https://astroluna.rs/wp-content/uploads/2018/05/purple_top_divider.png

Dnevna doza Lune – 17.10.2019.( u razgovoru sa sobom)

https://astroluna.rs/wp-content/uploads/2019/10/redhead-4541897_1280-1280x851.jpg

Dobar dan, četvrtak 17.10., dan Jupitera, uzvišenog i širokog spasioca svih duša koji podstiče optimizam, i veru koji svakako moramo uvek sami u sebi naći, svako na svoj način i po sopstvenom osećaju. Iščekivanje rodjenja 4 kumice.Tačka.Učenja pod najtežim aspektima i iskušenjima. Pad i ustajanje, disanje i kontakt sa vodom i spora regeneracija. Učenje o ljubavi, ljubavi o svom telu, otvaranju svake pore svoje duše.Razgovori o tome zašto treba voleti sebe i razgovarati sam sa sobom, kao dopuna i regeneracije energiji pod nadolazećim aspektom Marsa i Saturna koji se sprema u savez opozicionih snaga. Da li možemo pobediti aspekte kojih se plašimo jer smo čuli da su loši ili ih osećamo kao planinu na ledjima? Mi možemo pobediti sve, ako to želimo…Tačka.

Mesec od ranih jutarnjih časova menja znak i ulazi u prvi muški, vazdušni znak Blizance pod uticajem planete Merkur. Govor, pokreti, otvaranje, igra reči, detinjasto ponašanje, puno osmeha i kad ništa ne ide, razgovori o dubljim temama i otvaranje podsvesti, čišćenje duše kroz skener Meseca koji želi da priča o onom najsakrivenijem u nama samima. Dispozitor Merkur u Škorpiji posebno je danas zaslužan da mistično, pomalo enigmatično i poetski otvori sve tajne i da nas natera da malo detaljnije, više dublje, pa i sirovije počnemo da razmišljamo na drugačiji način, ne dozvoljava površnost i lakoću koju Blizanac kao znak poseduje, već traži danas da budemo iskreni prema sebi.Danas možemo i opsovati ako nam tako dodje, a možemo i da istražujemo najdublje tajne sveta i da se vratimo u ono vreme kada je postojalo prirodno preživljavanje i borba.

Ostavimo mržnju i prošle rane po strani. Tačka. Volimo sebe najstrastvenije što možemo. Pogledajmo se u ogledalo i nadjimo vremena da razgovaramo sa svojim srcem, telom i mozgom. Tačka. Danas je dan koji nam može doneti prodornost, oštroumnost, direktnost, ali ipak jednu dozu nepoverenja i opreznosti, iako jedan generalni pokret koji Mesec ističe u vidu akcije, pokreta, ” lebdenja u vazduhu” kako sam to čula pre neki dan od jednog klijenta i svidela mi se ta rečenica.Memorija će nam biti u fullu i moraćemo danas da je ispraznimo. Telepatija, intuicija i čudna povezanost sa onima za koje smo mislili da nas ne vole ili nam nisu prijatelji ili su nam udaljeni, energijom ili sudbinom može da nas natera da promenimo mišljenje.

Danas možemo otvoriti Pandorinu kutiju. Pišite, dišite i pokrenite čišćenje. Izborite se za ono čega se plašite ili ono za šta niste imali vremena da se nečem posvetite. Danas je dan kada je potrebno disati punim plućima, ali izbaciti sve one podsvesne štetočine iz sebe i sumnje koje razaraju mozak. Prijaće nam danas da slušamo i učimo. Prijaće nam da izbacimo tugu, ali da pričamo o njoj. Prijaće nam da bežimo na neka mirna mesta i vozimo bicikl i radimo neke sasvim obične stvari. S obzirom na veći kvalitet negativnosti, kontradiktornosti, tvrdoglavosti danas je ipak dobro manje savetovati, više pomagati delima. Od energije nepoverenja i straha od života, bolesti, paranoje, imamo prilike da se smejemo svojim lošim mislima.

” Neka ovo bude jedan od dana kad um razotkriva sve ono što još ni sanjano nije, kad pogled ostane zatečen od divljenja… Neka ovo bude jedan od onih dana novog početka…”
Pam Brown

Mesec u praznom hodu  do 7h. Mesec od 8:30 u sazvežđu Persej donosi savet da je potrebno da izbegavamo žurbu u govoru i naglost pri zaključivanju. Danas je jako važno izbegavati crne misli i pokušati pokrenuti radost ili podsećanje na period kada ste bili srećni.Danas je nepovoljan dan za masovne proteste, nerede,ali odličan da se neke ideje sprovedu duboko i stave na papir ili u javnost. Reči danas mogu da ” ubiju” ili motivišu druge, ali ne nežnim pristupom već i pomalo agresivnom motivacijom.

Sunce na zvezdi Spika, zvezdi kojoj se klanjam. Nadja je rodjena, dobrodošla dušo moja:-))

Ponovno rodjenje i regeneracija nose sreću:-))

Od 21:12: Mesec u Blizancima u trigonu sa Marsom u Vagi, dispozitori Merkur u Škorpiji, kao i Venera donose vreme jake strasti i izuzetno srećnog perioda za sport, upoznavanja, ljubav koja mora nositi i direktan izazov, ali pre svega fizička spajanja. Odlično vreme za koncerte, takmičenja, javne nastupe, kao i pokretanja nekih hobija. Vreme tajanstvenije energije, u kojoj ne treba gajiti revans ili ljubomoru. Ne obazirati se na okruženje, ne ličiti na druge, biti svoj! Hrabrost i prodornost na delu. Možete realizovati ili odraditi nešto što vam je delovalo nemoguće.Vreme flerta i jedne krajnje posebne energije. Odlično vreme za profesionalne izazove ili dokazivanja.Reputacija, ali potreba za emocijama veoma duboka.Pisanje dnevnika odličan način spoznaje sebe.

Od 22:55: Mesec će se naći na kraljevskoj zvezdi Aldebaran u sazvežu Bika na 9,47 Blizanaca koja može doneti dobitak i napredak preko berzi, ortačkih odnosa, partnerskih odnosa.Odgovornost, ali i osećaj jedne spontane i opuštene energije.Oni koji ne žele da se menjaju, danas mogu ići linijom manjeg otpora tražeći podršku i saosećajno ići po starim modelima jer će im tako biti lakše, dok oni koji su spremni za mentalnu promenu i transformaciju danas će tražiti odgovore.Idealan dan za rad na sebi na dubokom podsvesnom nivou.U porastu moguće nagle vremenske prilike koje mogu smetati osobama koje imaju jaču senzibilnost. Ipak dan velikih poruka neba koje možete prepoznati lično na osnovu osećaja unutrašnje transformacije i vere, ne zaboravite da je svaki početak težak, ali i promena.Bitno je prepoznati je, ali intimno i snažno, individualno.

# currentmood# mesec u blizancima# dnevna doza lune#

https://astroluna.rs/wp-content/uploads/2018/10/astro-luna-bez-pozadine-bela-slova.png

VAŠ PUT DO BALANSA SA ZVEZDAMA

Copyright © 2019 - 2024. All Right Reserved by Astroluna.rs.