https://astroluna.rs/wp-content/uploads/2018/05/purple_top_divider.png
https://astroluna.rs/wp-content/uploads/2018/11/moon-3363023_1920-1280x848.jpg

Rak podznak Jarac pripada ličnostima u kojima se spajaju dve veoma različite snage, zemljana uzdržana  i vodena vrlo oscilirajuća, promenjiva i nežna. Zbog toga ova osoba može delovati veoma zatvoreno, neko ko se drži po strani, ko je stidljiv, distanciran.

Svakako da upornost, disciplina i ambicioznost koju nudi Jarac u podznaku može pokrenuti jednog vodenog nežnog Raka, kome će uvek trebati veoma važan podsticaj. Ovo je osoba je veliki nostalgičar, obožava istoriju, uvek zainteresovana da proučava nešto staro, osoba koja voli da uči, ali osoba kojoj će mišljenje javnosti, i brak biti od najavećeg značaja. Ona prosto oslonac može naći u voljenoj osobi i svom potomstvu, pa ma koliko imala potrebu za profesionalnom željom da napravi nešto konkretno, spremna je da se odrekne svega radi porodice i sreće u braku.

Ovo je i veliki borac, uvek izdržljiv i jak da predje sve prepreke, neko ko se ne žali, u mladosti dosta orijentisan na uspeh, reputaciju i položaj.Poseduje izuzetnu memoriju i sećanja iz detinjstva su za njega uvek jaka. Rak-Jarac je veoma odgovoran, jako brižan, iako deluje kruto, ukočeno, nepoverljivo. On je pravi “drug” koji ne ostavlja svoje prijatelje u nevolji, neko ko obožava poeziju, muziku, neko ko ima puno hobija.

Često stiče utisak da ne stari u periodu dobijanja dece i da tad tek ima energiju i motivaciju da se pokrene. Teži nežnom, stabilnom, flegmatičnom partneru koji će ga razumeti, voleti, i koji mu može obezbediti i lep život. Ukoliko se ranije osamostali, za šta ima mogućnosti, svakako će mu prijati da ima pored sebe nekog sličnog.

Rak-Jarac voli da deli, uživa u trošenju, on nije tvrdi materijalista i obožava i okrenut je bračnoj i porodičnoj sigurnosti. Uvek može imati mogućnost da radi dva različita posla ili stalni uz dodatni posao. Vrlo je elokventan, voli modu, razborit i dovoljno koncentrisan. Ukoliko nije emotivno kompletan, mislim da može imati osećaj da dugo stoji u mestu i da ništa ne može da promeni. Tada kao da nije zainteresovan za ništa posebno i može dugo osećati da je umoran ili bolestan.

Može biti veoma probirljiv u odabiru prijatelja, ali da želi da živi svoj život punim plućima. Jako poštuje tradiciju, moralan je i ne voli da ulazi u rizike, osim na polju finansija, gde će stalno biti uspona i padova,pa će imati faze da ima novac ili ga nema, kao da nema zlatne sredine. Često je sklon da pomaže i nepoznatim osobama. On  posebno s godinama postaje porodično aktivan i zainteresovan za porodične investicije, gradnje i nekretnine.

U ranijem periodu ima osećaj neshvaćenosti, pa može imati periode povučenosti. Jako je tvrdoglav, čak malko i mazohista kad želi da istera stvari na čistinu, ali uvek je svestan da mu svako iskustvo nosi jednu važnu lekciju u životu. Nekako za ovu osobu radi vreme, strpljenje, sve postiže s godinama i uglavnom je veoma podredjen na brak i decu.Smatra se najzrelijom kombinacijom Raka i izuzetno mudrim.

Povremeno deluje nezainteresovan za osobe iz svog okruženja i  flegmatičan na priče sa strane, već je više podredjen potrebama svojih najmilijih. Deca su mu često mešavina genijalnosti i vrlo jake intelegencije. Svoj zaštitnički odnos veoma prenosi na svoju decu, pa ima sreću da u kasnijim godinama dobija podršku.

Ovo nije profil ličnosti koju treba uslovljavati, ucenjivati, ubrzavati ili forsirati u nečemu, jer je izuzetno temeljan, zna da oseti pravo vreme za bitne odluke i kako je stariji – ne voli neke drastične promene. Jako ga plaši bolest, usamljenost, ali o tome ne govori.

Osobe koje ga ne poznaju ne mogu uopšte odrediti njegov karakter na prvi pogled i potrebno je dosta vremena da se on otvori, ali kad se to desi -spreman je sa vama na neki trajniji odnos. Jako čuva stara prijateljstva i uvek se rado seća detinjstva, perioda škole, matura. Iako može biti sklon velikim naporima da dodje do nečega trajnog, uvek se može desiti da mu neki neočekivani prihod ili poklon stigne kad najmanje očekuje, a na isti način će dolaziti do višeg položaja. Ovoj osobi je brak najbitniji, pa sve ostalo, pa od perioda braka ima potpunu kontrolu nad sobom, može imati veću veru i snagu za dalje ciljeve.

https://astroluna.rs/wp-content/uploads/2018/10/astro-luna-bez-pozadine-bela-slova.png

VAŠ PUT DO BALANSA SA ZVEZDAMA

Copyright © 2019 - 2024. All Right Reserved by Astroluna.rs.