https://astroluna.rs/wp-content/uploads/2018/05/purple_top_divider.png

Ovan podznak Devica

https://astroluna.rs/wp-content/uploads/2018/11/devica-1280x853.jpg

Osobe kombinacije Ovan sa podznakom Device poseduju malo kontradiktorniju prirodu prinudjenu da žive jedna pored druge, i u sukobu dve energije (razuzdane Ovnovske i stidljive Device). Zbog toga mogu imati duže periode nezadovoljstva, mogu biti rezervisane, nepoverljive i analitične.

Uvek trezvene, ali u sukobu sa varvarskim napadom Ovna koja napada dobru prirodu Device. Sa druge strane često Ovan-Devica pripada i pedatnim, tačnim, preciznim i promišljenim osobama. Vrlo su diskretni, jake podsvesti i osobe koje imaju izuzetan zaštitnički odnos prema ljudima. Vole ljude, ali izuzetno profesionalno afinirmisane su osobe.

Medjutim, kad im neko poljulja vreme, volju, planove, mogu biti izuzetno destruktivni i skloni da naprave takve greške, da ih drugi ne mogu prepoznati.

Svakako da podznak Device ovde uvećava dobru memoriju, da primećuju najmanje sitnice (uglavnom one koji ostali ne vide).  Dosta polažu pažnju na male stvari (ljudi ih uvek dobijaju na taj način). Zbog takvog karaktera i melanholične i promenjive prirode njihovog podznaka, najdinamičniju stranu i pokret mogu naći u poslu, pravljenju svog položaja, reputacije, u porodici i putovanjima. Iako po prirodi ove osobe mogu delovati skromno, one mogu biti izuzetno velike trošadzije.

Lako se prilagođavaju svakom poslu, ali ne vole da im neko “gazduje”. Emotivno su vrlo okrenute dugim odnosima i uopšte im ne odgovaraju avanture. Zbog toga ili mogu biti u vrlo dugim emotivnim odnosima koji se završavaju brakom ili same.

Veoma se trude da u svom braku unose mir, harmoniju, pozitivnu tišinu i da podržavaju osobu sa kojom su. Nemaju ništa protiv vanbračnih odnosa. Vrlo su praktične prirode, često i dosta oprezne u proceni novih osoba, ali kada treba da pokažu prave vrednosti mogu iznenaditi druge.

U komunikaciji su posebno snalažljive zahvaljujući njihovom vladaocu podznaka u Merkuru, a uživaju u velikim, prostranim domovima van centra grada. Većinu genetskih osobina nasleđuju od žena u porodici. Emotivno se najbolje snalaze sa ozbiljnim, zrelim, povučenim i mirnim osobama.

Iako mogu biti skloni energičnim ispadima i mogu biti dosta napete kada ne mogu da reše stvari odmah, poseduju vrlo zdrav razum i optimizam nalaze pored najbližih, a iskustvo preko znanja. Za osobu ove kombinacije nikad nije kasno da ostvari ono što želi od detinjstva. Ovo je osoba koja može sve, samo ako krene u dobrom smeru.

Mogu da izdrže više nego misle, a novac uvek mogu zaraditi zahvaljujući potrebi da u svemu imaju fer odnos, i uz pomoć prirodne diplomatije. Često im je teško da se naviknu na pravila društva i provode duže vreme u okruženju koje im ne prija. Poseduju puno skrivenih talenata.

Trenutni period za ovu kombinaciju nosi da na sebe treba prebacivati što više obaveza, jer ćete se osećati bolje i korisnije. Ovo su strogi, ali dobri roditelji, koji svom potomstvu mogu preneti važne životne lekcije. Trenutni period pokazuje da od podrške drugih dolazi do lične satisfakcije. Izbegavati lako odustajanje i padanje u očaj i okrenuti se promenama (od sitnih prema krupnijim stvarima).

https://astroluna.rs/wp-content/uploads/2018/10/astro-luna-bez-pozadine-bela-slova.png

VAŠ PUT DO BALANSA SA ZVEZDAMA

Copyright © 2019 - 2024. All Right Reserved by Astroluna.rs.