https://astroluna.rs/wp-content/uploads/2018/05/purple_top_divider.png

Dnevna doza Lune -12.02.2019

https://astroluna.rs/wp-content/uploads/2019/02/fantasy-2925212_1280-1280x724.jpg

Slava Tri Jerarha, srećno svima koji slave. Prva Četvrtina Meseca. Tačka. Merkur ušao u vodeni znak Ribe i zbunjuje svojom emocijom i stvara konfuziju kao da je krenuo već unazad. Mesec u plodnom znaku Bika kroz ceo dan teži uživanju i nekom parčetu neba koje svako želi da poželi za sebe. Tačka. Idemo dalje. Istrajno i hrabro pod iskušenjima univerzuma prateći svoj osećaj i unutrašnju hrabrost praćenu Marsom. Neka kiša, pa sneg čiste poslednje trzaje prošlosti i tugu koja skriveno čeka u zadnjoj pori srca. Molitva za bolji život i snaga koja nadolazi kad je najteže. Osmeh je uvek free a ne boli. Nesanice i stvaranje noću kada je nebo mirno i dozvoljava da se oslika duša i očisti od svih ” grehova”. Nešto sve može, ali ne mora. Pojačani virusi da se očisti zima i sinusi. Stare dobre pesme i prijatelji. Zagrljaj koji je danas nešto najsnažnije protiv svakog oblika duhovne praznine. Neki se vraćaju, a neki idu u nove pohode. Neki novi život praćen stalnim učenjem Saturna mora da se prodje. Tačka, život je lep i kad nismo srećni…

 

” Srećan je onaj koji čuva boli srca svoga u najdubljoj tajni svoga bića, a ipak ovaj svet posmatra očima ljubavi.”
Rumi

Mesec od ponoći u znaku Bika na krilima Kasiopeje zvezde koja se pojavi kad sve stane i kada se tako traži rešenje.

5:30 am : Mesec na zvezdi Almah na 14, 14 Bika  donosi radost, ljubav, opraštanje koje je tako ovog meseca važno. U povećanju hrabrost i doborobit od drugih. Oni koji rade u ovo vreme mogu računati na finansijski napredak, Srećno vreme za umetnost, poslove vezane za hranu. Tu je i zvezda Menkar na 14, 19 stepenu Bika koja pojačava probleme sa grlom i glasnim žicama i vidom pa je potrebno čuvati se prehlada. U pojačanju osećaj gušenja, rivalitet i ljubomore koje se treba čuvati!

7:32am : Mesec u Biku u sekstilu sa Neptunom na 15,18 stepenu : Vreme veoma jakih prepoznavanja i intuicije. Idealno vreme z molitvu, sport, kao i kontate sa dalekim kontinentima. Period mira, regeneracije, pozitivno za čišćenje organizma i kontakt sa vodom. Dobro za hiruruške intervencije. Neptun je već došao na zvezdu Ahernar i donosi neki vid regeneracije, filozofiranja, ali donosi i otvoren put da doživimo neka nova iskustva iz kojih ćemo naučiti nešto korisno. Iz nekog mraka doćiče do svetlosti i prepoznavanja. Period jake telepatije, ali nagle i veće podrške nepoznatih. Ipak, period emotivne sreće i povezanosti, povoljan za fotografiju, umetnost, ispite, putovanja.

9: 05 am : Mesec u Biku u trigonu sa Saturnom u znaku Jarca na 16,09 stepenu: Povoljno vreme da se završe neki stari poslovi. Vreme odgovornosti, ozbiljnosti, srećno za poljoprivredu, ugostiteljstvo, poslove vezane za hranu i trgovinu, kao i sve vidove imovinskih poslova. Period koji ne donosi veliku euforiju, ali definitivno dinosi bolju organizaciju i lični napredak. Povoljno za karijeru, status, ambicije. Dobro za nekretnine, gradjevinske poslove, trgovinu. Vreme jake podrške i pomoći kroz starije.

19:55 : Mesec u Biku u trigonu sa Plutonom u Jarcu na 22 stepenu : Vreme ozbiljnih transformacija. Pozitivno vreme za karijeru, profesionalne izazove i neki vid ličnoe promene. Morate videti mrak da bi našli svetlo, Jake emocije i povezivanja. Iskušenja, ali regeneracija. Dobro za teže poslove. Snaga volje i upornost koja će se u ovom periodu na neki način isplatiti. Izazovi koji mogu doneti ličnu dobit. Lakši put samopoštovanju. Dobro za finansijske akcije. Jaka zaljubljivanja, ali dobra samokontrola. Dobro za privatni biznis.

23:26: Prva Četvrtina Meseca – faza pred Pun Super Mesec 19.02. Mesec u znaku Bika u kvadratu sa Suncem i Lilitom u znaku Vodolije.Mesec na zvezdi Zaurak na 23,52 stepenu Bika pojačava strahove, finansijske rizike, ali veliku osetljivost na mišljenja drugih ljudi. Može biti izazova na polju prijateljstva i finansija, ali i jake posesivnosti koja guši emotivno -društvene odnose. U povećanju depresije i samoubistva. Sunce izmedju zvezde Deneb i Sadalsuud  donosi veću sklonost rizicima i provokacije. Ipak čista intuicija može dovesti da osetite da je vreme da rizikujete, jer nikad nećete znati da li je to prava stvar koju radite. U povećanju veća osetljivost vida, grla, hormona. Mogući emocionalni problemi sa vezivanjem. Posebno eksplozivan aspekt Marsa i Urana na zvezdi Alšira  pojačavaju nagli sticaj okolnosti, nemir, eksplozivna stanja, ali generalno jako loše vreme za senzitivnije osobe koje mogu biti sklone povredjivanju sebe. Strpljenje, ali lojalnost je neki vid lekcije ove mesečeve faze. Osećaj da se gušite i da želite nečega da se oslobodite što vas pritiska. Ipak savet neba je da sve mora ići polako i da ostavite vremenu posebno kulminaciji Punog Meseca da odredi pravac vašeg problema. Merkur nam trenutno nudi sanjanje, idealizaciju, jake snove koje teže možemo da uhvatimo u koštac sa trenutnim obavezama i problemima, ali definitivno je poruka ove Prve Četvrtine ” pronadji svoj svet, jer tako ćeš biti srećniji”. Teško mogu padati uporedjivanja sa drugima, ali i novac često može biti razlog svadja i razdora. Hedonizam, ali neki vid buntovnosti nam neće nedostajati. Konflikt izmedju emocija i potrebe da budemo slobodni, ali sigurnosti i bega u neki lepši svoj intimni deo posebno. Ništa ne treba raditi na silu, u ovom periodu odpustiti neki deo sebe i dopustiti vremenu da nešto pokaže. Šta god bude, biće pravilno i dobro za vas. Ova faza može doneti veće troškove, ali izvesne testove na polju druženja. Na emocionalnom nivou potrebno je pustiti da stvari idu laganije. Srećno : -))

 

#currentmood#životpriča#poslednja četvrtina meseca# mesec u biku

 

https://astroluna.rs/wp-content/uploads/2018/10/astro-luna-bez-pozadine-bela-slova.png

VAŠ PUT DO BALANSA SA ZVEZDAMA

Copyright © 2019 - 2024. All Right Reserved by Astroluna.rs.