https://astroluna.rs/wp-content/uploads/2018/05/purple_top_divider.png

Dnevna doza LuneDnevna doza Lune -12.08.2021

https://astroluna.rs/wp-content/uploads/2021/08/14937277_912232178877083_6335308563063863967_n.jpg

Dobar dan:-))

 

Mesec u znaku Vage nosi poruke da je danas odlican dan da se okrenete svojom okruzenju, lepoti, ulepsavanju i harmoniji. Zbog izuzetnog jakog aspekta Venere u znaku Device i R Plutona u znaku Jarca u trigonu današnji aspekti mogu doneti dublje i intezivnije emotivne odnose, privlacnost, ali jaku emotivnu povezanost. Danas će najveća osetljivost biti na odbijanju, ali svadji i agresivnosti. Danas se treba izolovati od ljudi koji šire lošu energiju!

Danas možemo imati priliku da ispitujemo svoje odnose, ali da negde analiziramo sve ono što osećamo i da se sami suočimo sa nekim zaključcima.Moze dolaziti do povezanosti sa moćnim osobama ili osobama koje imaju jak javni uticaj. U porastu su komplikovane emotivne veze koje će biti praćene ogromnom fizičkom privlačnošću.Ljubav se svakodnevno uči, ali nebo i danas donosi ozbiljne lekcije a za mnoge i veliku transformaciju.

Danas dozvolite sebi da imate dan i vreme za sebe. Trudite se da obradujete sebe.Vaga je znak partnerskog odnosa i akcenat je na pobosljanju partnerskih odnosa. Jako dobar dan za započinjanje novih projekata, ali odlično vreme za razgovore o svemu što u poslovnom smislu nije išlo. Za osobe koje su prolazile kroz čudan ili usamljen period, period početne regeneracije. Potrva i podrška drugih doneće bolje samopouzdanje.

Odlicno vreme za uredjenje doma/ kancelarije. Odlicno vreme za dolazak do većeg profita, ali i vreme koje može doneti odredjeni pritisak u vezi sa novcem posebno kroz osoba rodjenih u znaku Ovna, Škorpije i Ribe. Neće biti neobično da danas budemo okrenutiji malo luksuzu, ali da sve radimo planski.

Danas unesite radost u malim stvarima ljudima koje volite. Trigon Meseca i R Saturna može doneti dobar balans izmedju želja i emocija, ali dan kada mnogi od vas mogu odlučiti da menjaju list. Kada je Mesec u Vagi može doći do osetljivosti mokraćnih kanala, kože i bubrega.

Lp dan, vaša Astro – Luna

 

https://astroluna.rs/wp-content/uploads/2018/10/astro-luna-bez-pozadine-bela-slova.png

VAŠ PUT DO BALANSA SA ZVEZDAMA

Copyright © 2019 - 2021. All Right Reserved by Astroluna.rs.