i dođe na ovaj svet. Kao astrolog smatram sa svi imamo potencijala da budemo srecni u poslu i ljubavi i ostvarimo svoje snove.

https://astroluna.rs/wp-content/uploads/2018/11/za-naslovnu-slika-nata-nova-resize.png
https://astroluna.rs/wp-content/uploads/2018/05/purple_top_divider.png

Biografija

U vreme kada sam rođena, 22. jula 74.godine bila je ogromna oluja i nije se videlo ništa osim munja i teških sivih oblaka, natopljenih kišom. Verovatno to nije bio moj dan da vidim zvezde, ali Sunce koje je ostalo na zadnjem stepenu raka dalo mi je snažnu intuiciju i ostavilo mogućnost da se družim sa njima tokom celog svog života. Ponosna sam na svoj Jupiter u ribama koji pruža razumevanje i duhovnu povezanost sa ljudima sa kojima radim. Uz njegovu moćnu podršku, preko 20 godina uspevam da usmerim i pomognem svojim klijentima .  Ono što imam da kažem svima je da svi mi u svom srcu i oku imamo potencijal i onu tako potrebnu zvezdanu iskru da ostvarimo svoje snove, ali ako ne verujemo u njih i u sebe, ni jedan astrolog na svetu nam neće pomoći. Ono što dobar astrolog radi je da usmeri svog klijenta i iscrta mu mapu sa položajima planeta (tranzita) i uticaja koji imaju na naš život. Znajući koje okolnosti čovek može da izbegne, a koje povoljne okolnosti da iskoristi sve ide lakše i brže.

Moje dugogodišnje iskustvo rada sa ljudima i izučavanja astrologije dovelo me je do mnogo neobičnih i lepih priča u čijem sam nastajanju na neki način učestvovala, videla i ispratila. Radila sam na radiju, sarađivala sa portalima, pre 6 godina započela i pisanje svog bloga a astrologiji koji je do sada imao 2,5 miliona poseta,dnevno do 2000 posetilaca.

Inspiraciju nalazim u Mesecu, fiksnim zvezdama i muzici, umetnosti, plesu i putovanjima i ljudima sa kojima radim i koji su mom blogu dali ime AstroLuna .

Smatram da je količina vere, dobre namere i pozitivne energije koju čovek ulaže u sebe i svoje odnose presudna za njegov uspeh. Sreća ne dolazi iz zvezda, nego iz čustog srca i dobre namere. Takvim ljudima nebo samo otvara put.

https://astroluna.rs/wp-content/uploads/2018/10/astro-luna-bez-pozadine-bela-slova.png

VAŠ PUT DO BALANSA SA ZVEZDAMA

Copyright © 2019 - 2024. All Right Reserved by Astroluna.rs.