https://astroluna.rs/wp-content/uploads/2018/05/purple_top_divider.png

Rak podznak Škorpija

https://astroluna.rs/wp-content/uploads/2018/11/girl-2032924_1920-1280x1280.jpg

Rak podznak Škorpija je vrlo mistično i senzibilno biće, nemirne prirode i prirode sklone unutrašnjim konfliktima, ali ličnost vrlo jakih osećanja. Biti ili ne biti pitanje je sad, česta je misao ove kombinacije koja nosi izraženu markatnost, privlačnost i erotičnost koja voli  mentalnu provokativnost, zainteresovanost za nove stvari,koju privlači okultizam i kojoj su prvi utisci od velike važnosti.

Poseduje izuzetnu količinu emocija i deluje mnogo hladnije, nepoverljivije i rezervisanije na prvi pogled, nego kakva jeste u svojoj prirodi. Rak-Škorpija voli i život, voli da troši, kupuje, okrenuta je ranoj odgovornosti, veoma je savesna od malena i veoma rano teži da se osamostali u odnosu na porodicu iako joj je dom i podrška porodice oaza mira.

Međutim, ona često trpi jake vibracije, privlače je prepreke, nešto zabranjeno, tabu, jako je erotična i zna da uvek bitne situacije na ličnom planu moraju doći kao splet neobičnih i slučajnih okolnosti. Mladost može biti praćena posebno burnim emotivnim pričama i jakim zaljubljivanjem, skrivenom nesigurnošću, dok se Rak-Škorpion najbolje oseća kada zasnuje porodicu jer preko potomstva nalazi pravi mir. Često zna da upadne u lične rizike, komplikovane situacije, naglo započinje prijateljstva i naglo ih gubi, oduševljena je nečim posebnim, a prijaju joj udaljena mesta i gradovi van zemlje.

Rak -Škorpion pripada i veoma strastvenim, romantičnim dušama, ali i osobama sa bogatim emotivnim iskustvom. Često su vezane za tudji kapital ili dosta vremena provode po birokratskim ustanovama. Nervira ih lažni patriotizam, političke igre, ali vole da diskutuju na temu pitanja države. Često mogu biti opterećene kreditima i kamatama, ali i imati mogućnost dobre zarade preko inostranstva. Nemaju problem sa obrazovanjem i studije često završavaju izuzetno lako, jer vole da se mentalno takmiče, uče iako tako ne deluju kao deca.

Porodične okolnosti i mir jako zavisi u kom pravcu ove osobe kreću, ali često nasleđuju porodični majčin strah (posebno žene kada one postaju majke). Osobe ove kombinacije nikad ne treba podceniti, jer poseduju izuzetnu hrabrost i smelost, nekad i kulturnu “drskost”, vrlo borbeno prolaze kroz život i usmerene su na konkretne stvari.Mnogo ulažu energije u svoje potomstvo i ljubitelji su veće porodice.

Emotivno znaju da budu isključivi, ali i mazohistički naklonjeni. Veliki su skeptici, svoju posesivnost dobro prikrivaju mentalnom superiornošću i čestom zatvorenošću, ali poseduju i sklonost ka fer odnosu. Veoma im je važan društveni život, a prijatelji predstavljaju veliku važnost u njihovom životu, medjutim znaju da se vežu naglo za nekog, pa da se razočaraju, zbog toga moraju biti veoma oprezni u odabiru pravih prijatelja. Poseduju neverovatnu magnetičnost, a što ih više odbijate vi ih ustvari sve više i privlačite. Veoma su zainteresovani za poslove vezane za zdravlje. Imaju izuzetan smisao za psihologiju i nauku, posebno mogu biti sjajni pedagozi.

Često imaju problem same sa sobom i veoma dugo traže sebe. Njihov život je često praćen ogromnim psihološkim blokada sa kojima se bore kroz život.Izuzetno su intuitivni i teško ih je prevariti. Vole da idu po principu : sve ili ništa! Sklone su stalnim ličnim transformacijama, intezivnim osećanjima, pa im samoća nekako ne pripada i teško je podnose.

Oni moraju biti stalno u nekom odnosu, ozbiljnom ili skrivenom. Veoma su skloni tajnim vezama i čuvanju svoje privatnosti. Obožavaju velike gradove i scenu, a mogu biti sklone i porocima. Ne vole da se sele, ali mogu biti zainteresovani za majstorske poslove.

Rak-Škorpija pripada i jednoj od najačih kombinacija Raka, jer se u njemu spaja jedan kardinalan, drugi fiksan znak koji donose osobu snažne volje i osećanja. Potrebno je mnogo strpljenja, originalnosti i opuštenosti da bi upoznali i osvojili ovu osobu, ali kada vas primi u život, teško će vas pustiti.

https://astroluna.rs/wp-content/uploads/2018/10/astro-luna-bez-pozadine-bela-slova.png

VAŠ PUT DO BALANSA SA ZVEZDAMA

Copyright © 2019 - 2024. All Right Reserved by Astroluna.rs.