https://astroluna.rs/wp-content/uploads/2018/05/purple_top_divider.png

Dnevna doza Lune – 13.03.2019.

https://astroluna.rs/wp-content/uploads/2019/03/new-york-2048861_1280-1280x959.jpg

Mesec u Blizancima šalje osmehe ceo dan. Malo dnevne doze smeha, malko više rada. Danas nam u pomoć stiže i sekstil Sunca i Plutona pa možemo imati osećaj da smo sigurniji i svesniji svojih potencijala, ali iako malo više zbunjeni mislima koje lutaju na više strana usled i retrogradnog Merkura u uspavanom znaku Riba, danas možemo ipak imati razlog za sreću.

Danas je dobro ne planirati, i pustiti da stvari idu iskrenije, razume se spontanije. Povoljnosti nam danas dolaze i kroz emocije, druženja, putovanja, ispite, iako moramo samo malko paziti na koncentraciju. Puno priče, sms poruka, ali povremenih lutanja i česte rečenice ” gde smo ono stali”. Ipak, vladaće krajnja opuštenost, manje zabrinutost.

U porastu posebno u večernjim časovima mogu biti i obećanja bez pokrića, neka čudna idealizacija i spajanje nespojivog, ali i maštarenje. Umor može biti prisutniji u večernjim satima kada treba odvojiti vreme za telo i dušu, kako najbolje umete i znate:-)) Zbog vladaoca Rx Merkura neće biti neobična ponavljanja ili sitniji problemi sa uredjajima, zaboravljanje, vraćanje više puta po još neku stvar. Ipak, sam dan nosi neku finu energiju iako su pred nama promenjivi vremenski uslovi. Odličan dan za prenošenje znanja, prevodjenje, učenje nečeg što skriveno gajite, ali ono što danas ne treba nikako raditi je dominacija , mešanje u tudje stvari, preterana radoznalost za okruženje, već treba štedeti energiju i usmeriti je na konkretnije stvari. Rodjaci, knjige, kućni ljubimci mogu biti posebno važni. Mogućnost promene planova koji se ipak mogu pokazati dobrim. Izbegavati lenjost, jer danas se može puno toga pametnog završiti. Lep dan:-))

” Ne postoji nikakva “naša druga polovina”.
Jednostavno postoje vremenski periodi u kojima nam je s nekim dobro. Tri minute. Dva dana. Pet godina. Celi život…”

 Čehov

 

3:30 am: Mesec na zvezdi Prima Hiadum na 5,48 stepenu Blizanaca iz sazvežđa Bika  koja može biti veoma nepovoljna moreplovcima i poljoprivrednicima. Može doneti malo veće krize u ovo vreme u smislu pada, apatije, pesimizma, opterećenja unapred. Veoma nepovoljna za javne proteste, kao i osobe koje imaju problema sa srcem. Mogućnost nepovoljnosti kroz vesti, ali i talenata.

8:20 am: Mesec na zvezdi Ain Hiadum na 8,28 stepenu Blizanaca iz sazvežđa Bika takodje pojačava zabrinutost, mentalne blokade, strahove, neraspoloženja i odsutnost. Mnogi se mogu probuditi na ” levu nogu” ili imati osećaj nekakvog ličnog zasićenja i blokada. Brige.

10:46 am: Mesec na kraljevskoj zvezdi Aldebaran u sazvežđu Bika na 9,47, poznatija kao Čuvar istoka može doneti dobre mogućnosti preko putovanja, kontakta sa inostranstvom, hobija, posebno polja ortačkih odnosa i privatne proizvodnje. Donosi i dobro vreme za početak novog posla, dosta širine i potrebe za ličnim i poslovnim proširenjem. U ovo vreme moguće lošije vremenske prilike koje mogu lošije uticati na osobe koje su senzibilnije. Obratiti pažnju na imunitet, disajne organe, posebno predeo jetre. Dobro kroz započinjanje poslova koji imaju veze sa nečim novim. Period veće osetljivosti, ali emotivnog idealizma, ali slučajnih situacija.

15:27 : Sunce u Ribama u sekstilu sa Plutonom u znaku Jarca na 22,43 stepenu – donosi vreme jake unutrašnje snage, prodornosti i regeneracije. Pratite svoj osećaj i koristite ga jer vam može biti od pomoći. Period jake privlačnosti, harizme, ali važnijih susreta. Veoma povoljno vreme za teže poslove. Vreme kada mašta i praktična strana života mogu spojene dati veoma pozitivan lični elan i budjenje. U povećanju osluškivanje pravog momenta za pokretanje dugo željene stvari. Možete uticati ubedljivo na druge, ali takodje u povećanju je veća odlučnost, hrabrost da predjete nešto što vas muči. Dobro vreme za važniji profesionalni napredak, autoritete. Veće interesovanje za mistiku, okultizam. Vreme pojačanih fizičkih želja i veza sa većom privlačnošću. Odlično vreme za lične promene, ali popravku ili čišćenje nečeg što dugo stoji.

18:59 : Mesec u Blizancima u trigonu sa Venerom u Vodoliji na 14,20 stepenu –  Period sreće, pokreta, odličan za druženja, ali ljubavna upoznavanja, sastanke, početke. Veoma srećan aspekt za moguće poklone, pažnju, lična iznenadjenja i promene. Vreme dobirh novosti, dobro i za novac, ali i manje kupovine. Mogućnost pozitivne energije preko prijatelja. Mogućnost kraćih putovanja i veće žurbe, ali osećaja zadovoljstva.

22:45: Mesec u Blizancima kvadrat Neptun u Ribama na 16,25 stepenu, Mesec u blizini zvezde Rigel iz sazvežđa Oriona pojačava popularnost, kreativne talente, idealizaciju, dosta maštanja. Ipak u porastu, laži, kvarovi, emotivne krize i povlačenja, neodgovornosti od strane drugih, tračeva i preosetljivosti koja može napadati psihu. U ovom periodu se može osećati jak umor i pospanost, pa je preporuka vozačima da budu oprezniji ! Takodje nije preporuka potpisivanju važnih papira i kupovina ! Može biti porasta manjih kradja/ šteta. Opreznost sa lekovima, posebno sa alkoholom! U osetljivosti stopala, glava. Mogućnost jake konfuzije i naglih promena raspoloženja. Naivnost.

# currentmood# moon# tina

 

 

https://astroluna.rs/wp-content/uploads/2018/10/astro-luna-bez-pozadine-bela-slova.png

VAŠ PUT DO BALANSA SA ZVEZDAMA

Copyright © 2019 - 2024. All Right Reserved by Astroluna.rs.