https://astroluna.rs/wp-content/uploads/2018/05/purple_top_divider.png

Devica podznak Vaga

https://astroluna.rs/wp-content/uploads/2018/11/image007-1.jpg

U kombinaciji Device sa podznakom Vage vidimo spoj estetike i reda, kombinacije koja jako teži miru, savršenstvu bez granica, odmerenosti i lepoti.

Svakako, da je reč o veoma miroljubivoj, pozitivnoj osobi , intelektualno usmerenoj ka detaljima i sitnicama koje „život znače“, osobi koja je veoma okrenuta ljubavi, savršenstvu forme. Ovo je jedna veoma dopadljiva osoba koja dobro prikriva svoj skepticizam i nesigurnost, ali ima potrebu da se veoma dopadne drugima, ostavi utisak, prenese lepotu u svim oblicima i osoba koja mora držati stalnu kontrolu izmedju svog tela, ličnog perfekcionizma i unutrašnog balansa.

Ovo može biti i veoma radoholična osoba, ali osoba koja je predodredjena za uslužne aktivnosti na polju mode, zdravlja, lepote, ali osoba koja veoma teži kompletnim ljubavnim odnosima iz kojih dobija lični motiv. Ona se plaši starosti, mudra je, ali joj nikad neće prijati svest o godinama. Može biti ljubitelj estetskih korekcija. Ima izuzetan humani stav u poslu, a posebno može biti uspešna na polju prava, zakona, medicine.

Veoma osećajna, i agresija i neharmonično okruženje je često dovode do povlačenja. Devica–Vaga je iznutra veoma oprezna, ali spolja šarmatna, vesela, vrckava, dinamična, optimistična. Može biti veoma principijalna po pitanju finansija i finansijskih dogovora, sklona da radi sa tudjim kapitalom, da često ima kontakt sa bankama, berzama. Novac ovoj osobi daje sigurnost, ali nije najbitnija stavka. Iako deluje nežno na prvi pogled, baš na tom polju u slučaju nepravde može pokazati da je veoma snalažljiva i oštroumna.

Inače ova osoba deluje veoma vedro, ima široke ideje, lako prihvata nove trendove, bitan joj je mir, izolacija i kolegijalnost u radu, uglavnom potiče iz stroge, tradicionalne porodice gde joj je nametnuto od malih nogu da radi, da se bori, da brine o porodici, ili često može biti rođena u manjoj sredini. Ipak, ova osoba više voli veće gradove i u njima dolazi do većeg izražaja, može s godinama biti i autoritativna prema porodici, ali imati obavezu da brine o roditeljima posebno u njihovim kasnijim godinama.

Emotivno može imati mali problem sama sa sobom, često se boriti sa svojim emotivnim željama, imati nestrpljive promene, isključivost, pa otud i ljubavni život može da trpi. Ovoj osobi odgovara energična, konkretna osoba sa kojom će ostvariti jaku fizičku porivlačnost, prijateljstvo koje bi prešlo u veoma pozitivan brak. Ima predispozicije da bude moderna majka/otac, da ima drugarske, opuštene odnose sa svojom decom i da ih dobija često i pomalo neplanirano što izaziva sreću ove osobe, ali pre toga može biti tu emotivnih apatičnih prolaznih kriza, nesigurnosti, čak i tajnih odnosa, da bi do braka došlo dosta naglo i brzo.

Za Devicu sa podznakom u Vagi sreća su male stvari, jednostavnost života, prihvatanje, emotivna ravnopravnost i poštovanje. Ova osoba je veoma ljubazna, ali dobro prikriva svoje strahove i koliko god deluje bezbrižna nije to baš tako. Privatni život uvek mora malo da se drži po strani, jer uticaj okruženja često indirektno loše utiče na emotivne odluke.

Profesionalno ovoj osobi odgovara neki privatni rad, rad u domu, rad sa porodicom ili bliskim prijateljima, ali od perioda dobijanja dece osoba je više okrenuta porodici, dok karijera je uvek malo stavljena po stranu, što se može nadoknaditi kasnije, s tim da je osobi jako važna podrška drugih i veća inicijativa (ambicioznost je prikrivena). Osoba poseduje izuzetno maštovite poslovne ideje, može raditi i pomalo specifičan posao (zbog radnog vremena), ali sve što radi, mora biti sa puno ukusa, detalja, sa nekim redom.

Ova osoba nikad neće biti do kraja zadovoljna ni svojim okruženjem ni mestom gde živi, jer ima visoke životne zahteve pre svega prema sebi. Kada upadne u neku lošu fazu, ne voli da komunicira. Putovanja su joj pokretač od loše energije i dosta se dobro oseća van zemlje iako je veoma povezana sa svojim korenima.

Povremeno manje kočnice se dešavaju preko pozicije društvenog života koje su veoma bitne za ovu osobu, kao i često mali sukob obaveza, volje i emocija. Ova osoba je sklona da mnogo analizira sebe, opterećuje se sitnicama kroz porodične odnose, ali uglavnom može imati puno dobrih puteva za sebe.

Ono što krasi ovu osobu je ravnoteža, pomirljivost, stalna potreba za balansom, zavodljivo–zanimljiva priroda. Ono što je koči je prolazni narcisoizam, trošenje energije na osobe koje su previše okrenute novcu i luksuzu, kao i sklonost zatvaranju u svoj svet i osetljivosti psihe. Devica-Vaga je i veoma čuvarna, dobro spaja dah starog i novog što se može videti po komadima stvari koje poseduje u svom domu, a može biti i kolekcionar.

https://astroluna.rs/wp-content/uploads/2018/10/astro-luna-bez-pozadine-bela-slova.png

VAŠ PUT DO BALANSA SA ZVEZDAMA

Copyright © 2019 - 2024. All Right Reserved by Astroluna.rs.