https://astroluna.rs/wp-content/uploads/2018/05/purple_top_divider.png

Dnevna doza Lune – 15.04.2019.

https://astroluna.rs/wp-content/uploads/2019/04/portrait-3113651_1280-1280x853.jpg

Nedelja koja je pred nama nosiće dosta velike promene ali i oscilacije posebno pri samom početku nedelje kada možemo sa strahom da analiziramo ono što nam se dešava. Od srede 17.04 Merkur posle dvomesečnog kretanja iz znaka Riba ulazi u nešto vatreniji, užurbaniji znak Ovan pa ćemo biti itekako skloni da direktnije, iskrenije, otvorenije, ali sa uzbudjenjem i adrenalinom damo svoje mišljenje, stav, ali da budemo raspoloženiji za jedno veće mentalno budjenje. Ukoliko su vam neke stvari duže stajale, biće prilike od srede da se pokrenemo u ” glavi” i počnemo da pravimo prave planove.

Kulminaciju imamo u petak 19.04 kada je pred nama Pun Mesec kao faza kada će biti vreme da stavimo tačku na sve loše i da kažemo sebi da želimo da volimo više sebe i okrenemo se ipak stvarima koje nam bolje idu. Iako u petak može biti suočavanja, nervoze i tenzije, ipak ovo je faza pred sam ulazak Sunca u znak Bik kada ćemo hrabro poželeti da promenimo nešto što dugo stoji kao opterećenje.

U subotu ćemo poslati čestitke Bikovima jer kreće njihovo vreme i početak Solarne Godine, ali i imaćemo i ulazak Venere kroz znak Ovan pa će pred nama biti period strastvenih, jakih emocija, ali sve po principu belo -crno. Neke emocije će izaći na površinu sa kojima se možemo suočavati, ali će sve ići brzo, jasnije, konkretnije.

Početak nedelje je melanholičan i praćen čudnim aspektima Venere. Neki ozbiljni testovi i lupkanja u glavi, sumnje i depresija mogu biti u prvom planu u toku ponedeljka i utorka.

„ Naučite da čekate, jer je željama potrebno da nađu put do ostvarenja.“

Džordž Harison

Od 12:15 Mesec prelazi u znak Device u kome će boraviti do 17.04. Mesec u Devici nešto analitičnijeg ali skromnijeg raspoloženja sprema se za rad, čišćenje i spreman je na okupaciju sredjivanje ormara, briskanja prašine, sredjivanje veša, ali i odlazaka na pijacu i razmišljanja o dijetama, zdravoj ishrani, ulepšavanju, nezi koja je u direktnoj vezi sa unutrašnjem balansu emocija i nekim zadovoljstvom sitnicama koje mogu smiriti dušu, s obzirom na vladaoca Merkura koji boravi znakom Riba. Danas je dobro zaposliti sebe da ne bi razmišljali o svim željama koje nisu ispunjene u prethodnom periodu.

Nebo vam danas može dati šansu, ali na vama je sve. Devica je znak reda, uslužnosti, vezana za 6 astrološko polje koje svakako ukazuje na energiju služenja.Veoma pozitivan dan za medije i javne promocije, ali da se pozabavite svojim telom, da smirite dušu nekim hobijima ili nečim za šta niste imali vremena. Zdravlje je danas posebno važno čuvati jer u porastu mogu biti depresija, apatija i strahovi. Problemi sa uredjajima i papirima, zakašnjenjem oko važnih sastanaka u porastu je do 17h.

Danas je posebno dobro jesti laganu hrana zbog osetljivosti kože, posebno creva. Emotivno pojačan porast nepoverenja, stidljivosti, sumnji, analiza, testova. Ne bi bilo loše kad bi mogli da se opustite. Oni koji su zadovoljniji, mogli bi računati na mir, poverenje, veću odgovornost preko porodice. Dobro vreme za poslove u domu, razne vrste radionica. Povoljno vreme za pregovore, putovanja, ali i odmerenija trošenja i ipak kupovinu samo nečeg korisnog i potrebnog. Samokritika može biti izraženija, a perfekcionizam u svim sektorima.Može postojati opterećenost detaljima, ali na ličnom nivou sklonost dobroj memoriji, ali stalnom crvu sumnje.Na emotivnom nivou biće dubokih razmišljanja o onome što dolazi.

Mogućnost promenjivih vremenskih prilika koje neće prijati posebno astmatičarima i osobama koje su senzitivnije.

Od 1:50 am : Tranzitna Venera u Ribama u sekstilu sa Plutonom u znaku Jarca na 23 stepenu : Jaka i dublja potreba za emocijama, ali emotivnim promenama. Neko suočavanje sa prošlošću ali važne lekcije iz prošlosti mogu biti pozitivne za lični ali ljubavni rast. Potraga za ljubavlju na višem nivou, pa sve što je površno, prolazno može nailaziti na veliki bol i patnju. Potreba za eksperimentima na polju partnerskih odnosa. Mogućnost da vas neko neočekivano privuče i da budete u unutrašnjem testiranju zašto vam se to dešava. Neko emotivno budjenje, ali i strahovi. Neka karma može biti umešana u emotivne odnose, ali parovi koji budu započinjali veze u ovo vreme mogu imati vezu koja donosi jaku fizičku privlačnost.

Sa emocijama na početku nedelje treba biti malo u rezervi jer Venera se sprema na kvadrat sa Jupiterom od noćas pa neke velike želja i očekivanja mogu pasti u vodu. Potrebno je da slušate sebe, ali da budete i malko trezveniji ako možete !

Mars od ponoći na zvezdi Aldebaran pa pojačava ozbiljna javna neprijateljstva i rivalitet. Ipak pod pozitivnim aspektima moze doneti odgovornost i uspeh.

Od 15:43: Mesec u Devici u trigonu sa Uranom u Biku može doneti nagle srećne promene, bolje raspoloženje, neočekivane dobitke ili ponude za poslove, srećne sitnije kupovine, ali i nagla upoznavanja. Dobro vreme za lekarske preglede i brigu o svom zdravlju. Odlično vreme za prodaju, dogovore, kao i krakotrajna putovanja.

# currentmood# moon in virgo# luna

 

 

 

https://astroluna.rs/wp-content/uploads/2018/10/astro-luna-bez-pozadine-bela-slova.png

VAŠ PUT DO BALANSA SA ZVEZDAMA

Copyright © 2019 - 2024. All Right Reserved by Astroluna.rs.