https://astroluna.rs/wp-content/uploads/2018/05/purple_top_divider.png

Ovan podznak Strelac

https://astroluna.rs/wp-content/uploads/2018/11/strelac-1280x850.jpg

Ovan podznak Strelac pripada osobama takmičarskog duha, vrlo pristupaćnih, optimističnih, veselog lica i uvek punih poleta i elana. Ovo su srdačne osobe, često i vrlo površne, jer završavaju obaveze u pokretu.  Jako vole da putuju, a mogu biti prilično priduhovljene iako skeptične po pitanju tradicionalnih normi.

Ovim osobama jako znači da imaju dovoljno lične slobode i da ih niko ne usporava. Važni su im prijatelji, a mogu biti i vrlo zaljubljive (često su sklone baš ljubavima na prvi pogled). Biraju često dinamične, duhovite, osobe nemirnog duha za partnere sa kojima im nikad nije dosadno.

Mnogo troše energiju na decu i daju im se bez rezerve. Ne prijaju im pasivne, spore, lenje osobe koje samo obećavaju. Uvek tragaju za nečim dobrim na ovom svetu.

Poseduju posebno fizičku privlačnost, puni su inicijative i radoznali za nešto novo, a mentalno su vrlo široke osobe.Novac često zaradjuju napornim putem, velikim odricanjima, ali na tom polju mogu biti zadovoljniji s kasnijim godinama.Dom im je mesto punjenja baterija, često bitne kućne poslove završavaju noću, ali želeli to ili ne, njima je uvek puna kući ljudi, jer ih ljudi vole.

Iako i ova kombinacija ima eksplozivan i pomalo buntovan temperament, ove osobe su ipak zaštićene Jupiterovim idealizmom. Njima često odredjene životne situacije mogu delovati kao jedna velika avantura.

Jako ih privlače daleke zemlje, a često se bolje osećaju u inostranstvu nego u mestu rodjenja.Vole egzoteriju. Deluju bezbrižno, iako im je podsvest jača nego svest. Mogu biti vrlo darežljivi, pričljivi, puni želja, nekako idu samo napred i kad im ne ” cvetaju ruze”.

Njih je jako teško ne zapamtiti ili ne primetiti u velikoj masi, prosto prenose jednu pozitivnu, široku energiju koja dobro utiče na druge ljude. U poslu mogu biti praktični, prilagodljivi, dobro koncentrisani. Ove osobe je teško poremetiti, jer se i brzo regenerišu.

Ovan-Strelac je svestan sebe, svojih potencijala i zbog toga može imati visoko mišljenje o sebi i svojoj porodici, nekako mu se i čini da mu to i pripada. Zna da će kod njega sve biti dobro i da neće nailaziti na teške situacije. Ova osoba ne zna za poraze.

Mogu biti brzopleti i nestrpljivi emotivno što ih slabi. Vole da grade, premeštaju, nove prijatelje uvek nalaze neočekivano, puni su srca za nove ljude.

https://astroluna.rs/wp-content/uploads/2018/10/astro-luna-bez-pozadine-bela-slova.png

VAŠ PUT DO BALANSA SA ZVEZDAMA

Copyright © 2019 - 2024. All Right Reserved by Astroluna.rs.