https://astroluna.rs/wp-content/uploads/2018/05/purple_top_divider.png
https://astroluna.rs/wp-content/uploads/2018/11/lion-3012515_1920-1280x814.jpg

Lav podznak Jarac vezuje se za osobe koje su od malena spremne za velika odricanja zarad uspeha, ali osobe koje od malih nogu pokazuju izuzetnu ozbiljnost, dostojanstvenost i samokontrolu.

Iako su navikli da sve moraju dobijati kroz velika ulaganja, njima je to nekako i deo zadatka, pa ih ne može iznenaditi ako ne mogu da se oslone na druge. Žene ove kombinacije osim što deluju veoma prefinjeno i otmeno, baš „lavovski i “kraljevski“ imaju mogućnost da se dobro udaju, da budu veoma poznate, popularne, da su stalno uključene u odredjene humanitarne stvari i da budu veoma rano samostalne i uspešne.

Iako deluju kao osobe koje nisu za porodicu, to je varka, žene ove kombinacije su veoma povezane sa svojim partnerima i ulažu mnogo energije da taj brak ili veza uspe. Ipak, ne treba zaboraviti da im se ljubav nudi na svakom uglu, jer deluju veoma zatvorene, ali privlačne.

Lav Jarac je spreman za život, ima velike muke i borbe u mladosti, deluje hladnije u odnosu na ostale Lavove, ali je veoma odgovoran, lojalan, savestan i voli kontrolu. Iako deluje emotivno nezainteresovan, on ima veliku želju da se stalno dopadne drugima, da prima poklone, da dobija komplimente. Nekako mu je „ suđeno“ da mu se smenjuju i dugi periodi usamljenosti koje uvek treba da koristi da se bavi sobom

.Žene ove kombinacije često se vezuju za porodične, ali partnere gde postoji veća razlika u godinama. Njima je veoma bitna zaštita u braku i uticaj supruga. Ovo su i rođeni glumci, zabavljači, naučnici i trgovci,ljudi koji su veoma oprezni sa svojom imovinom i koji često nasledjuju veoma vredne stvari.

Vrlo su efikasni u radu, ali često i jako povezani sa ljudima za koje su poslovno vezani. Mogu biti odlični u vojnim i državnim zvanjima, kao i mestima gde se traži autoritet. Lav–Jarac obožava decu, on želi veliku porodicu i prosto je nestrpljiv dok se to ne desi. Kada dobije decu, on se vraća u period koji je i propustio pa nastavlja tamo gde mu je lepo.

On je veoma strog kritičar prema sebi, želi da bude rano finansijski nezavistan, ali uglavnom ima periode da više voli da sluša druge, nego da on previše priča o sebi, jer se jako plaši da neko ne iskoristi njegove poverljive informacije. Tradicionalan je, pokazuje i patriotizam, voli svoju zemlju, i prija mu veći udoban prostor. Često se najbolje oseća u manjim mestima, selu, poštuje vredne ljude, a beži od skorojevića i snobova.

I kad je srećan, često ima nagle promene misli i razmišljanja koliko će to trajati, pa ne može da bude do kraja opušten, on prosto mora držati kontrolu. Ne veruje u čuda, jer zna da se može osloniti na malo prijatelja, ali zna da bude sujeveran. Na prvi pogled deluje staloženo.

Veoma su mu bitne titule, često i sa manjim zakašnjenjem završava visoke škole i veoma vodi računa o svom zdravlju. Veoma je vezan za dalje rođake i voli da pomaže najbližima. U njegovom životu veoma važnu ulogu igra brak i deca i preko tog polja on dobija sigurnost i pomoć da se na pravi način bavi svojom profesijom.Ima izuzetne pedagoške sposobnosti, ali i dobru intuiciju u odnosu sa bliskim rođacima i u saobraćaju.

Zna da pokazuje meteropatske sposobnosti, a veruje i u snove. Na polju zdravlja, mada je ovo neki opšti profil (uvek napominjem da sve zavisi od natalne karte), Lav Jarac može imati probleme sa disajnim organima, kožom i kolenima.

Voli korisna putovanja, a dopadaju mu se istok, posebno evropske metropole koje odišu nekom gracioznošću i ekonomskom sigurnošću. Može pokazivati odlične poslovne potencijale prema društvenim i estetskim poslovima, ali više je rodjen da bude poslovno nezavistan ili da ima porodičan biznis.

https://astroluna.rs/wp-content/uploads/2018/10/astro-luna-bez-pozadine-bela-slova.png

VAŠ PUT DO BALANSA SA ZVEZDAMA

Copyright © 2019 - 2024. All Right Reserved by Astroluna.rs.