https://astroluna.rs/wp-content/uploads/2018/05/purple_top_divider.png

Škorpija podznak Vodolija

https://astroluna.rs/wp-content/uploads/2018/12/Škorpija-podznak-Vodolija-1280x853.jpg

Pobuna i nezavisnost u skladu sa emocionalnom dinamikom donosi pripadnika  koji uživa da bude drugačiji. Spoj Škorpije sa podznakom u vazdušnom znaku Vodolije donosi osobu koja će često imati osećaj principa “sam protiv svih“.

Hirovita, buntovna, originalna, eksplozivna, ali nadasve humana i pristupačna ova ličnost ostavlja poseban utisak na druge. Iako pomalo kontradiktorna, ovo je veoma snažna astrološka kombinacija. Ima jaku potrebu za neobičnim, misterioznim,privlači je sve što je zabranjeno, novo, moderno, pa je okolina i javnost mogu doživeti kao vođu bez granica, izuzetnog revolucionara koji zna da povede masu.

Vodolija u podznaku svojevoljno traži svetlo i želi da se oslobodi tame koju pojačava Škorpija, pa ćete videti i osobu koja se bori protiv svojih mana, koja radi na sebi i želi da se menja. Ono što je sigurno da je pred nama jedna jedinstvena, borbena duša koja voli život iako s godinama postaje opreznija i nepoverljivija, ali duša koja voli da pomogne, koja jasno pokazuje koga voli, i šta joj se ne dopada i koja čezne za porodičnom sigurnošću.

Iako sklona i pod jakim uplivom uticaja drugih, trudi se da bude svoja, nezavisna, avanturistički raspoložena. Menjaće raspoloženje 20 puta na dan, ali će imati jaku strast prema životu, znanju, knjigama, želeće da uvek bude dobro informisana. Biće sklona da često i „šokira“ druge, ali nekako joj to stanje i prija, jer želi da pokaže drugima da je ona drugačija. Ne može se osporiti da je ova osoba veoma podsvesno odgovorna i zrela i da kad veruje u nešto i uzima projekat koji će je zaintrigirati da može pokazati izuzetnu superiornost.

Dobar je prijatelj i gde god se pojavi privlači pažnju i upoznaje nove osobe. Sklona je neobičnom stilu oblačenja, ali može obožavati detalje i sitnice gde će posebno pokazati svoju originalnost. Veoma je okrenuta budućnosti i sve što je vezano za prošlost je podsvesno produbljeno i tome ne želi da se vraća.

 Nije neobično da Škorpija – Vodolija može biti provokativna, zanosna, često sklona da ne zna sa novcem (ili ga gubi ili joj prolazi kroz ruke), ali da mora raditi nešto što je ispunjava i gde može pomoći drugima. Ne prijaju joj ograničenja, kritike, obožava pronalaske, i ljude koji poseduju jaku životnu snagu. Uvek može biti u odbrambenom stavu kad oseti nepravdu, a posebno na polju studija dolazi do bitnih otkrića o sebi, svojim željama i tada često može doživeti i vrlo jake emocije.

Škorpija – Vodolija čezne za markatnim, snažnim partnerom, za osobom na koju će biti ponosna, prijaju joj duhovite, intelegetne osobe sa kojima  joj nikad neće biti dosadno, ali osobe koje od nje neće očekivati da bude samo domaćica ili majka. Ona obožava decu, brak, puna je ljubavi za sve iako na prvi pogled deluje nedostižno i nemirno. U ljubavi je posebno sklona intezivnim nežnim emocijama, ali joj se često dešava da je usamljena, pa u kratkom vremenu ima ponude sa više strana. Obožava društvena okupljanja i voli kad joj je dan ispunjen.

Posebno može pokazivati revolucionarne ideje po pitanju seksa, trendova, zabranjenih tema. Obrazovanje joj može pomoći da dođe do dobrog položaja iako će finansije uvek oscilirati. Zdrastveno zbog pojačane emotivnosti i želje da živi u svetu mašte, ali svetu slobodnih granica, često se nervoza prenosi na stomak, može imati dosta problema sa kostima i psihom. Ne bi trebala da vozi kad je razdražljiva.

Uvek je strani slabijih. Ovu osobu je teško zaboraviti, jer ona ostavlja veoma jak utisak na svoju okolinu, porodicu. Često ima dobre prijatelje po celom svetu. Može biti veoma uspešna posebno u oblastima i poslovima koje traže prodornost, ali veštinu i preciznost. Veoma joj znače odnosi na poslu i često će ljude sa kojima radi, gledati kao bliske, kao članove porodice. Baš iz tog razloga može je najviše uznemiriti činjenica da je neko dovoljno ne poštuje ili ne ceni njen rad.

U braku joj je posebno važno da ima osobu koja će je razumeti, koja će joj dati prostor da se izrazi i sa kojom će imati najpre prijateljski, pa tek emotivni odnos. Koliko god Škorpija Vodolija na prvi pogled deluje ženstveno, privlačno, ona može emotivno težiti skladu, ali ne toliko erotskoj privlačnosti u izboru idealne ili voljene osobe. Sklona je veoma korektnom odnosu, ali može biti isključiva kada oseti primitivne ispade ili nepoštovanje drugih.

Veoma romantična do krajnjih granica ona često prolazi kroz neobične emotivne doživljaje, a poseban osećaj ima u ulozi roditelja. Tada  njena ličnost dolazi do izražaja i oseća se opuštenijom i sigurnijom. Iako često bira egocentrične osobe u partnerskim odnosima, ona uživa u ugledu i uspehu svojih voljenih.

Mladost je praćena raznim iskustvima i potrebama. Ipak, ima osećaj da tad želi da živi punim plućima i da vreme za emotivni mir dolazi kasnije. Nikad se ne odriče svog idealizma. Ne voli autoritete i često iako želi da pruži podršku svojim najbližima, ima problem sa roditeljskim autoritetima i načinom života. Ona ne voli rečenicu “to moraš ili tako treba“.

Uz pomoć voljene osobe uvek ima mogućnost da bude sigurnija u sebe i ženstvenija. Ne poznaje ljubomoru i ne voli takve profile ljudi. Ali ne treba osporiti njen detektivski i istraživački talenat i da dolazi do istine i kad je nešto protiv nje.

https://astroluna.rs/wp-content/uploads/2018/10/astro-luna-bez-pozadine-bela-slova.png

VAŠ PUT DO BALANSA SA ZVEZDAMA

Copyright © 2019 - 2024. All Right Reserved by Astroluna.rs.