https://astroluna.rs/wp-content/uploads/2018/05/purple_top_divider.png

Astro Vremeplov – 6.02.

https://astroluna.rs/wp-content/uploads/2019/02/Capture-3.jpg

Axl Rose – američki muzičar, poznat kao frontmen američkog hard rok benda Guns N’ Roses, rodjen je na današnji 1962 u znaku Vodolije sa emotivnim Mesecom u ribama ali i Venerom u ribama pa zato su sve njegove pesme pune emocija .  Konjukcija njegovog Merkura, Sunca i Jupitera u znaku Vodolije odredili su izrazite vokalne sposobnosti, da se odlučio za rock, ali da poseduje  izuzetnu individualnost i genijalnost kao muzičar. Mesec u opoziciji sa Plutonom nosi strašan pritisak, ali i potrebu da oslobodi svoje vizije koje muzički deluju baš ovako, ali da često može biti emotivno sklon samopovredjivanju i depresijama . Mars i Saturn u konjukciji kroz znak Vodolije donose izrazitu buntovnost često i na svoju štetu.  ali i njegov prepoznatljiv stil. Axl je roker mekog srca..

Muzička ikona 20 veka, začetnik rege muzike, Bob Marley rodjen je 6.02.1945. u genijalnom znaku Vodolije sa podznakom u optimističnom znaku Strelca sa dubokim Mesecom u Škorpiji.

6.02.1911. rodjen je 40 Presednik Usa, Ronald Regan, u znaku Vodolije sa podznakom u optimističnom znaku Strelca i Mesecu u znaku Bika.

6.02.1950. rodjena je Nataly Cole, američka pevačica i glumica, u znaku Vodolije sa podznakom u dominatnom znaku Lava i veoma šarmatnom Mesecu u znaku Vage.Umrla je 2015.

6.02.1911 rodjena je Eva Braun, životna saputnica Adolfa Hitlera, rodjena u znaku Vodolije sa podznakom ali i Veneri na vrlo lošem 8 stepenu Jarca sa Mesecom na poslednjem stepenu Device.

https://astroluna.rs/wp-content/uploads/2018/10/astro-luna-bez-pozadine-bela-slova.png

VAŠ PUT DO BALANSA SA ZVEZDAMA

Copyright © 2019 - 2024. All Right Reserved by Astroluna.rs.