https://astroluna.rs/wp-content/uploads/2018/05/purple_top_divider.png

Strelac podznak Ovan

https://astroluna.rs/wp-content/uploads/2018/12/Strelac-podznak-Ovan.jpg.png

Kombinacija Strelac podznak Ovan je izuzetna ličnost, snažne volje, hrabra do krajnjih granica, ali idealista širokog srca, veliki kosmopolita i vernik.

Nada, ljubav i sreća su parola životne filozofije ove osobe koja nikad ne odustaje. S obzirom da se radi o pravoj vatrenoj duši, strastvenoj, nestrpljivoj, svakako da ovu kombinaciju ističe dosta rana nezavisnost, smisao za sport, zabavu, kao i izuzetna upornost. Iako pobunjeničkog stava, i ishitrenih reakcija, Strelac podznak Ovan pripada osobi koja se na pravi način raduje i pristupa životu, osobi koja ceni sigurnost, ali koja kao i većina Strelčeva teži uzvišenom, i koja ističe avanturistički poriv prema životu.

Zbog podznaka u Ovnu uvek ćete lakše biti spremni da  započnete nešto novo, nego da završite, tu će vam uvek faliti istrajnost. Potreba za ličnom slobodom, pravilima, ambicijama koje će sa godinama biti lakše realizovane biće od značaja kroz ceo život. Ovo je osoba koja ima mogućnost da vidi ceo svet, da obiđe najneobičnija i najlepša mesta na svetu, osoba koja može imati glad za daljinama.

Izuzetno iskrena priroda, povremeno sklona da greši u stvarima koje dobro poznaje. Ipak sjajan poliglota i od malena spreman na rizike. Loše se oseća u konzervativnom, uskom okruženju, društvu koje nameće svoja pravila, sirovom primitivizmu. Sa obzirom da je ovoj osobi optimizam jača strana, svakako da joj to pomaže da ide napred i da prolazi i teške životne momente.

U ljubavi izuzetno strasna, sklona jakom emocionalnom intezitetu. Nije neobično da traži osobu koja će joj duhovno i mentalno parirati. Nije ni neobično da svoju idealnu polovinu nalazi daleko od mesta i zemlje rođenja. Svesna je da dok stoji na nogama i ima ciljeve, može puno. Poseduje jake intuitivne i istraživačke porive.

Radoznala za sve što je okružuje, voli pokret, brzinu, zna da bude svojeglava i na svoju štetu. Uvek se bori protiv nepravde, lažnih moralnih načela i ograničenja. Može biti odlična kroz poslove obrazovanja, turizma, uvoza, izvoza, distribucije, saobraćaja, poslova sa nekretninama i poslovima vezanim za hotelijerstvo i ugostiteljstvo. Sklona da se naglo oduševi i primi nove osobe sebi, ali je neće zaobići i razočarenja.

Sa velikim ponosom predstavlja svoje potomstvo i uvek ulaže mnogo energije u svoju porodicu. Ovoj osobi za brak treba osoba koja je sklona kompromisima, koja je neće kontrolisati i osoba sa kojom svakodnevno može deliti svoje ideje i ideale. Iako sklona jakim fizičkim odnosima, ponekad i tajnim i neobičnim dešavanjima na polju emocija, ipak za brak bira nekog po reputaciji, slobodnom duhu, duhovnom napretku.

Strelac – Ovan zna da bude veoma eksplozivan, ali takve reakcije traju kratko. Ima jake snove i veruje u sudbinu, karmu. Voli društvo i ne voli da bude sam. Osećaj za pravdu je stalan i s godinama intezivniji, pa se ova osoba ne može pomiriti da živi licemerno. Veoma požrtvovana osoba, koja često analizira svoje postupke, a može imati sreće sa nasleđivanjem, berzama, ekonomskim poslovima i finansijama voljene osobe.

Strelac – Ovan  pozitivno utiče na raspoloženje drugih, dragih ljudi, može biti veoma povezan sa porodicom na jedan telepatski način, a ova osoba može posedovati puno skrivenih potencijala. Životu, ljubavi uvek prilazi na filozofski način. Ukoliko brzo uđe u brak, ima mogućnost i naglog razočarenja, više emotivnih veza, ali bar dve zvanične zajednice.

Ovo je veoma šarmatna i interesatna ličnost kojoj je teško odoleti, jer poseduje jedan naivan karakrer, a opet veoma moćnu energiju kojom može privući veće mase ljudi. U ljubavi će voleti eksperimente, a uvek će raditi na tome da se oslobodi bilo kakve zavisnosti i strahova koje može osećati u detinjstvu.

Strelac Ovan na zdrastvenom nivou može imati problema sa stopalima, ali najosetljiviji deo može biti glava i jetra. Poznat kao večiti hedonista koji ne želi da se “odrekne” zadovoljstva, može biti prinuđen tokom života ne želeći – da mora naglo da menja način ishrane i svakodnevnice.

Sa obzirom da i znak i podznak nisu strpljivi, nije neobično da u ranijem periodu života, iako ulazi u nevolje ili iz želje da zaštiti druge izvuče deblji kraj. Međutim, jasno shvata lekcije i sopstvene greške koje ređe ponavlja. Ima tu mogućnost da se druži sa različitim tipovima ljudi, obožava naučno fantastiku, a voli firmiranu ili udobniju garderobu. S obzirom na veseo ali jak karakter, svakako osobe ove kombinacije treba da nose što veselije boje i da ih koriste u ambijentu svog stambenog prostora i izboru boje automobila.

Strelac – Ovan se dobro oseća pored vode, ali najbolju energiju oseća pored izbora stana pored crkvi, pošti, sportskih stadiona i fakulteta. Ima dobar odnos sa okruženjem sve dok neko ne narušava njegov mir. Strelac Ovan može postići sjajne rezultate na polju sporta, a posebno može pokazati nagle ambicije od perioda polaska na fakultet. Često se dosta seli, obožava delove grada u blizini jezera, zelenila.

Svestan je da ga nebo čuva i da je zaštićen. Možda je razlog tome što voli da pomaže i nepoznatima. Obožava životinje. Uvek se trudi da nađe brza rešenja za pobošljanje životnog standarda, veoma puno troši, ali postoji i sujeverna crta da tako i novac dolazi lakše.

Većina Strelčeva sa ovom kombinacijom ima izuzetan smisao za glumu, obožava klađenje, igre na sreću, lutrije i često mogu biti odlične vodje društvenih javnih dešavanja. Ovo je ličnost od akcije, veoma neposredna i sigurno osoba koja će skrenuti pažnju drugih svojom harizmom, ali sjajnom dinamikom i istančanim smislom za muziku.

https://astroluna.rs/wp-content/uploads/2018/10/astro-luna-bez-pozadine-bela-slova.png

VAŠ PUT DO BALANSA SA ZVEZDAMA

Copyright © 2019 - 2024. All Right Reserved by Astroluna.rs.