https://astroluna.rs/wp-content/uploads/2018/05/purple_top_divider.png

Dnevna doza Lune – 13.11.2019.

https://astroluna.rs/wp-content/uploads/2019/11/dog-1798158_1280-1280x960.jpg

U fazi smo Punog Meseca, ali sezoni retrogradnog  Merkura… Mesec od 2 sata posle ponoći je prošao zloćudnom zvezdom Algol koja je itekako mogla doneti provokacije, nadam se da ste dobro spavali i da ste spremni za novi dan. Mesec će u prvom delu biti u praznom hodu, pa sve može ići i malko usporenije i sa čekanjem, pa se pripremite na strpljenje, ali možda i pojačanu lenjost.

Mesec od 9:47 am menja znak i ulazi u znak Blizance u kojima će boraviti do  petka popodnevnih časova. Mentalni pokret, razigranost, dosta planova, price, emocija kroz reči, energije usmerenosti na pitanja okruženja, rodjaka, obrazovanja.Ipak, zbog praznog hoda, ali dispozitora Merkura koji ide unazad, malo pripaziti na svaku reč, odluke posebno na emotivnom nivou, dobro je  unositi smeh, flegmatičnost i promenu navika. Može biti malih usporenja kroz komunikaciju i planiranja putovanja, davanja ispita, selidbi, posebno kroz papirologiju jer uticaj retro Merkura može biti veoma jak u narednih dva dana..

U porastu dvostruka iskustva, primanje raznih informacija, kvarovi, posebno problemi sa internetom, mobilnim telefonima, karticama i emailovima, ali  i energije od neke sreće do potpune potištenosti. Novac će se u ovo vreme lakše trošiti nego zaradjivati. Može biti neodlučnosti i rasejanosti, ali potrebe za učenjem i  dobijanjem odgovora. Posebno u večernjim časovima pošto će se Mesec naći na zvezdi Prima Hiadum moze dolaziti do nesrećnih misli, mada je ceo dan odlican za meditaciju i intuicija moze biti u velikom porastu. Porast nereda i demonstracija.Ipak, dan jakih vizija koje bi bilo dobro staviti na papir.

“ Verujem samo u dobro vreme. Sve ostalo je propaganda.”
Alan Sillitoe

Ipak, Mesec u Blizancima danas može dati i energiju da veoma ” špijunski” dodjemo do istine, ali takodje da budemo veoma prodorni mentalno i da nadjemo suštinu stvari. Može biti puno naglih novosti, ali nažalost i onih ružnih. Puno vetra i vlage neće prijati astmatičarima i neto senzitivnijim osobama. Ipak, radoznalost koja će biti u stalnom pokretu ili vazduhu teraće nas da nešto novo saznamo, ali da ispitujemo stvari. Dosta vremena možemo provoditi pored telefona ili u saobraćaju.Ipak, danas nam i Merkur iako retrogradan može doneti nove lekcije, ali obnovu nečeg starog.

Od 15:36: na snazi sekstil Rx Merkura u Škorpiji i Saturna u Jarcu na 16 stepenu: doneće jako dobru organizaciju, odgovornost, ozbiljnost, temeljnost i lojalnost u svemu što započinjate. Ima mogućnosti ka završetku nekih starih papira, računa, kontakta sa starijim osobama ili osobama koje dugo niste videli. Aspekt staloženosti, ali dobre memorije, okrenutosti profesiji, porodici. Drugi mogu da se oslone na vas. Sklonost realnosti i objektivnosti. Možete pronaći nešto što ste dugo tražili ili se podsetiti nečeg što vam sada može biti korisno. Vreme mentalne obnove, odgovornosti, ali vreme spajanja starog/ novog.  Poruke neba mogu ukazivati na mudrost, ali smirenije reakcije.

18:58: Sunce u znaku Škorpije u sekstilu sa Plutonom u Jarcu na 21 stepenu :Izuzetna harizmatičnost i jaka volja. Dobar autoritet i držanje svojih stavova. Može se učiniti nemoguće, naći odlično rešenje u nekoj i dramatičnoj situaciji. Jaka sklonost spijunaži koja je posebno pojačana tokom ovog meseca. Vreme jakih fizičkih kontakta, ali i energije povezivanja na dubljem nivou. Dobro vreme za karijeru, sport, ali i poslovne promene. Sklonost lakom dolasku do istine. Jako interesovanja za okultne nauke, misterije. Odlicno vreme za obavljanje težih poslova ili poslova koji su vam bili do sad jako dosadni pa ste ih ostavljali za neki drugi put. Odlično vreme za čišćenje i bacanje nepotrebnog.

23:35: Rx Merkur u Škorpiji u trigonu sa Rx Neptunom u Ribama –  izuzetno slikovit i srećan pre svega kreativan aspekt koji donosi jaku intuiciju, neobična povezivanja, sreću preko dalekih kontinenata, uslužnih delatnosti, odlično za usavršavanje, pisanje, medicinu, sve vrste meditacija i kurseva iz life couch.Vera i kreativnost, ali i jaka predosećanja. Zapisujte svoje želje, pokrenite maštu i najbolje iz sebe. Pozitivno vreme za putovanja, pokretanje novih poslova, vreme sreće, ali emotivnog zadovoljstva. Mogućnost neobičnih utisaka, ali dolaska novih prijatelja u vaš život. Pratite snove. Vreme kada će okultne nauke, psihologija, kao i film, fotografija biti idealni, ali pozitivno vreme za arhitekturu, enterijer, ali i poslove modnog dizajna.

# currentmood# donna summer# moon in gemmini# dnevna doza lune

 

 

 

https://astroluna.rs/wp-content/uploads/2018/10/astro-luna-bez-pozadine-bela-slova.png

VAŠ PUT DO BALANSA SA ZVEZDAMA

Copyright © 2019 - 2024. All Right Reserved by Astroluna.rs.