https://astroluna.rs/wp-content/uploads/2018/05/purple_top_divider.png

Dnevna doza Lune – 14.01.2019.

https://astroluna.rs/wp-content/uploads/2019/01/christmas-2926962_1280-1280x828.jpg

” Poseban je miris pozitivnih ljudi, mirišu na nadu.”
A. Gravina

Srećna vam Nova Godina po julijanskom kalendaru, neka bude puna radosti, ali pre svega zdrava i ispunjena najlepšim momentima:-) Danas je Sveti Vasilije Veliki. Prva Četvrtina Meseca. Početak nove nedelje koja posle svih praznika može doneti veću užurbanost i dinamiku, ali izlazak iz lenjih faza, mora da se radi:-) Ponedeljak, Lunin dan koji povećava emocije, ali donosi i osećaj na koju stranu treba krenuti. Mesec kroz veći deo dana u vatrenom, ratničkom znaku Ovna, da bi prešao u nešto mirniji, ženski, plodan znak Bik. Sa neke stresnije dnevne faze prećićemo u nešto hedonističku, mirniju, ljubavnu. Dnevne obaveze mogu povećavati ozbiljan stres i osetljivost nervnog sistema, pa zato probajte od početka dana da nadjete mir sa sobom, bilo kroz meditaciju ili neki način koji vam prija. Danas je posebno važno piti više tečnosti, vežbati, govoriti smireno i pratiti svoje telo, ali i dušu. Odličan dan za neki vid unutrašnjeg pročišćenja. Dobar početak  nedelje:-)

2:29am: Mesec u Ovnu u kvadratu sa Plutonom u Jarcu na 21,02 stepenu, Mesec blizu zvezde BATEN KAITOS, u sazvežđu Cetus. Ova zvezda stvara ozbiljne probleme i destrukcije, pogubljenja, nesreće posebno na morima, nestanke i psihološke probleme u vidu većih strahova. U povećanju i emotivne tenzije i povredjivanja. Osetljiv period kroz saobraćaj.U povećanju hapšenja i povrede.

6:42am: Mesec na zvezdi Akamar iz sazvežđa Eridanus donosi vreme unutrašnje snage, duhovnosti, povoljan za putovanja i nalaženje mira.

7:45am: PRVA ČETVRTINA MESECA, Mesec u Ovnu na 23,47 u kvadratu sa Suncem u znaku Jarca na istom stepenu.Vreme povećane uznemirenosti blokada, strahova, destrukcije, teškog proživljavanja poraza, vreme osetljivosti na lični izgled. U povećanju migrene, problemi sa kostima, sinusima, ledjima. Mogućnost osetljivosti kroz autoritete, problemi sa položajem, pojačana agresivnost kroz zakon i pravne poslove. Sunce na zvezdama Pikok i Deneb pojačavaju težnju ka odgovornosti, ambicijama, ali mogu doneti konflikt izmedju profesionalnih težnji i ličnih želja. Pojačana borba moguća na polju emocija gde može dolaziti do agresije, povredjivanja, sujete, ljubomore, posebno i zbog kontakta Meseca i Plutona. Ipak, ova mesečeva faza je važna posle ciklusa Solarne Eklipse za neki vid ličnog čišćenja, izbacivanja suvišnog, ali odlična za umereniji način, planiranja ka poslu i odmerenim ličnim odlukama. Samopoštovanje, istrajnost, upornost jesu osobine kojima treba težiti. Posebno se treba čuvati rivaliteta, sujete, kompleksa! Mogućnost problema sa okruženjem, kao i izvesne preosetljivosti kroz komunikaciju i porodični plan. Pred nama je i faza nalaženja mira sa sobom, ali i vida smirenja i stavljanja prioriteta na papir.

13:30: Mesec na zvezdi AL FERG( 26,49)  povećava sklonost poplavama, ali i lošijim i naglim vremenskim prilikama. Odlično vreme za podučavanje drugih, ali pokretanje novih projekata. U povećanju davljenja i gubici( novac, vredne stvari, ali povećane saobraćajne nesreće). Opreznost sa vodom i u saobraćaju! Ipak, ovo vreme može biti odlično za sticanje veština, znanja, mudrije odluke.Izuzetno srećno vreme za meditacije, duhovnost,reiki, alternativnu medicinu. Dobro vreme za finansijski napredak, dolazak ili pokretanje novih investicija, imovinske promene.

