https://astroluna.rs/wp-content/uploads/2018/05/purple_top_divider.png

Dnevna doza Lune – 16.03.2019

https://astroluna.rs/wp-content/uploads/2019/03/people-2568247_1280-1280x853.jpg

Misli lutaju na sve strane. Emocije u procepu i pod uzbunom čekaju komandu šta dalje. Mesec u Raku pojačava romantičnost, ali jaku konfuznost i beg od realnosti i stvarnih dogadjaja uz posebno apatičniji i neprijatniji kvadrat Rx Merkura i Jupitera. Svi ćemo danas naći svoju planetu, svoju zvezdu kojoj se možemo prikloniti. Samo trebamo pratiti znake, ali verovati malo više i sebi.. Karma luduje i srca padaju pod iskušenjima. Misli u oblacima ali idu u juriš. Tako je malo potrebno za sreću, želje razapete izmedju okolnosti.Ćutnja i beg od problema. Potištenost i gledanje u nebo. Idealizacija i puštanje da duže sanjamo o nečemu nestvarnom, a tako dobrom. More, more čišćenje glave od problema, regeneracija i mesto najboljeg duhovnog mira. Usponi, padovi, nagla euforija, pa tuga biće danas prisutna. Treba se održati na nogama zdravim razumom pored nekog dobrog prijatelja, knjige ili isključivanjem telefona da se duša odmori. Mogućnost manjih briga oko roditelja, ali i prošlosti. Danas je dobro i naći neko mesto za sebe da bi se napunile baterije. Aspekti kroz saobraćaj, govor, pisanje pomalo u većem padu, danas će se ponovo puno trošiti nepotrebno vreme na sitnice. Pozitivan dan za dom i porodična okupljanja.Povećana sujevernost, meteropatske promene, osetljivost stomaka i grudi. Jak okrenutost istoriji, narodu, nezi, poeziji,sigurnosti u svim okvirima. Kao da jeza hvata od osećanja nesigurnosti i samoće. Zbog toga može dolaziti do porasta destrukcije koja se može završiti opraštanjem, suzama i znakovima izvinjenja.Voda danas može biti čistač boljim odkucajima srca, ali i duše.Danas će biti važan mir, ali slaganje pogledima. Bez mnogo krupne i velike priče, značajnija će biti dela. Lep vikend:-) Čuvajte sebe!

” Sve što treba da uradimo je da čekamo.
Proleće se vraća.”
Paolo Koeljo

18 minuta posle ponoći :  Rx Merkur u Ribama u kvadratu sa Jupiterom u Strelcu na 23,19: Ozbiljne manipulacije i mentalna trošenja, trošenje reči na pogrešnu stranu ili osobe, nepovoljnosti kroz novac / inostranstvo. Mogućnost problema sa koncentracijom, papirima, strancima, ispitima. Poteškoće u komunikaciji, povlačenje, dramatika i nerazumevanje. Treba dobro razmisliti pre svake odluke! Razočarenja i osećaj izgubljenosti. Ovaj aspekt ćemo imati na snazi 12.04. kada Merkur krene direktno što može doneti manja olakšanja, ali svakako treba obratiti pažnju na reči, odluke, organizaciju svakodnevnice i okruženje. Može biti prevelikih očekivanja, a mogućih razočarenja. Treba obratiti pažnju na vredne stvari i moguće štete. Vozačima se preporučuje bolja koncentracija! Provera svakog papira, emaila potrebna! Neki vid apatičnosti pojačan.

Mesec od ponoći na zvezdi SIRIUS (14,05 Raka u sazvežđu Kanis) može doneti pojačane psihološke i duhovne sposobnosti, transformacije. Ipak pod nešto nepovoljnim aspektima može doneti uvrede, nagle odluke, nepromišljenost posebno na emotivno/porodičnom planu i sklonost nagloj sramoti. Dobro vreme za osobe koje se bave nekim vidom zaštite drugih. Tu je i zvezda KANOPUS(14,58) koja pojačava mudrost, odlično vreme za pisanje, stvaralački rad, jaku intuitivnost i emotivnu povezanost, potrebu da se otkriva nepoznato, ali pojačanje osetljivosti na okeanima i morima( povećane nesreće i brodolomi u periodu od 12:20am). Ipak Mesec je na stepenu egzaltacije Jupitera i u toku noci je pojačavao zaštitu, mogao doneti bitne lekcije, spoznaju, preodsećanja i jaku povezanost sa decom i roditeljima.

3:19 am : Mesec u Raku u trigonu sa Neptunom u znaku Riba na 16,30 stepenu : Vrlo jaki, intezivni snovi, izuzetno izražajna intuicija, dobro vreme za odmor, ljubav i lečenje. Vreme opuštenosti, odmaranja psihe, odličan za umetničko stvaralaštvo. Pojačana telepatija i predosećaj. Veoma romantičan aspekt, povećana plodnost, sklonost lakom oktrivanju tajni. Jaka povezanost sa drugim kontinentima. Idealno vreme za film, izlaske. Dobro bi bilo zapamtiti snove u ovom periodu jer mogu imati dalji značaj.

7:25 am: Mesec u Raku u opoziciji sa Saturnom u znaku Jarca na 18,55 stepenu, Mesec prešao preko zvezde Vasat iz sazvežđa Blizanaca posebno donosi teško vreme za osetljive osobe. Problem sa disanjem, depresije, apatične, brižne misli, ali i moguća odlaganja, zakašnjenja, osećaj nelagode. U osetljivosti zubi, kosti, stomak, kao i preosetljivost kroz bliske članove porodice. Poseban porast emotivnih kriza. Jak osećaj usamljenosti. U porastu osetljivost na hemikalije, lekove. Dobro vreme za osobe koje se bave farmacijom, koje su poslovima vezani za naftu, ali i nauku.

