https://astroluna.rs/wp-content/uploads/2018/05/purple_top_divider.png

Dnevna doza Lune -12.07.2021

https://astroluna.rs/wp-content/uploads/2021/07/golden-gate-bridge-1030999_640.jpg

Pod uticajem smo Mladog Meseca koji sa svezom energijom trazi nov početak. Negde smo se izgubili u velikim željama i nadama, ali pokusavamo da se vratimo ponovno onim svojim mostovima ljubavi. Mesec u Lavu danas trazi da bar jedna nedelja krene po planu bez opravdanja i objasnjenja zašto nije moguće stvari odraditi do kraja. Ne nedostaju nam emocije, ne, čak ih imamo i previše trenutno, da prelaze u dramu i negaciju svaki put kad osetimo da se univerzum ljulja pod našim nogama. Ne nedostaje nam hrabrost, hvala Novaku sto nam je dao dan za sreću:-))

 

Nedelja moze da počne. Umereno, strpljivo i sa velikim brojanjem do 100. Od euforije do patnje i prejakih reakcija. Danas dozvolite sebi komfor da kažete Ne onom što vas pritiska i nervira konstatno. Danas dozvolite sebi da meditirate sa svojom dusom. Mesec u Lavu vrši prodoran uticaj od prejake ljubavi do velike ljutnje tokom celog dana. Koliko god da vam je potrebno samopouzdanje tražite ga u disanju, sporim pokretima i uzivanju u svom telu. Izbegavajte forsiranje svega što ne ide! Izbegavajte da budete rob okruzenja i stvari! Pustite da se duša regenerise. Današnji dan počinje pod izazovnim aspektima Meseca koji u kritičnom aspektu sa Marsom, Uranom i Saturnom budi i ono najbolje i najgore u nama. Ipak….

Poruka neba za 12.07.2021: “Molitva je toliko potrebna čovekovoj duši, koliko i vazduh disanju.”
Patrijarh Pavle

 

Ako ne mozemo da spoznamo ono najbolje, moraćemo da očistimo ono najgore iz sebe. Uticaj srećnog trigona Merkura iz znaka Raka i retrogradnog Jupitera iz znaka Riba nam daje danas inspiraciju i mentalni mir da pogledamo ono što smo ostavili i ono što želimo da uradimo. Molitva, unutrašnji optimizam, jake poruke neba koje će nam kao andjeli ići na rame lečiće današnji malo turbuletniji dan gde nebo traži da ponovo ojačamo i otvorimo se prema sebi. Odlično vreme za pisanje. Zen. Odlično vreme za putovanja. Zen. Odlicno vreme za pravne poslove i potpisivanja sredjivanje dokumentacije. Odlično vreme zagrljaje.Zen. Odličan dan za podučavanje, edukaciju i plemenito davanje pomoći. Zen. Svako od nas danas kreće u put svog mosta postojanja. Disanje, molitva, predosećaji. Ne plašite se, sve je to sopstvena karma koja nas uvlači u tunele čišćenja do regeneracije. Ne plašite se, vreme koje je pred nama daje nam suze mora i srce koje mora da se smiri.
Ako ne možeš da promeniš to što ti se upravo dešava, ne pokušavaj. Prepusti se, opusti misli, danas je nov dan koji će ti otvoriti tebe kao tebe.

 

 

# astroluna# currenmood# zen# 12.jul# merkur u raku trigon jupiter u ribama# astrolog natasa paunovski

https://astroluna.rs/wp-content/uploads/2018/10/astro-luna-bez-pozadine-bela-slova.png

VAŠ PUT DO BALANSA SA ZVEZDAMA

Copyright © 2019 - 2024. All Right Reserved by Astroluna.rs.