14:32: Merkur u znaku Jarca u sekstilu sa Neptunom u Ribama na 14,24 stepenu: Spoj dobre intuicije i realne slike. Sjajno vreme za kreativne mogucnosti, vreme zastite preko polja trgovine, papirologije. Komunikacija može doneti osećaj bliskosti, telepatije. U ovo vreme je dobro tražiti savete. Dobro vreme za lekarske preglede. Odlično vreme za učenje/ davanje ispita. Pozitivno vreme da pokrenete svoje ideje. Mašta, ali odgovorna i trezvena energija. Odlična procena drugih. Lak dolazak do istine. Povoljno vreme za putovanja, hobije, takmičenja, decu, važne sastanke / razgovore.

15:25: Mesec na zvezdi VERTEKS(27,51) u konjukciji sa Fortunom tačkom sreće – donosi savet da pripazite na vid, kičmu, glavu. Vreme kada može biti važnih novosti i informacija, velikih promena na svetskim berzama. Važni susreti i dobre vizije. Emotivno, pripaziti na uticaje drugih.!

16:54: Mesec i Uran u konjukciji na 28,37: Donosi neočekivane promene raspoloženja, iznenadjenja, veće transformacije, naglu pobunu i budjenje na ličnom nivou, neočekivane prilike i vesti, upoznavanja, druženja, sreću preko društvenih mreža, jaku privlačnost i vreme koje je povoljno da se oslobodite svega lošeg i počnete nešto sasvim bolje za sebe.Jaka intuicija. Važan odnos i promene kroz roditelje. Može biti osetljivosti kroz avione, ali pojave manjih zemljotresa.

18:18: Mesec na zvezdi ALRIŠA (29,23) iz sazvežđa Riba donosi kraj i početak nečeg dobrog. Emocije u rasponu, ali mogu doneti i bliskost i sreću preko potpunog različitih osoba. Prevelika lična očekivanja, pa je potrebno malko smiriti energiju. U porastu generalno lične krize, samoubistva. Potreba za mirom, izolacijom, punjenjem baterija, razgovorom sa sobom.

19:32: Mesec prelazi u znak Bik. Vladaoc Venera koja boravi u znaku Strelca, može doneti puno smeha, hedonizma, sreće, ali jaku potrebu za sigurnošću, slobodom i jake lične principe. Vreme ljubavi, smeha, druženja, odlično vreme za kuvanje, ali i kreativne poslove. Pozitivno vreme za kontakt sa bankama, finansijske transakcije kroz inostranstvo, daleka putovanja, sredjivanje papirologije ka inostranstvu, poslove vezane za uvoz/trgovinu, ugostiteljstvo, turizam.Emotivni odnosi u povećanju. Mogućnost neočekivanih promena.

20:14: Mesec na zvezdi Mirah iz sazvežđa Andromeda donosi posebno dobro vreme za opraštanje, materinstvo, planiranje i proširenje porodice, ljubav. Moguća nagla podrška i pomoć prijatelja / poznanika. Vreme opuštenosti.

22:10: Mesec na zvezdi Mira (1,31) iz sazvežđa Cetus donosi vreme koje neće prijati kardiovaskularnim bolesnicima. Na emotivnom planu izbegavati tvrdoglavost. U porastu i dalje generalno veći broj samopovredjivanja, povećanog mazohizma. Ipak, vreme pozitivnog ličnog napretka, bitnih poziva i srećnih okolnosti za osobe koje su dobro organizovane i odlični planeri. Dobro za posete.

Mesec od 23:10- 23:35 u fazi praznog hoda.

Srećno, vaša Astro – Luna

 

 

 

https://astroluna.rs/wp-content/uploads/2018/10/astro-luna-bez-pozadine-bela-slova.png

VAŠ PUT DO BALANSA SA ZVEZDAMA

Copyright © 2019 - 2024. All Right Reserved by Astroluna.rs.