7:45 am: Mesec na zvezdi MULIFEIN (19,36 Raka) donosi odlično vreme za nabavke, kupovine, sitnije dnevne poslove, ali donosi emotivno poverenje i sklonost da možete biti drugima oslonac.

9:23 am: Mesec u Raku u sekstilu sa Marsom u Biku na 20,06 donosi vreme dobre energije i motivacije. Odlično za obavljanje poslova u domu, renoviranja ili selidbe. U porastu veći novčani troškovi, ali i kupovine. Na emotivnom nivou mogućnost jake potrebe za pažnjom, ali povećane strasti. Pozitivno vreme za pripremu hrane i čišćenje i bacanje stvari, sredjivanje ormana, pijace, kao i hobije.

9:40am, Mesec na zvezdi KASTOR( 20,14 Raka u sazvežđu Blizanaca) savetuje opreznost, jer ovo vreme dana može doneti povećane povrede i prelome.Veoma osetljivo vreme za osobe osetljive psihe( veće krize, nemiri). Izuzetno dobro vreme za izdavaštvo, medije, pisanje, životinje.Vreme prodorne, oštre i samouverene energije pa donosi srećno vreme za važne poslovne sastanke, imovinsku prodaju ili javne nastupe.

13:54: Mesec u konjukciji sa Severnim Mesečevim čvorom, opozicija sa Plutonom i Južnim Mesečevim čvorom na 22,56 stepenu: Mesec  prešao preko  zvezde GOMEISA(22,12 Raka). Ovaj aspekt  povećava strahove, blokade, osetljivost psihe, emotivne probleme, svadje, nasilje. Posebno u povećanju davljenja, utapanja, problemi sa vodom, kvarovi, emotivna destruktivnost, dominacija, posesivnost, ljutnja. Poteškoće sa prošlošću. U porastu porodična nasilja. Opasnost od vode. Ipak moguća važna podrška bliskih osoba, kao i jaka emotivna prepoznavanja u vidu lekcija koje mogu doneti važne lične promene. Trebalo bi obratiti pažnju na zdravlje, posebno na polje autoriteta.!

13:55: Mesec u Raku u trigonu sa Rx Merkurom u Ribama donosi i odlično vreme jakih emotivnih prepoznavanja, ali i razgovora. Odlično vreme za dobar razgovor sa samim sobom. Pozitivno vreme inspiracije i kreacije. Izuzetno srećno vreme za krakotrajna putovanja, ples, profesionalne nove ideje, ali i završetak poslova koji su stajali. Mogućnost važnih novosti i vesti. Lak dolazak do važnih informacija ili istine. Pozitivno vreme za porodicu, dom, selidbe, nekretnine.

14:12 : Rx Merkur u Ribama u sekstilu sa Plutonom u Jarcu na 22,46 : Osećaj unutrašnje snage i velike transformacije. Osećaj da je pred vama nešto važno što sami možete pokrenuti ogromnom voljom. Inspirativna, ali ubedljiva i jaka reč koja može promeniti sve. Dobre odluke koje mogu doći iz velikih dubina srca. Važni susreti.

14:18:  Mesec na zvezdi MUSKIDA ( 23,00 Raka) povećava strpljivost, ali pojačava veliku ljutnju, porodična mešanja, veliku tremu, sumnjičavost i razdražljivost.

14:39: Mesec na zvezdi POLUKS ( 23,13 Raka u sazvežđu Blizanaca) može doneti snalažljivost i smelost, sklonost riziku. Odlično vreme za sport, posebno borilačke veštine. Pojačana požrtvovanost, ali i briga za decu. Odlično vreme za autorska dela, daleka putovanja, neobične pojave, nove trendove. Jaka povezanost sa prijateljima, porodicom.

18:56: Mesec na fiksnoj zvezdi PROKION ( 25,47 Raka u sazvežđu Kanis Minor)  donosi dobre lekcije i znakove pored puta. Odlično vreme za lični stvaralački rad, ali i kontakte sa porodicom, imovinske dogovore, nekretnine. Izuzetno dobro vreme za planiranje nekih stvari koje su duže stajale, ali dogovore koji su stajali. Odlično vreme za učenje/ispite. Osetljivost za drsko ponašanje, pojačanost prolaznih konflikata sa okruženjem, dobro vreme za trgovinu.

Mesec u praznom hodu do nedelje u periodu do 1:50 am

19:04: Mesec u Raku trigon Sunce u Ribama na 25,51 stepenu –  Srećno vreme za porodicu, mir, regeneraciju, punjenje baterija, pisanje. Vreme pojačanih želja i emocija, ali ispunjenja. Vreme kada molitve posebno mogu imati pozitivan efekat. Mogućnost kontakta sa dragim osobama koje dugo niste videli. Vreme neke ispunjenije energije, ali i zaljubljivosti.

# currentmood # moon in cancer# oceans# luna#

 

 

 

https://astroluna.rs/wp-content/uploads/2018/10/astro-luna-bez-pozadine-bela-slova.png

VAŠ PUT DO BALANSA SA ZVEZDAMA

Copyright © 2019 - 2024. All Right Reserved by Astroluna.rs.