https://astroluna.rs/wp-content/uploads/2018/05/purple_top_divider.png

Dnevna doza Lune – 13.04.2019.

https://astroluna.rs/wp-content/uploads/2019/04/woman-438434_1280-1280x853.jpg

Prva Četvrtina Meseca, Mesec u Raku u ciklusu prema energiji Saturna i Plutona koji iako ima destruktivnije dejstvo i blago pesimistično, ipak u ciklusu jakih prepoznavanja tog našeg unutrašnjeg  i nekog vida izbacivanja tereta, čišćenja, koje može za mnoge od vas trajati i do godinu dana sa izvesnim ponavljanjem. Kontakt Meseca i Severnog čvora kroz vodeni ženski kardinalan znak je poseban znak karmičke intuicije i emocija koje treba balansirati prema svom srcu i željama. Čišćenja i jake unutrašnje transformacije znaju biti veoma teška, ali itekako je ova lunarna faza pred Pun Mesec 19.04. veoma važna posebno za kardinalne znake Ovan, Rak, Vagu i znak Jarac. Pred nama je ciklus dubljeg razmišljanja prošlosti, otvaranja i najmanjih pora naše duše, ali snažne želje za boljom budućnošću.Ako se nalazite trenutno u periodu da se ne osećate najbolje, ali želite promenu, na dobrom ste putu da to sagledate sa nešto dubljeg ugla.

April inače je zanimljiv i po ciklusu transformacije koja može datira od jako ranog perioda, zbog boljeg kvaliteta u sadašnjosti. Mesec u znaku Raka do 9:51 am kada prelazi u vatreni znak Lav, koji može doneti veće privlačenje pažnje, velikodušnost i mnogo snažnije emocije. Ipak danas je i pred nama kvadrat Sunca kao vladaoca znaka Lava, koji boravi u znaku Ovna i kvadrata sa planetom Pluton koja itekako može doneti izvesna iskušenja i pritiske, povećanje nasilja i javnih skandala.

Ali krenula bih sa lepšim temama danas, danas je subota i vreme vikenda, dan koji je idealan za proslave, sport, dinamične aktivnosti. Imam posebnu poruku da čestitam mom prijatelju i dragom saradniku i čoveku koji brine da ovaj sajt dobije pravi kvalitet i stigne do vaših srca rodjendan – Lepi samo napred:-))

 ” Čovek se nikad ne pita za uzroke dobrih stvari koje mu se dešavaju. Zanimaju ga samo uzroci rđavih.

Ogledalo je manje tu da nam pokaže ono što je ispred njega koliko da sakrije ono što je iza njega. ”
B.Pekic

Mesec od 1:00 am – 13:15  u praznom hodu i traži odmor, punjenje baterija, ali generalno može doneti odlaganja, zakašnjenja, ostavljanje obaveza za naredne sate.

1:34 am: Mesec u Raku u trigonu sa Merkurom u Ribama na 25,10 stepenu: Mesec u blizini zvezde Prokion , zvezde u telu Malog Psa.Ovo je veoma srećna zvezda koja donosi srećno vreme za razgovore, dobijanje važnih vesti i informacija, odlična za učenje, krakotrajna putovanja i donošenje odluka. Ukoliko je u nepovoljnom položaju sa vašim natalnim planetama može doneti naglost i ljutnju. Merkur je stigao do zvezde Matar, zvezde u prednjem kolenu Pegaza, simbolični nazvana Srećna kiša koja donosi period mentalnog čišćenja, idealan za meditacije, rad na sebi ili razgovor na sebi, kao i lak dolazak do istine. Period odlične intuicije, srećan za decu. Vreme mentalne pozitivne afirmacije. Emocije i mentalna sigurnost i osećaj nekog olakšanja.

4:15 am: Mars na zvezdi Ain Hiadum iz sazvežđa Bika može doneti osetljivost psihološki osetljivh osoba ( crne misli, jak pesimizam, krize). Ova zvezda može biti jako dobra za govornike, pisce jer može doneti lako privlačenje pažnje što će se osećati u toku celog dana.

9:51 am: Mesec prelazi u vatreni znak Lav sve do ponedeljka do podneva. Jaka potreba da impresionirate druge, ali jaka potreba za ambicijama, da budete vidjeni. Okrenutost kvalitetu, ljubavi i deci. Emocije u potpunom porastu. Posebna osetljivost na kritike i kontakt sa autoritetima. Jaka okrenutost glamuru, sceni, iako može dolaziti do unutrašnje nesigurnosti koja se neće videti spolja. Dobro je prihvatati nove ideje, jer to može pozitivno uticati na samopobošljanje. Nepovoljno vreme za operacije. Posebna pažnja pacijentima koji imaju problema sa srcem, cirkulacijom, venama i koji su nešto senzitivniji( može dolaziti do ubrzanog rada srca). Trudite se da budete okruženi veselim, samouverenim osobama. U vreme uticaja Meseca u Lavu mogu nam prijati komplimenti, ali možemo dosta biti okrenuti karijeri, ali ličnom izgledu.

10:05 am: Sunce u Ovnu u kvadratu sa Plutonom u Jarcu na 23,07 stepenu: Sunce na zvezdi Akamar koja je okrenuta duhovnosti ali može doneti dosta putovanja. Pluton izmedju zvezde Deneb i Pikok pojačavaju ljutnju, dominaciju, povredjivanje, nasilje pa u vreme trajanja ovog aspekta posebno treba izbegavati svadje, ali i svojeglavost ! Posebno Pluton ovde šalje energiju moći, ali sukoba. Pojačane ljutnje zbog jakog ega, ponosa, ali i aspekt koji može doneti sukobe koje mogu imati uticaj na šire mase( sukobe sa policijom, pojačanost i kriminalnih radnji). U pojačanju strahovi, pritisci, napori na ličnom nivou, ali suočavanja i istrajnost pod tim okolnostima. Aspekt pojačava pretnje.

13:15: Mesec u Lavu u kvadratu sa Uranom u Biku na 2 stepenu : Nagla uznemirenost, pripaziti na finansije, uredjaje jer u povećanju mogu biti kvarovi. Emocionalna uznemirenost, otvoreni prekidi i sukobi, nerazumevanja, nametanja tudjeg mišljenja ili mešanja. Poteškoće poznatih ličnosti. Napadi, naglo privlačenje pažnje. Neočekivane okolnosti.

22:13: Mesec izmedju zvezda Prezepe i Assellus  iz sazvežđa Raka donose period osetljivosti vida. Povoljno vreme za nove i veće projekte, zabave. Sklonost preuzimanju odgovornosti za dobrobit drugih. Ipak, danas a posebno u ovo vreme se treba distancirati od velike svojeglavosti koja može biti na veliku štetu.

# hello# moon in leo# currentmood# luna#

 

 

 

 

 

https://astroluna.rs/wp-content/uploads/2018/10/astro-luna-bez-pozadine-bela-slova.png

VAŠ PUT DO BALANSA SA ZVEZDAMA

Copyright © 2019 - 2024. All Right Reserved by Astroluna.rs.