https://astroluna.rs/wp-content/uploads/2018/05/purple_top_divider.png
https://astroluna.rs/wp-content/uploads/2018/11/BIK-PODZNAK-LAV-1280x720.jpg

U spoju ova dva fiksna znaka vidi se mali sukob izmedju volje i superiornosti, nezavisnosti i samovolje, medjutim ova kombinacija je vrlo prepoznatljiva, jer Bik -Lav je neodoljiv, voli da je u centru pažnje, ima lepo držanje i voli da pokaže šta ume.

Bik-Lav ima mogućnost da uvek napravi neko dobro kreativno delo, voli ples, muziku, voli da eksperimentiše sa svojim izgledom, voli izazove, uvek je pun ideja, ima oko sebe prijatelje sa svih strana sveta. On ima i jednu skrivenu osobinu a to je da je veoma sklon predosećanjima, ali da jako dobro kontroliše svoje emocije.

Vrlo druželjubive pojave u javnosti, uvek pravičan i sklon da dobro objasni svoje reakcije, ali da pomogne (nekad i nepoznatim ljudima). Upornost j njegova najača osobina i Bik-Lav što zacrta to i realizuje. Uvek dobro sačeka svojih 5 minuta, i ima mogućnost i zbog prirodne desete kuće u njegovom znaku da bude veoma uspešan, ako ne i poznat.

On lako okuplja različite ljude na jednom mestu, profesionalno je vrlo trpljiv, odgovoran jer mu je u glavi uvek viši cilj, vrlo je ambiciozan, a prirodna tvrdoglavost mu samo služi da istera stvari do kraja. Iako deluje spolja da je veoma egocentričan i zahtevan, izuzetno je emotivan i misli na sve. Poraze malo teže podnosi jer time je ugrožen njegov prirodni ponos, ali je uvek sposoban za velike napore, ali velika dela. Zna da ono što radi i planira nikad nije izalud.Može biti avanturistički naklonjen i često voleti i sportove koje u sebi traže adrenalin.

Bik podznak Lav je vrlo jaka i zapažena ličnost koju je teško ne primetiti. Može biti veoma probirljivog ukusa, ali veoma strog prema svom telu i poslu. Ne podnosi osrednjost ili površnost. Jako poštuje tudji rad i uvek zna da u pravo vreme kaže ili da podršku drugima. Često i loše porodične promene služe kao dobra lekcija šta on ne bi želeo da ponovi u budućnosti. Odlična kombinacija za javne poslove, više položaje, poslove koji traže publiku, slušaoce, fanove.

Vrlo je žilav, ali može biti veoma neprijatan kad nešto nije kako treba. Posebno na provokacije odgovara gordošću, čak nekad i skrivenom osvetoljubivošću .Podsvesno voli druženja, putovanja, uvek otkriva svoje idealno mesto za život, jako podsvesno brine za porodicu i nekad sa malom melanholijom se priseća prošlosti. Nije kolebljiv i kad voli to je sa punim srcem. Mnogo ulaže energije u svoje potomstvo.

Po pitanju braka, što naravno opet zavisi od ličnog horoskopa, mnogo zavisi od same osobe, ali ova kombinacija često zna da se naglo veže za nekog koga nedovoljno poznaje, pa tu nastaju raspleti, odvajanja, razvodi. Često se bolje oseća u modernom odnosu. Svoje prave emotivne vrednosti i ideal nalazi uz mnogo tolerancije i sa godinama. Često nesvesno na svoje potomstvo prebacuje ambicije i ima uspeh i preko tog polja.

Ovo su osobe koje stalno upoznaju sebe i stalno imaju potrebu da nešto novo nauče. Lavovski se bore za porodicu i uvek teže višem. Ovo je jedna od posebno zanimljivih kombinacija Bika.

https://astroluna.rs/wp-content/uploads/2018/10/astro-luna-bez-pozadine-bela-slova.png

VAŠ PUT DO BALANSA SA ZVEZDAMA

Copyright © 2019 - 2024. All Right Reserved by Astroluna.rs.